ma samo zamijeni + i - PRIJE balasta, kako ces to odradit tvoja stvar![]()
P.S. aj mi daj link odakle si narucio ili neku sliku gdje se vidi cijeli set detaljno, cisto nesto da pogledam![]()
ma samo zamijeni + i - PRIJE balasta, kako ces to odradit tvoja stvar![]()
P.S. aj mi daj link odakle si narucio ili neku sliku gdje se vidi cijeli set detaljno, cisto nesto da pogledam![]()
Njak Njak Njak
Ma ne znam ja kakva je instalacija u tvoja kola, pa me samo zanimalo na sta se kace ovi krajevi metalni, al nebitno, javi jesi rijesio problem![]()
Njak Njak Njak
nece da moze
nije do + / - ....
ocigledno su ovi ballasti rikavela ne?
the World's leading dance event
Sensation
Nikola prespoji balast direktno na akumulator i tako isprobaj , ja sam moje tako probao . Ako radi mora raditi na 12v akumulatora
ps. mada moze se lako desiti da ne rade , kad sam drugu uzimao u mobilend jedne prilike desilo se fabricki da jedan ne radi pa smo ga zamijenili ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa kod ovih se ne dira.
Kablove? Upalis auto, i onda skines 1, ako promijeni zvuk znaci da radi, i tako sa svakim.
TAKUMI
koliko kosta neki najobicniji alarm koji ima funkciju podizanja tj. zatvaranja prozora??? i koliko bi kostalo to sa ugradnjom?
treba mi to jer mi je na 159 to fabricki ugaseno, mogu da spustim prozore, al me podiaznje nervira strasno
dal moze da se to namjesti da radi na daljinski koji dodje uz auto, ili mora da se nosi i posebn daljinski za alarm
Ne moze na daljinski, AFAIK, ali podji kod Mladena (onamo preko puta elektrodistribucije kod sportskog, kod prodavnice Lido...mozda oko 120 eura.
TAKUMI
Ja sam na moju astru to uspio... ako se razumijes u elektroniku ne bi bio problem da se to napravi pretpostavljam... Na moje auto to rade samo sa prespajanjem nekih zica u modulu za centralno zakljucavanje...
Nisam te razumio, ti sad mozes samo da spustis stakla na daljinski?
Njak Njak Njak
Ovdje je to drugacije, ne kao na Astru.
Moze da ih spusta, ali za podizanje treba da se enejbluje u diler, isti slucaj kao kod mene, i BIMMA NA kaze da je to safety feature.
TAKUMI
na 159 alfa nije ugradjivala one senzore koji bi u slucaju neke prepreke ponovo otvorila prozor, a tokom 2007 je u evropskoj uniji donesen zakon po kome pozori mogu da se zatvaraju automatski jedino ako imaju ovakav senzor, i onda alfa nije ugradila senzore, vec je samo ugasila funkciju zatvaranja prozora preko daljinskog...a funkciju otvaranja su ostavili...
e sad, ja mogu da zatvorim prozore kad ubacim kljuc u bravu, pa drzim u stranu na koju se zakljucava...al lakse mi je iz kola zatvorit sve, nego to radit
koliko znam, ovo je moguce ukljuciti opet preko programa koji imaju vjerovatno ovlasceni servisi...al u CG to nema niko...
bilo ko ko ima dijagnostiku ce da ti odradi to
pretpostavljam da treba da se isprogramira samo nista specijalno
to sam ja radio na moja kola
http://www.a4mods.com/index.php?page...tml&category=6
the World's leading dance event
Sensation
ti me uputi kako da to odradimja castim picu makar...a dijagnostiku cu lako naci...
![]()
Ako ima one touch podizace onda MORA da ima i senzor prepreke.
TAKUMI
ako mi ne vjerujes dodji pa stavi glavuda vidis ima li
moze i ruka
![]()
Ista je stvar bila sa mojim opelom, a siguran sam da se isto kao kod mene, samo prespajanjem zica moze (ako vec dijagnostika ne da efekta) jer uslov da centralna podigne stakla je da se moze samo kljucem podic iz brave, to znaci da ima struje i kad nije dat kontakt...
samo treba znat kako prespojit... taj sistem se zove
TOTAL CLOSURE, googlaj, mora da je to neko radio na tu alfu
Njak Njak Njak
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks