mozda bugari tresnu svajcarce i mi onda s englezima odigramo na x. oni prvi , mi drugi i svi srecni i zadovoljni.
Shto se tice utakmice protiv Walesa, igrali smo lose i izgubili. Cico je bez skoro citave odbrane morao da igra ofanzivno, a nasha ekipa nije za ofanzivnu, vec za defanzivnu i igru na kontre. Svaki veliki rezultat postigli smo tako. Kada ti u odbrani igraju Batak i Balic, moras igrati za gol vise, ovaj put mi smo promasili svoje shanse, Wales potrefio svoje i to je to.
Shto se tice tabele, i dalje sve drzimo u svojim rukama. Treba nam samo bod protiv Shvajcarske i drugi smo. Ukoliko dobijemo sve prvi. Medjutim, sad se vidi kolika je shteta shto nismo dobili Bugare, kao shto sam i pricao. Sad bi nas bukvalno boljela ona stvar za Wales, a ta je utakmica trebalo da se dobije po svim pravilima fudbalske igre. Ali eto, valjda nam se sreca opet vrati protiv Engleza. Utakmica protiv Engleza je i te kako vazna, jer ako je dobijemo, vracamo se u borbu za prvo mjesto a Shvajcarcima pravimo dodatni pritisak. A mozemo da je dobijemo, svaka utamica se moze dobiti.
Shto se tice ovog foruma, ne mogu da opisem koliko sam zgadjen opstom pljuvacinom, zajedljivim i neukusnim komentarima koji su se ovdje pojavili posle poraza. Razumijem razocarenje, ali to je nedopustivo. Na mjestu Didija sve bih pljuvace banovao na po 3-4 mjeseca, da normalni ljudi mogu na miru da pricaju o fudbalu.
Deserve's got nothing to do with it.
mozda bugari tresnu svajcarce i mi onda s englezima odigramo na x. oni prvi , mi drugi i svi srecni i zadovoljni.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
sjutra vece u 20.30 taj mec, to se mora odgledati... da se zna na sta smo...
AJMO CRNA GORO !!!
Svaka cast na postu! Stop depresiji i pljuvanju medju navijacima. Bili su nam najbolji do juce, sad ne valjaju nista. ALooo nije nam igrala kompletna odbrana, a golman nam ne brani u madjarski prsli klub. Momak je do sad zasluzio spomenik da mu se digne tako da mu se ovo prasta, jbg ljudi smo, svi ljudi grijese. Sad su coce Svajcarci neka velesila pa ce sve da ometu do kraja, a mi ne mozemo nista vise. A sjedite ljudi ne avetajte ili navijajte za Spaniju. Pustite nas koji jos zivimo ovaj san da ga sanjamo, pa neka i ispanemo na kraju nismo se obrukali. Kad vidis one kosarkase e onda je nagon za pljuvanjem opravdan, i ja ga imam. Samo hrabro i naprijed do kraja i siguran sam da idemo u baraz makar. Mozemo li da dobijemo Engleze? Tesko, ali mozemo sto da ne, nisu vanzemaljci. A onda Svajcarci nemaju nikakve sanse i igrali bi bez motiva protiv nas, a mi s pobjedom tamo idemo direktno. Nismo posli laksim putem, ali ajde da prodjemo tezim. Ono sto je mene najvise nerviralo u petak vece je igra kapitena, ne moze to tako druze. Zato su ti i zvizdali navijaci Rome iako si im najveci majstor bio. *****isanje je zabranjeno, pogotovo kapitenima. Drugi go Velsa je na njegovu dusu, rezultat njegovog ponasanja na terenu. Bio sam na tri treninga pred tekmu, na svakom je bio ka mu onaj potez. Traljav i bez volje. Majstor ali u vugla pepeo. Ne moze to tako i siguran sam da ce ga Cico sredit za naredne meceve jer bez njega pravog nista, donio nam je 6 bodova sam.
I jos nesto. Djurkovicu starce olinjali, sram te i stid bilo za ono juce gnjilu jedan gnjili. Ali ga iskulira Cico lagano, smekerski i sa stilomkakav dingospo...
Ubuduće bez takvog rječnika!
Dick Laurent is dead!
jos me nervira ova utakmica sa velsom....nemogu da svatim da su izgubili....ma i poraz je jedan dio sporta ali vaznije je kako su odigrali tako sramno........da su barem dali sve od sebe pa gube ali ovako!!!!!!!!!!!!!!!!
Recordare88,potpuno podrzavam tvoj post.Uz njega nista nemogu dodati,osim zelje,da nasi momci to i ostvare, u sta vjerujem svim srcem!
Ne nego treba da ih pohvalimo sto su se vucarali ko babe po terenu? Mirko Vucinic igra kao da seta korzom. Od utakmice sa Bugarskom sam ubjedjen da se sve namjesta da ispanemo. Onaj gol' smo namjerno pustili, to ce reci svako ko se imalo razumije u fudbal. Mislio sam da idem da gledam utakmicu protiv Svajcarske, sad nemam ni najmanju zelju. Da se maltretiram 2500km i nerviram zbog govana, ne pada mi na pamet. Sram ih bilo, nimalo ne postuju dres, cast izuzecima.
Jel zna neko jesu li stigle karte za utak. sa Svajcarskom u savez ?
BISOGNA VINCERE !
Mirko Vucinic je napunio 28 godina, sto je za nase prilike pozna karijera. Ne zamjerite mu sto je tromiji i podlozniji povredama. To je jednostavno tako.
E blago meni s tobom. Pa ne namjesta citava ekipa utakmice nego 2 ili 3 igraca. Ne moze me niko ubjedit da Basa nije pustio gol protiv Bugara. Zabrana uplate na X nekoliko sati prije utakmice u LOB kladionicama i ljudi koji pokazuju tikete sa uplacenih 1000 eura na isti znak. Nego, vidjeces i sam kako cemo proc.
Last edited by Zodiac; 05-09-11 at 19:16.
ako mislis da zabrana uplate na neki ishod u nekoj kladionici moze nesto da znaci onda...
mogu ti navesti koliko oces primjera da nakon blokade nekog meca krajnji rezultat bude upravo suprotan.
ti koji su to igrali, njima svaka cast. GADJALI su x i on je dosao. nesto kad se namjesta, rijetko kad siroke narodne mase znaju. jos manje bi ti koji to znaju dosli u lob da uplate 1 000 eura. nidje veze nema ovo sto pises. ako samo razmislis malo bolje, vidjet ces da sam u pravu. mozemo mi izgubit od svajcaraca i od engleza i na kraju zavrsit kao treci, ali to sigurno nece biti zbog toga sto je neko namjestio da se ne plasiramo - vjeruj mi.
Ljudi su dosli sa tom pricom da je namjesteno, ali nema veze...Cudne stvari se desavaju. Pogotovo poslije onih 0-0 sa Engleskom, Savicevic napada Kranjcara preko medija. Ipak je Dejo profesionalac, ne bi vrsio medijski pritisak na ekipu kad sve ide kako treba, osim ako se nesto drugo ne kuva u pozadini...A kuva se, ubjedjen sam u to. Realno je da finansijski nijesmo isplativiji od Svajcaraca i jos nekih vecih drzava...TV prava, posjecenost...Sve to ima svoje. Ne moramo mi namjestati, moze neko drugi to da zavrsi.
Tvoj drugi post na topicu "Crnogorska reprezentacija - Fudbal" a pišeš 4 godine na forumu sa 3 i po hiljade postova. Prvi ti je bio prije nepune dvije godine. Da se podsjetimo
Mislim da tvoji postovi kao i broj istih na ovom topicu pokazuju tvoju zainteresovanost za reprezentaciju tako da je bolje da se držiš Serije A pošto te to mnogo više interesuje. Nama koji pišemo na ovom topicu stvarno nijesu potrebni oni koji ovđe dođu samo kad nešto krene po zlu kako bi pljuvali po našim reprezentativcima iznoseći najnevjerovatnije teorije zavjere.
Dick Laurent is dead!
Bolje da iznosim ocigledne teorije zavjere nego da budem jedan od onih, koji su poceli da prave ideal od reprezentacije nakon par dobrih utakmica.
Istina je da me vise interesuje Seria A nego reprezentacija i da rijetko pisem na ovom topicu, ali mi nije tesko da na svaku utakmicu odem i pjevam dok ne izgubim glas. Ja stojim pri svom. Mirko Vucinic je vrhunski fudbaler, ali ne postuje nije grb ni drzavu. 5 Km nije pretrcao protiv Walesa, dok Stevan Jovetic sa "freskom" povredom gine po terenu. Pljujem ih zato sto nijesu dali sve od sebe i sto su trebali krvavih glava da izadju sa terena, ali njih boli uvo, vazno je da se lova slaze.
Zodiac druze ti stvarno nisi normalan.
Nego kako se Hicfeld popalio, kaze nema vise euforije kod nas. Sad je ubijedjen da ce uzet 9 bodova. Do sad je sa par najboljih igraca koje je imao na raspolaganju, a koji vise ne igraju, uzeo samo 5 bodova. A izvuci cemo taj X vala pa da ce izgoret Bazel.
http://www.vijesti.me/sport/hicfeld-...i-clanak-36635
U koliko se otvara biletarnica kod stadiona sjutra?(za cg-vels)
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks