Za dvije godine je novo prvenstvo, nadam se bez Radonjića na mjestu selektora.
Peković ukoliko misli da išta čini od karijere nek se vrće u Evropu, nek batali NBA ( ni primaći onom igraču prije odlaska u Minesotu )
.
Ekipa bez trenera (saveza) i karaktera je zavrsila ucesce na EP. Tacka.
Ovakva nam je svaka prica poslije poraza, nerealna ocekivanja i hvalospjeve zamijene amnezija i pljuvanje. Bijase li ti onaj sto mi nedje odgovori da je Cook maestralan ili tako nesto?
Ma treba šikanirat to na ulicu kad naiđe. Sve počevši od štaba pa do igrača. Svima im se posprdavat i pljuvat ih. Pa dako se makar zacrvene ako imaju i trunke obraza.
Gospodine na treći, ja bih te banovao za taj rasizam.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ne **** moj nisu krivi, onakav odnos, zalaganje, borba za dres, drzhavu, zastavu, reprezentaciju je KRIMINAL i DNO DNA, kud ce im veca motivacija od reprezentacije i Evropskog prvenstva, vecini njih je to vrhunac karijere i oni odigraju kao zadnje sline sve 4 utakmice, redom im se svima usta iskakinjam, skratishe mi zhivot za 5 godina a potezace bocu vec nocas i sprdat se.
Ima tu istine, koliko god se trudili da je negiramo. Normalno da ima i inteligentnih, pametnih, ..., ali nekako generalno posmatrano... A onda vidis kako svaka evropska ekipa dovela po jednog crnca, za pleja. Aj' da je za jednog centra, cetvorku, trojku, nego pleja. "Sale Djordjevic" profil igraca izgleda vise nije prototip dobrog pleja...
u pravu si, pljuvati i omalovažavati gdje ih god sretnemo.
Onda sam ja tvoj cudan smisao za pljuvanje pogresnio razumio
https://forum.cdm.me/showthread.php?...56#post2143756
________
Kad cujem da nisu igraci krivi...
Daj nemoj da se zajebavamo, nismo mi ocekivali da osvojimo ali makar malo borbe.
Tek da smo imali 10 Otasevica u ekipu, da nista ne znaju ali makar da ginu.
ja sam im mogao naći 12 momaka iz Podgorice koji bi ginuli za taj dres i koji bi vjerovatno izgubili sve utakmice ali bi bio ponosan na njih a ne ovi likovi izgubljeni u prostoru i vremenu sa trenerom koji niti je umio, znao niti htio da promijeni nešto. Ko je odgovoran što repka izgleda nije imala pripreme!!! Pošli su na Zlatibor kao da treniraju pa se vratili i dobili par dana slobodno i otišli u Bar koji im je bio bazna stanica za provode po primorju. PIH!!!
DANILO MITROVIĆU MARŠ IZ KOŠARKE VIŠE !!! Nisi ni znao za košarkašice da postoje već su te jedva namolili za pare za pripreme pa kad su napravile nešto potrča si da se okitiš njihovim uspjehom i one izgubile! MARŠ!!!
onaj B tim što je bio poslat u Kinu na prijateljske utakmice vjerujte mi prošao bi ovu grupu. Šteta te ne napraviše tekmu između B i A tima! Užas ne pamtim da me neko ovako iznervirao od kad pratim sport kao ova selekcija!
Imam osjecaj kao da su pojedini namjerno igrali ovako...
kod onog promasaja, Bakic je fintirao Borisova koji je bio pored njega...
Last edited by Brent1986; 04-09-11 at 18:44.
za ovakav neuspjeh je iskljucivo kriv trener !ovakav trener kao sto je radonjih ne zasluzuje da bude trener jedne reprezentacije !
otkad je otisao vujosevic sve je otislo dodjavola,igraci pogotovo,opustili se bilo ih je briga za sve i to je to...
trenera radonjica treba izbaciti u potpunosti,ajde da se kladimo da nece uraditi nista ni sa ekipom buducnosti !dobro osvojice titulu i kup u CG i to je to !
Kad je sačekivanje, ovaj, dočekivanje igrača?
Meni samo nije jasno zašto su ljudi koji su tri godine proveli bez odmora, opučali se od treninga, od utakmica, b prvenstva, kvalifikacija, ovako pristupili onome za šta su se toliko mučili. Nije mi jasno zašto jedan Peković, koji odbija reprezentaciju Srbije, koji odbija da potpiše nba ugovor da savez ne bi plaćao osiguranje i rizikuje da se povrijedi i da nikad i ne potpiše taj ugovor, igra onako kako igra i ponaša se za vrijeme priprema onako kako se ponaša (ako je tačno da se nije previše sportskim životom živjeli). Je li moguće da se za godinu dana stvari tako promijene? Znam da jeste, evo gledam da jeste, ali opet ne mogu da vjerujem.
Dejo majstore, pa ti si bog!Misli šalu na stranu to je to, razlika u kvalitetu sa Radonjićem na klupi, nespremnim Pekovićem, Vučevićem koji se ne snalazi još uvijek i Šćepom koji apsolutno ne zaslužuje mjesto u ovoj reprezentaciji i nažalost uzeo je Šehoviću mjesto bez potrebe ne može se bolje i pobjeda protiv Makedonije je bila više plod pet ličnih Mekejleba nego dobre igre
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
evo rezultati poslednje tri utakmice nasih selekcija
EuroBasket - Final Round
U18 Men - DIVISION B
U16 Men - DIVISION A
Znaci od 9 utakmica, 8 izgubljeni. Nema veze ovaj losa igra sa Radonjice, tu ocigledno postoje neki veci problemi
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Nadam se da nijedna od ovih reprezentacija iz nase grupe nece nekim cudom otic daleko na ovom EP,nego da ce poispadat sto prije jer ne bih mogao slusat opravdanja i preseravanja kako je to realnost,kako je bila teska grupa,jaki protivnici...Pitanje ocemo li ikad vise imat ovako slabu grupu i ovakvu sansu da napravimo rezultat.Takodje,izuzetno mi je zao Suada Sehovica koji je uprkos silnom zalaganju lisen sanse da nastupi na EP,ne bi li se otvorilo mjesto za onoga da napravi naj-promasaj prvenstva.Radonjic ako ima prst obraza sjutra poslije meca sa Finskom podnosi ostavku.
U stvari lazem,zelim Makedoniji da dogura sto dalje.Oni mozda jesu limitirana ekipa,ali ekipa sa cojones,a mi smo samo limitirani.
Ja sam uvijek tvrdio da je Kuk vrlo dobar plej,to tvrdim i sad.I za Pekovica tvrdim da je igracina,a kakvi su stvarno vidjecemo kad budu igrali za klubove(Pekovic sto duze u Partizanu,nadam se)sa normalnim trenerima i dje postoji neka igra i duh timski neki popisani.Dje ne igraju za Makedoniju kako,no za nas jadne.
Last edited by GreatMontenegro; 04-09-11 at 19:54.
Ja mislim da nas ni jedan sportski kolektiv Crne Gore ne obruka ovako ikad!
Ispadamo li mi u B diviziju??
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks