Sto se toga tice,meni nije nijedan ukljucen.Treba li da sacekam u toku dana da se desi ili je nesto drugo u putanju?
Sto se toga tice,meni nije nijedan ukljucen.Treba li da sacekam u toku dana da se desi ili je nesto drugo u putanju?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ni meni jos nema ovih otkljucanih kanala,sta je ovo?Zovem na 1500 a operater mi kaze da on nema pojma o tom 'rodjendanskom poklonu'...hahahahaha,znaci ne mogu da vjerujem!!!Pa radim li ja u Pi-com ili on?
rekli su svi kanali da ce biti "pusteni" ali meni je danas dodatno aktivan HBO i ArenaSport paket. HBO premium i Plus paket i dalje zatvoreni...
Nakon sto iz trece ubodoh operaterku koja je "čula" za ovu akciju, reče mi da, ako kanali nisu automatski uključeni, treba ručno da se prijavim za sve dodatne pakete i do 10. oktobra isključim ukoliko ne želim da snosim troškove kasnije. Evo već dobra 4h zahtjev mi nije procesuiran.. zaista spremno nema šta
†_Ba®-®uleZ_†
Blago tebi,meni ni to nije jos pusteno,a kad ce ne znamo...
uskoro,ne moze to odmah...sad sam zvao![]()
Ista je situacija i kod mene...
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Nema ni kod mene. Mada sve vec imam, fali mi samo Baby TV![]()
Postepeno se ukljucuje, neki korisnici Extra Trio paketa vec imaju aktivirane sve pakete, a neki ce najkasnije sjutra u toku dana
Jos mne mogu da vjerujem....smradovi prekinuli prenos utakmice Grcka-Hrvatska u poslednjoj minuti...nevjerovatno koji SMRADOVI...proci ce ovaj ugovor...oca vam kroz oca je*em
Dje Sale, da objasni ovu sitauciju....
Bio je prenos na rtcgu.
Nije!Bio je prenos Spanija-Turska i Rusija-Slovenija!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Najvise vole da daju netacne informacije.Tako i onaj dan veli Sale da vidimo ko nije postovao prava,a oni prvi nisu skremblovali Masterse,a B92 se najvise zalio zbog toga![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Izvinjavam se, greska sto se tice rtcga.U svakom slucaju, rtcg ima prava na emitovanje turnira, a druge televizije ne.Za sve zalbe na odabir utakmica je kontakt rtcg, a ne t-com.
zao nam je kada se ovakve situacije desavaju, dobro bi bilo kad bi sve utakmice bile prenosene, ali su pravila takva kakva su i moraju se postovati.
Last edited by nsparks; 05-09-11 at 18:56.
Oce li vise ti besplatni kanali?Ovo nema smisla...
Meni je dosao HBO i HBO Comedy ali ostali ne!
Dako dodju do 5-og oktobra!
Ovo nije tacno, paketi koje nemaju vec aktivne trio korisnicima ce biti automatski aktivirani i iskljuceni.
Morate malo da se strpite dok se zavrsi proces aktivacije, nema potrebe da zovete 1500, jer oni to ne mogu ubrzati. Sacekajte 24 sata, niko nece biti zakinut, jer ce imati 5 nedjelja od trenutka aktivacije.
Last edited by Sale; 05-09-11 at 21:02.
Eh kakvi ste! Pa sto niste juce poceli aktivaciju da bi danas vec sve bilo aktivirano!
Sto je sa Arenom 1 danas, skoro citav dan nema nista ?
Who let the dogs out
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks