View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 686 of 2251 FirstFirst ... 18658663667668268368468568668768868969069673678611861686 ... LastLast
Results 17,126 to 17,150 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Shto se tice utakmice protiv Walesa, igrali smo lose i izgubili. Cico je bez skoro citave odbrane morao da igra ofanzivno, a nasha ekipa nije za ofanzivnu, vec za defanzivnu i igru na kontre. Svaki veliki rezultat postigli smo tako. Kada ti u odbrani igraju Batak i Balic, moras igrati za gol vise, ovaj put mi smo promasili svoje shanse, Wales potrefio svoje i to je to.

Shto se tice tabele, i dalje sve drzimo u svojim rukama. Treba nam samo bod protiv Shvajcarske i drugi smo. Ukoliko dobijemo sve prvi. Medjutim, sad se vidi kolika je shteta shto nismo dobili Bugare, kao shto sam i pricao. Sad bi nas bukvalno boljela ona stvar za Wales, a ta je utakmica trebalo da se dobije po svim pravilima fudbalske igre. Ali eto, valjda nam se sreca opet vrati protiv Engleza. Utakmica protiv Engleza je i te kako vazna, jer ako je dobijemo, vracamo se u borbu za prvo mjesto a Shvajcarcima pravimo dodatni pritisak. A mozemo da je dobijemo, svaka utamica se moze dobiti.

Shto se tice ovog foruma, ne mogu da opisem koliko sam zgadjen opstom pljuvacinom, zajedljivim i neukusnim komentarima koji su se ovdje pojavili posle poraza. Razumijem razocarenje, ali to je nedopustivo. Na mjestu Didija sve bih pljuvace banovao na po 3-4 mjeseca, da normalni ljudi mogu na miru da pricaju o fudbalu.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

mozda bugari tresnu svajcarce i mi onda s englezima odigramo na x. oni prvi , mi drugi i svi srecni i zadovoljni.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sjutra vece u 20.30 taj mec, to se mora odgledati... da se zna na sta smo...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Shto se tice utakmice protiv Walesa, igrali smo lose i izgubili. Cico je bez skoro citave odbrane morao da igra ofanzivno, a nasha ekipa nije za ofanzivnu, vec za defanzivnu i igru na kontre. Svaki veliki rezultat postigli smo tako. Kada ti u odbrani igraju Batak i Balic, moras igrati za gol vise, ovaj put mi smo promasili svoje shanse, Wales potrefio svoje i to je to.

Shto se tice tabele, i dalje sve drzimo u svojim rukama. Treba nam samo bod protiv Shvajcarske i drugi smo. Ukoliko dobijemo sve prvi. Medjutim, sad se vidi kolika je shteta shto nismo dobili Bugare, kao shto sam i pricao. Sad bi nas bukvalno boljela ona stvar za Wales, a ta je utakmica trebalo da se dobije po svim pravilima fudbalske igre. Ali eto, valjda nam se sreca opet vrati protiv Engleza. Utakmica protiv Engleza je i te kako vazna, jer ako je dobijemo, vracamo se u borbu za prvo mjesto a Shvajcarcima pravimo dodatni pritisak. A mozemo da je dobijemo, svaka utamica se moze dobiti.

Shto se tice ovog foruma, ne mogu da opisem koliko sam zgadjen opstom pljuvacinom, zajedljivim i neukusnim komentarima koji su se ovdje pojavili posle poraza. Razumijem razocarenje, ali to je nedopustivo. Na mjestu Didija sve bih pljuvace banovao na po 3-4 mjeseca, da normalni ljudi mogu na miru da pricaju o fudbalu.
    Svaka cast na postu! Stop depresiji i pljuvanju medju navijacima. Bili su nam najbolji do juce, sad ne valjaju nista. ALooo nije nam igrala kompletna odbrana, a golman nam ne brani u madjarski prsli klub. Momak je do sad zasluzio spomenik da mu se digne tako da mu se ovo prasta, jbg ljudi smo, svi ljudi grijese. Sad su coce Svajcarci neka velesila pa ce sve da ometu do kraja, a mi ne mozemo nista vise. A sjedite ljudi ne avetajte ili navijajte za Spaniju. Pustite nas koji jos zivimo ovaj san da ga sanjamo, pa neka i ispanemo na kraju nismo se obrukali. Kad vidis one kosarkase e onda je nagon za pljuvanjem opravdan, i ja ga imam. Samo hrabro i naprijed do kraja i siguran sam da idemo u baraz makar. Mozemo li da dobijemo Engleze? Tesko, ali mozemo sto da ne, nisu vanzemaljci. A onda Svajcarci nemaju nikakve sanse i igrali bi bez motiva protiv nas, a mi s pobjedom tamo idemo direktno. Nismo posli laksim putem, ali ajde da prodjemo tezim. Ono sto je mene najvise nerviralo u petak vece je igra kapitena, ne moze to tako druze. Zato su ti i zvizdali navijaci Rome iako si im najveci majstor bio. *****isanje je zabranjeno, pogotovo kapitenima. Drugi go Velsa je na njegovu dusu, rezultat njegovog ponasanja na terenu. Bio sam na tri treninga pred tekmu, na svakom je bio ka mu onaj potez. Traljav i bez volje. Majstor ali u vugla pepeo. Ne moze to tako i siguran sam da ce ga Cico sredit za naredne meceve jer bez njega pravog nista, donio nam je 6 bodova sam.

I jos nesto. Djurkovicu starce olinjali, sram te i stid bilo za ono juce gnjilu jedan gnjili. Ali ga iskulira Cico lagano, smekerski i sa stilom kakav dingospo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto je mlatnuo panjov od Djurkovic nisam vidio???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    Sto je mlatnuo panjov od Djurkovic nisam vidio???
    Nesto tipa, gospodine Kranjcar, poslije ovog poraza vise ne odlucujemo sami o svojoj sudbini i nastavio s pitanjem nekim... kakav stari izlapljeli panjov

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aaaaa kako ne odlucujemo Djurkovicu budalo stara, aj u penziju poooolaaakooo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    Aaaaa kako ne odlucujemo Djurkovicu budalo stara, aj u penziju poooolaaakooo
    U penziju je on samo jbga odje choek i u penziji mozhe da prima platu od drzhavne firme i to usput da dobije termin od 1 sat za emisiju.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ubuduće bez takvog rječnika!
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    1,615
    Thanked in
    793 Posts

jos me nervira ova utakmica sa velsom....nemogu da svatim da su izgubili....ma i poraz je jedan dio sporta ali vaznije je kako su odigrali tako sramno........da su barem dali sve od sebe pa gube ali ovako!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Recordare88,potpuno podrzavam tvoj post.Uz njega nista nemogu dodati,osim zelje,da nasi momci to i ostvare, u sta vjerujem svim srcem!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne nego treba da ih pohvalimo sto su se vucarali ko babe po terenu? Mirko Vucinic igra kao da seta korzom. Od utakmice sa Bugarskom sam ubjedjen da se sve namjesta da ispanemo. Onaj gol' smo namjerno pustili, to ce reci svako ko se imalo razumije u fudbal. Mislio sam da idem da gledam utakmicu protiv Svajcarske, sad nemam ni najmanju zelju. Da se maltretiram 2500km i nerviram zbog govana, ne pada mi na pamet. Sram ih bilo, nimalo ne postuju dres, cast izuzecima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel zna neko jesu li stigle karte za utak. sa Svajcarskom u savez ?
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Ne nego treba da ih pohvalimo sto su se vucarali ko babe po terenu? Mirko Vucinic igra kao da seta korzom. Od utakmice sa Bugarskom sam ubjedjen da se sve namjesta da ispanemo. Onaj gol' smo namjerno pustili, to ce reci svako ko se imalo razumije u fudbal. Mislio sam da idem da gledam utakmicu protiv Svajcarske, sad nemam ni najmanju zelju. Da se maltretiram 2500km i nerviram zbog govana, ne pada mi na pamet. Sram ih bilo, nimalo ne postuju dres, cast izuzecima.
    ne mogu da vjerujem da si u javnost bacio ovakvu izjavu. neko hoce da namjesti da mi namjerno ispadnemo??? oces da kazes da bi svi nasi reprezentativci odlucili da ucestvuju u jednoj takvoj farsi? imas dovoljno vremena da maknes ovaj post da ti se ne smiju ljudi.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Mirko Vucinic je napunio 28 godina, sto je za nase prilike pozna karijera. Ne zamjerite mu sto je tromiji i podlozniji povredama. To je jednostavno tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E blago meni s tobom. Pa ne namjesta citava ekipa utakmice nego 2 ili 3 igraca. Ne moze me niko ubjedit da Basa nije pustio gol protiv Bugara. Zabrana uplate na X nekoliko sati prije utakmice u LOB kladionicama i ljudi koji pokazuju tikete sa uplacenih 1000 eura na isti znak. Nego, vidjeces i sam kako cemo proc.
    Last edited by Zodiac; 05-09-11 at 19:16.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

E blago meni s tobom. Pa ne namjesta citava ekipa utakmice nego 2 ili 3 igraca. Ne moze me niko ubjedit da Basa nije pustio gol protiv Bugara. Zabrana uplate na X nekoliko sati prije utakmice u LOB kladionicama i ljudi koji pokazuju tikete sa uplacenih 1000 eura na isti znak. Nego, vidjeces i sam kako cemo proc.
    ako mislis da zabrana uplate na neki ishod u nekoj kladionici moze nesto da znaci onda...
    mogu ti navesti koliko oces primjera da nakon blokade nekog meca krajnji rezultat bude upravo suprotan.
    ti koji su to igrali, njima svaka cast. GADJALI su x i on je dosao. nesto kad se namjesta, rijetko kad siroke narodne mase znaju. jos manje bi ti koji to znaju dosli u lob da uplate 1 000 eura. nidje veze nema ovo sto pises. ako samo razmislis malo bolje, vidjet ces da sam u pravu. mozemo mi izgubit od svajcaraca i od engleza i na kraju zavrsit kao treci, ali to sigurno nece biti zbog toga sto je neko namjestio da se ne plasiramo - vjeruj mi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi su dosli sa tom pricom da je namjesteno, ali nema veze...Cudne stvari se desavaju. Pogotovo poslije onih 0-0 sa Engleskom, Savicevic napada Kranjcara preko medija. Ipak je Dejo profesionalac, ne bi vrsio medijski pritisak na ekipu kad sve ide kako treba, osim ako se nesto drugo ne kuva u pozadini...A kuva se, ubjedjen sam u to. Realno je da finansijski nijesmo isplativiji od Svajcaraca i jos nekih vecih drzava...TV prava, posjecenost...Sve to ima svoje. Ne moramo mi namjestati, moze neko drugi to da zavrsi.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Tvoj drugi post na topicu "Crnogorska reprezentacija - Fudbal" a pišeš 4 godine na forumu sa 3 i po hiljade postova. Prvi ti je bio prije nepune dvije godine. Da se podsjetimo
    E sta radi Mirko sa neravnomjerno obrijanim brkovima.Smjehoteka.
    Sto se tiche njegovog ponasanja,nista me ne chudi.U Niksic su mu sve zube izbili zbog stava "Znas li ti ko sam ja".
    Mislim da tvoji postovi kao i broj istih na ovom topicu pokazuju tvoju zainteresovanost za reprezentaciju tako da je bolje da se držiš Serije A pošto te to mnogo više interesuje. Nama koji pišemo na ovom topicu stvarno nijesu potrebni oni koji ovđe dođu samo kad nešto krene po zlu kako bi pljuvali po našim reprezentativcima iznoseći najnevjerovatnije teorije zavjere.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    1,615
    Thanked in
    793 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Jel zna neko jesu li stigle karte za utak. sa Svajcarskom u savez ?
    Jasam naruci 9 karat za Bazel....Zvao me covek is pg da nas ceka u Bazel.....
    Dje i u koje vrijem ce mi rec u iz Bazela.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ti kako je

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Tvoj drugi post na topicu "Crnogorska reprezentacija - Fudbal" a pišeš 4 godine na forumu sa 3 i po hiljade postova. Prvi ti je bio prije nepune dvije godine. Da se podsjetimo

Mislim da tvoji postovi kao i broj istih na ovom topicu pokazuju tvoju zainteresovanost za reprezentaciju tako da je bolje da se držiš Serije A pošto te to mnogo više interesuje. Nama koji pišemo na ovom topicu stvarno nijesu potrebni oni koji ovđe dođu samo kad nešto krene po zlu kako bi pljuvali po našim reprezentativcima iznoseći najnevjerovatnije teorije zavjere.
    Bolje da iznosim ocigledne teorije zavjere nego da budem jedan od onih, koji su poceli da prave ideal od reprezentacije nakon par dobrih utakmica.
    Istina je da me vise interesuje Seria A nego reprezentacija i da rijetko pisem na ovom topicu, ali mi nije tesko da na svaku utakmicu odem i pjevam dok ne izgubim glas. Ja stojim pri svom. Mirko Vucinic je vrhunski fudbaler, ali ne postuje nije grb ni drzavu. 5 Km nije pretrcao protiv Walesa, dok Stevan Jovetic sa "freskom" povredom gine po terenu. Pljujem ih zato sto nijesu dali sve od sebe i sto su trebali krvavih glava da izadju sa terena, ali njih boli uvo, vazno je da se lova slaze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zodiac druze ti stvarno nisi normalan.

Nego kako se Hicfeld popalio, kaze nema vise euforije kod nas. Sad je ubijedjen da ce uzet 9 bodova. Do sad je sa par najboljih igraca koje je imao na raspolaganju, a koji vise ne igraju, uzeo samo 5 bodova. A izvuci cemo taj X vala pa da ce izgoret Bazel.

http://www.vijesti.me/sport/hicfeld-...i-clanak-36635

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kakav X o cemu pricas Odracemo ih tri razlike.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

U koliko se otvara biletarnica kod stadiona sjutra?(za cg-vels)
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Page 686 of 2251 FirstFirst ... 18658663667668268368468568668768868969069673678611861686 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)