Nadam se i ja,ali nema sanse.Ovoga puta ce Sofro stvarno pogoditi,samo da ne bude debakl,niko nema sto da trazi protiv Serene,njoj je mjesto u ATPu
Znam da igra strasno getaway ali ja se nadam. Neka ona odigra najbolje sto zna pa sto bude. Sinoc je imala par fantasticnih poena. Zivim za dan kada ce je neko nauciti da baca lopticu prilikom servisa kako treba.
Jer kad ubaci prvi servis kako zna, lako uzima taj poen. Ali kad mora da jurca za lopticom onda to teze ide.
Nadam se i ja,ali nema sanse.Ovoga puta ce Sofro stvarno pogoditi,samo da ne bude debakl,niko nema sto da trazi protiv Serene,njoj je mjesto u ATPu
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vidjecemo sjutraMada kada je ona onako razbila Azarenku onda znas u kakvoj je formi. Realno nema je ko zaustaviti. Sarapova ispala, Stosur tesko. Vozniacki zna na GS da izgubi od 124 na svijet tako da bi se reklo da je ona favorit broj 1.
Guzna,da ti objasnim,antidoping test je dozvoljen u bilo koje doba dana i noci,igrachi se moraju javljat atp antidoping agenciji za skoro svaki korak praktichno koji naprave da bi bili dostupni za testiranje,prema tome to shto neko kaze i laprda bez ikakvih dokaza je shuplja pricha !
BOGU hvala da je chovjek dobro i da je sa njim sve u najboljem redu,kako sa njim tako i sa ostalim svima!
...
aoooooh
zamalo padoh sa stolice kad procitah ovo.
kako zakljci ti ovo, ovako mudro, nakon svega vidjenog majke ti? aj me nauci molim te...
p.s. gledam i stravim se mogucnosti da ce Janko Tisarevic igrati cetvrtfinale nekog grand slam turnira. mozda covjek opet iskoristi sansu da namjesti neki mec i uzme koju kintu, veci turnir - vece pare...
Last edited by nickname; 05-09-11 at 18:18.
Tipsarevic je los igrac,imao jednu ispoprosjecnu juniorsku karijeru,los na celendezerima,mnogo trenira,fokusiran je na tenis stalno,nema dovoljno talenta,ali je nekako tu.Sto ti je nepravda
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Stvarno cudno sto mu se desilo... Trcao je tri sata na tvrdom, a onda cimnuo nogu dok je sjedio, i uhvatio ga grc koji je jedino mogao da ga pusti ako mu neko bukvalno isteze nogu 5 minuta... Meni se takav grc desavao i kad sam sjedio cio dan...
I mozda se svi cudite zasto ovaj probleme s ledjima, ovaj s stopalom... Tvrdo ljudi, smrt za svakog sportistu.
jedini teniser kog organski ne podnosim na turu. nisam ni znao da mogu da gajim to osjecanje prema nekom sportisti dok njega nisam "upoznao".
jedini razlog sto njega gledamo nakon druge ili trece runde je taj sto trenutno na svijetu postoje: jedan vanserijski i nedodirljivi (nazalost), dvojica ili trojica najblizih pratilaca ovog nedodirljivog, trojica ili cetvorica dobrih igraca, desetina prosjecnih koji mogu ponekad dobit nekog iz druge grupe a vrlo cesto izgubit od ostatka koju cine ispodprosjecni igraci i boranija. e, u boraniju spada gore pomenuti gospodin.
Janko stavlja led na glavu, jer mu treba hladna glava sad...
Profesor doktor Janko Tipsarevic. Protiv motivacije i iskustva je izasao na kraj. Partija zivota.
Solidno je Ana odigrala. Nije dozivjela debakl kao sto je sinoc ona budala pretpostavila i to je najvaznije. Izgubila je od u ovom trenutku bolje. Ali dosta je grijesila i prakticno je svojim greskama dozvolila sereni da napravi 3 brejka. Ako uspije da smanji broj duplih gresaka i da igra bez oscilacija realno je ocekivati da se vrati u top 10. Za ostalo cemo vidjeti![]()
http://www.mondocafe.me/tenis/tipsar...rijere-766.php Malo ga mozda previse ishvalih...?![]()
Just to slip the skin...
Montekarlanjin nekako izvuche guzicu u tba curica posle nije znao dje se nalazi vishe,nedefinisana igra obojice...shto se muchio Tipsarevic kad zna da je bez shanse no aj sad jbg...
@ signore
imam jednu probu za sutra ,nekakav shashav osjecaj,kvota je sad 13 ako je ne obore ... mislim da cesh strefit kojuza sitno dodushe !
...
Nisam vidio bolju partiju Fedexa josh od 2007-e negdje, jednostavno je igrao nevjerovatno. Uradio je neuporedivo boljem protivniku ono shto je Novak u prvom kolu. Medjutim, protiv Tsonge ce biti tricky, jer ga je ovaj dobio 2 puta, a teshko da mozhe ponoviti ovakvu igru. Zavisice od psihologije-ukoliko probije psiholosku barijeru ide dalje.
E da, ukrsta li se Fed sa Djokovicem ili sa Nadalom u 1/2? Pod uslovom da svi prodju,naravno.
Deserve's got nothing to do with it.
E ako ga Conga dobije opet neka okaci slobodno reket o klin. Iskreno se nadam da nece jer mi se strashno gleda mec Federer-Djokovic u polufinalu
Molim vas! Ne propustite meč Peneta - Kerber noćas. Meč savršene teniske, i ženske ljepote.
Just to slip the skin...
EEE ako neko moze da mi fino opise federrovu igru ako nije problem ??? kako mu fuksinose bekhend da li igra napadacku igru sa puno izlasaka na mrezu i slicno
http://www.sportske.net/vest/dzet-se...ina-50167.html
Kako mizerno od Karoline da se covjek zapita gdje zivi .Iako sam navijac rogera cjenim nadala kao jednog od boljih tenisera koji je mnogo titula osvojio.desio m use grc i pao je sa stolice i onda doticna gospodjica pocne d ga imitira koja nije jos uvek osvojila nsita vrijendo paznje da se zapitma ogdje ziivmo
Junacki je danas odigrala Dejana Raickovic protiv kvalitetne Dantoni... U pojedinim trenucima se nije znalo ko ima renking i ko uopste nema niti jedan WTA bod...
a i nije neka šala, meni jadno izgleda... šta, sad će svi da počnu jedno drugo da imitiraju kao što to novak radi? eeee, ne mogu da imaju duh balkanaca, pa da će crĆ!![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
taman imam vremena da gledam tenis i kisa![]()
http://www.mondocafe.me/tenis/svi-da...ektakl-795.php Sjutra nas lud raspored ceka. Oko 5 se zavalimo ispred tv, pa do ujutru...![]()
Just to slip the skin...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks