Mislio sam, nakon onih blamaža u proteklim utakmicama da će im bit' makar marginalno stalo danas. Jedva čekam da vidim koji će izgovor da iskoriste i što će da kažu kad se vrate. Gomila pacova.
Gledao sam mečeve sa Finskom i Izraelom ođe u Moraču i to ne da nema nikakve veze sa ovim igrama, nego čitavo prvenstvo ne mogu da ukapiram u čemu je jebena razlika, sem protoka vremena i Dejana Radonjića. Ne može Radonjić da bude kriv što oni prave korake, glupe lične greške i gaze aut liniju. *****ri odvratni.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Kako ih više nije sramota jasno mi nije..
Ne bi to gleda za spas zivota
Kako je Maksim zivahan! jos vjeruje u njih:P
Ljudi ostajemo li u A diviziji ?
BISOGNA VINCERE !
danas si se $etio da ne treba stavljat matorog scepanovica u igru?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A zasto ne bi ostali??? Pa plasirsli smo se na EP, valda je to dovoljno da ostanemo u A diviziji
svo postovanje scepanovicu i njegovom ucinku repki, ali samo poentiram na jedno od 100 porgresnih odluka naseg selektora. ako nije u potpunosti zdrav bio, sto ga je poveo tamo?
ma sto zupra veli....ocigledno i nemamo mnogo boljih rjesenja. koga? bakica? jeretina? cooka? uzas.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Veli Maksim za Mihailovića da je budućnost naše košarke. Ako je to tako onda bi bilo bolje da odmah počnemo da ulažemo u kriket.
Dick Laurent is dead!
Ovaj mali Mihailovic nije bas neko na koga se moze osloniti u napadu ali u odbrani je odlican ..
Borisoooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvv tele !
BISOGNA VINCERE !
nista protiv Vlada, a to sto je mator, mator je. Vrijeme cini svoje.
a sto si prvenstva tice, sve se svede na jednu stvar. Plej i šuteri qurci nijesu vrijedili. Kako da se ocekuje neki uspjeh na EP kad su ti rjesenja Cook lijeni, Jeretin i Bakic?
Sto vrijede nasi Big men kad im nema niko loptu ubacit kako valja?
Ma Peković je rizikovao ugovor sa Minesotom da bi igrao kvalifikacije. Peglao je sa tom repkom tri ljeta umjesto da se sunča po primorju i uživa. Smiješno je govoriti o motivaciji niti im treba zamjerati taj aspekt jednostavno su se pogubili neđe sa promjenom trenera, izgleda da je to uticalo i na atmosferu u timu i gubljenje kocentracije i opuštenost. Zato je uvijek trener kriv, on selektira igrače, prati ih, uigrava, radi na hemiji u timu, podređuje individualce kolektivu. Na kraju oni su jedini koje imamo i ne možemo ih mijenjati. Vidjeli smo kako je bilo kad ih je Dule trenirao a kako kad je Dejo trener. Možemo ga žaliti, opravdavati i sl. ali jednostavno je tako. Jer ova repka je morala u najgorem svom izdanju, sa najgorom formom da prođe ovakvu grupu i tu nema opravdanja.
Kako mi se Cook smucio ...
BISOGNA VINCERE !
Koju on poziciju igra? 1 ili 2? Koji mu je procenat sa slobodnih bacanja? Koliko je on pokušao da šutira (šutira a ne zakucava) iz igre ove godine? Imaš 21 godinu, ne zna ti se pozicija, nit si šuter, nit si asistent, imaš taj ulaz ali ti to neće pomoć svaki put i igraš odbranu. Ali to je bila sigurno Radonjićeva filozofija "Krljaj odbranu i ne pucaj jer ima ko je za to zadužen". I sad kad treba neko da mu šutira u reprezentaciji nema ko. To je tako kratkoročno razmišljanje Deja Radonjića "Dobij meč i ne razmišljaj hoćeš li stvorit igrača". A ako Budućnost ne stvori igrač ko će? Tako će on sigurno i sa ovim malim Ivanovićem.
Dick Laurent is dead!
Evo moja pedesotogodišnja majka crkava od smijeha gledajući meč.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
kakva divlja igra
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks