kad se zatvara staza ujutro?
kad se zatvara staza ujutro?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Otisla mi je klapna za recirkulaciju(tj.zatvaranje kabine), motor se cuje da radi a klapna ne zatvara...takodje i preklopnik polozaja izduva vazduha u kabini zaglavio i jedva moze da se prebaci na izduvavanje naprijed i izduvavanje na noge...drugi polozaji nemoguci...morace veci dio instrument table da se skidaju...dje bih to mogao neko povoljno da mi odradi jer trenutno nisam pri parama da dajem neke vece pare...?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
koje auto...?
brate mozes sve nac preko interneta dje su zabice kako se sto skida i sl... pa polako...
majstor ako ti uzme, sto slomi nece nadoknadit tako da ti se isto fata...
javi koje je auto pa mozemo nesto da vidimo...
Hellblazer...
Auto je fiat brava...mora kompletna instrument tabla da se skida...bukvalno kompletna...nemam alata a ni 2dana vremena da oko toga radim jer bi mi toliko trebalo da rastavim i ponovo sastavim to...i jos da nadjem te djelove plasticne koji su vjerovatno pukli...neko ko se razumije u to bi to zavrsio vjerovatno za par sati posla...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ima li dje farbicka navigacija od vw , mfd2 oznaka?
f6
ebay...
ovdje ti se cd-playeri prodaju po 150e a mozes misliti za navigacije onda...
bolje ti je uzeti i kineza novoga za 200-250e isti bas isti kao fabricka ...
the World's leading dance event
Sensation
Na ebay je najbolje.
TAKUMI
Dje je tacno taj Boljevic sto ugradjuje plin? Kako da ga nadjem i ima li ko njegov broj?!
:*
Vec su ugradjena *****tek sam ga kupio pa ga moram vodit na to fuckin' stelovanje jer mi trosi 20l trenutno. Najsrecniji bih bio da ga skinem, nego ga nemam dje prodat posle.
:*
Ne diraj zazor.
TAKUMI
Ne frende, nego to ti je 23 000 volti, DC, toliki ti je napon na izlazu (output), toliki je napon potreban da bi "pokrenuo" plazminu loptu, a da bi zadrzao tu loptu potreban je napon od 85 volti, DC.
TAKUMI
a zasto ne rade ovi ballasti na mom autu
sve je ok prikovcano, nije bas plug&play ali je prikovcano, ali jednostanov ne rade, a prodavac tvrdi da su ispravni. novi su. uzeo na ebay. otvorio sam case pa se malo raspravljam sa njim zato pitam...
izmjeren napon na konektoru prije ballasta 12v i probano na 4 sijelice koje rade 100%
Sensation
Probaj da zamijenis + i - na konektor, tj da ga raskacis, rotiras za 180 stepeni, i zakacis, to je meni bio problem, a sta vise fizicki lici da ga kacim pogresno, tj ne mogu ga zakacit da klikne, jer je okrenut na pogresnu stranu, al jbg, radi![]()
Njak Njak Njak
lakse mi je onda + i - okrenuti ovamo dje spajam na instalaciju od fara![]()
Sensation
+ i - dje? Na sta ces ga okrenut?
Njak Njak Njak
kako ce se neko ovdje zapalit![]()
ahahhamakar oko te struje znam ponesto
pa jesi mi ti predlozio da okrenem konektor jer mislis da je u njemu problem kao da su pomijesani - i + ?
da nebih okretao konektor koji se tako ne moze ustekati jelte bolje onda zice od toga konektora koje moraju biti spojene nedje a to je na instalaciju od sijalice okrenuti
iliti direktno na akumulator spojiti jedan ballasta sa sijalicom i probati da zamijenim + i - jel to to sto ti mislis?
Sensation
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks