da pohvalim lacky-ja i ja napravio mi je vizitke,odlicne su,preporucujem
jos da pohvalim butterfly_caught,my name is... ,dopunicu ako se sjetim jos koga
cvxcomputers - sve najbolje
:*
da pohvalim lacky-ja i ja napravio mi je vizitke,odlicne su,preporucujem
jos da pohvalim butterfly_caught,my name is... ,dopunicu ako se sjetim jos koga
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
@D'Static - NE PREPORUČUJEM...
Dogovor je ispoštovan. Kad je došao u PG javio se. S obzirom da je bila nedelja (juče) nisam bio u PG pa sam posalo druga da uzme telefon.
Čovjek neispravan telefon prodaje pod ispravan. Telefonu prilikom probe nije radio mikrofon (ne ulazim u to kakav je kvar sitan/krupan),
Mislim da je sramota pokušati ovako "uvaliti" telefon...
cvxcomputers - sve pohvale! Trgovina obavljena glatko i po dogovoru. Svima tople preporuke, a njemu jos jednom hvala na korektnoj saradnji.
webmaster - pohvale
porucih neki znak ima 2 mjeseca, nije stigao (mada sam bio i zaboravio na njega), javio se momak, pitao je li stiglo, i opet porucio.
thumbs up!
No signature here.
max_v - za svaku pohvalu
imeneko .... trgovina bez greske.......
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
daki772, iskreno tesko je prepricat, mozda bi mnogima bilo smijesno, ali kratko i jasno SVE POHVALE za forumasa!
jokaš_gnu, sve pohvale, prodao mi je 3 kila paradajza za 23 eura i to mi je donio doma
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Pohvale za Sasa.mne i za Dekas - izuzetno profesionalni, učinjeni i ljubazni iako sam ih zvao u petak pred kraj radnog vremena.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
da pohvalim par forumasa za brzu i korektnu saradnju:
yo-yo,Miso,Nervozni_postar,salmajster,mastersat,cekla ,goran91 i ako sam jos nekoga zaboravio a se sjetim dopunicu![]()
Jason Mraz
uze hdd od mene
dogovorismo se da se nadjemo, ja mu spustih cijenu 5e nije htio covjek ziv da cuje, ni da ga prebacim kaze oce da seta :welcoming:
sve pohvale za momka!
the World's leading dance event
Sensation
Rade32 super momak uzeo W-lan adapter od njega maximalno korektan dao mi da probam kako radi i sve i reko ako bude probleamda da vratim!![]()
Sa malim zakasnjenjem sve pohvale za CVX-a,trgovinu od 500e obavismo za 30sekundi,donio covjek sve pred kucu,sve kako treba...Zadovoljstvo je trgovati sa takvim covjekom![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Fenix i asta la vista![]()
Last edited by gocetr_25; 18-09-11 at 19:05.
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Sve pohvale za forumasa Madjoj!
dzonka_bd, sve pohvale.
davor081, sve pohvale za momka.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
*Guliver 13*I ja mogu isto da kazem za tebe, extra momak i lijepo je poslovati sa takvim ljudima![]()
Orgullo_Vikingo - stvarno kao što reče čovjek. Jednostavan dogovor, kvalitetna saradnja.
Rem-D - ne znam kako dovoljno da ga pohvalim, i fino se dogovorimo, i da mi uslove kakve još niko na CDM nije, i još me časti preko :oops:![]()
Tynna *****+
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks