View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 682 of 2251 FirstFirst ... 18258263267267867968068168268368468568669273278211821682 ... LastLast
Results 17,026 to 17,050 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odradio je simon kartone protiv Bugara...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Simon je protiv bugara ima parne kartone zato nije igra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mirko je spuper usao u mec, svaki cas je trazio loptu, kao nikad do sad dok je igrao za reprezentaciju, ali se posle prvog gola vratio na njegovo standardno mrcvarenje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A simonu masnica ispod oka mora da ga je misa u nokaut bacio

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Mirko je spuper usao u mec, svaki cas je trazio loptu, kao nikad do sad dok je igrao za reprezentaciju, ali se posle prvog gola vratio na njegovo standardno mrcvarenje...
    Ja sam ga vidio da je 4 puta trazio loptu Balicu koji je toliko zadrzavao igru izvodeci aut da je sudija mogao da mu da crveni...cak mi se cini da je i dolazio do auta jer mu je dosadilo da se otvara...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Ja sam ga vidio da je 4 puta trazio loptu Balicu koji je toliko zadrzavao igru izvodeci aut da je sudija mogao da mu da crveni...cak mi se cini da je i dolazio do auta jer mu je dosadilo da se otvara...
    Balic je prodao utakmicu.

A Mirko je odigrao maestralno.

Mi smo naravno dobili mec.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Simon se večeras svojski trudio. Ostali dosta slabije.

Nema veze, sve je i dalje u našim rukama! Idemo dalje!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Nisam ja rekao da je on bio los jer se nije ni ocekivalo nesto spektakularno...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vucinicu uzeti kapitensku traku. Momak bi stvarno mogao da se trudi, nece ga ubiti ako potrci 2-3 puta. Trebao bi malo oznojit onaj dres.

Igre nije bilo. I to je to.

Prije meca smo svi hvalili napadace a oni izgubili utakmicu. Odbrana s obzirom u kakvom je sastavu igrala odlicna.
    Last edited by my name is ...; 03-09-11 at 02:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lose smo odigrali,neobjasnjivi sutevi sa 30 metara i ocajni sutevi iz dobrih pozicija,ali sta da se radi.Koliko god mi pricali o Vucinicu,Joveticu i Vukcevicu,ekipe kao nasa igru moraju da baziraju na jakoj odbrani,cvrstoj sredini,kontrama,presingu...Na kraju je odbrana i presudila,jer nema igre ako znas da je svaki protivnicki napad potencijalna opasnost za gol,ali s obzirom sta nam se izdesavalo to je bilo i ocekivano.
    Gledajuci posljednje dvije utakmice,meni samo nije jasno sta je Drincic donio ovoj ekipi.Kreativnost i bolju organizaciju igre sigurno nije,a po neki kiks vise i mnogo manju cvrstinu i agresivnost bogami jeste.Djalovicu svaka cast,ali bi valjalo i nekom drugom dat sansu.
    Sad lagano da ispratimo sta ce Svajcarci uradit sa Bugarskom i Velsom,pa ako dobiju nadajmo se sa kompletnim timom,ili jos vaznije,kompletnom odbranom bunkerom po bod za baraz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najslabija karika je bio Balic osjetili su ga i probijali 70% po njegovoj strani,BATAKA necu da komentarisem jer ne vidim uopste na osnovu cega on igra za reprezentaciju sto je dokazano nocas,a TAJ SIMON VUKCEVIC samo igra za reprezentaciju,kad ste ga zadnji put vidjeli da igra za neki klub??? 2ipo godine nije ima utakmice, VUCINIC za reprezentaciju igra sa 40 posto ne mrda qrcem....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Bećiraj je barem duplo bolji igrač od Đalovića, ali Cico trenira strogoću...

Quote Originally Posted by nickname View Post
    gospodo, da ne zaboravimo jos jednu "sitnicu", a to je da ce za Svajcarsku u zadnjoj utakmici protiv nas igrati mozda njihov i najbolji igrac, gospodin : Sepp Blatter
    Iz kojeg je kluba? Koji broj nosi?

haha

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

On je iz Serveta,devetka,jak na nogama,stamen,ali dovoljno brz,prekaljeni as

Vucinic se ne zalaze dovoljno,Djalovicu nije mjesto u reprezentaciji,mudato je igrao Kranjcar,previse mudato cini mi se.Joveta objasnio!
    I dalje sve od nas zavisi,ja vjerujem u baraz!
    Last edited by Jakuza; 03-09-11 at 03:15.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo liste najbolje drugoplasiranih ekipa.

1. Norway - 13 pts
    2. Sweden - 12
    3. Montenegro - 11
    4. Portugal - 10
    5. Croatia - 10
    6. Ireland - 10
    7. Russia - 10
    8. Denmark - 10
    9. BiH - 10
    10. Czech Republic - 9
    11. Belgium - 8
    12. Belarus - 8
    13. Turkey - 7
    14. Slovenia - 5

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Moguce situacije pred utakmicu sa Svajcarskom.

Click image for larger version. 

Name:	cg - svajcarska.jpg 
Views:	120 
Size:	70.0 KB 
ID:	64101

Jesmo zajebali ali ima jos da se igra. :distrust:
    Basel - mjesto odluke
    Last edited by ASC; 03-09-11 at 07:12.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Mislim da je vrijeme da Djalovic odmori, ipak on nije ni blizu Beciraju a jos manje Damjanovicu koji je klasa za njega...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ajde nemam pametnijega posla
    Savic je doktor.Batak eto za cudo nije neki fejl napravio katastrofalan.Zverotic ipak ne moze mnogo na beka.Balic,s obzirom da mu je ovo prva ovakva utakmica i da je cuvao Bejla je bio dobar.Mene je cak i iznenadio jer kad sam ga gleda zimus mislio sam da nikad nece opepelit u A tim,a realno ne bi ni sad no je ovaj bio nespreman a ovaj drugi povrijedjen.Uglavnom,masu bolji no tad.
    Drincic kako koja utakmice ide tako on sve vise pada u prosjek ili i ispod prosjeka.dje su mu lopte,dje mu je sut iz daljine?Mora malo vise da pruzi Drincic.Pekovic vrlo dobar.
    Simon dobar sinoc.Jos se nije otarasio onog problema da predje jednoga pa mu drugi uzme loptu,a nije ni moga kad ne igra evo dvije godine.Sad u Englesku,ili ce to naucit ili nece ni igrat.Ono sto mi se svidjelo jeste da i pored svega nije mnogo gubio loptu,bio je ka i vazda borben masu,u duel jaci,sve u svemu jak i pouzdan igrac,a nastup od sinoc mi daje za pravo da ga ocekujem ubrzo u dresu Blekburna ali ne sa minornom mnutazom.
    Jovetic kad primi loptu vidis da u svakom momentu moze da stvori nesto veliko,ali imao je sinoc nekoliko puta neke nerezonske driblinge dje je sam sebe driblao,ono seria a sminkersko ponasanje,moralo je to da ide konkretnije masu.Uglavnom,on je novi Genije sto posto.
    A Mirkas je posebna prica.Nije za traku brate.Simonu treba dat traku,ili Pekovicu.Kad si kapiten moras da umres na teren bre.Nije da se mriko nije trudio ali neki pasovi kao balerina,nesto petom,tanko,mlako.Falilo je ozbiljnosti u igri.
    Djalovic,ja sam donekle shvtao ranije zasto toliko igra,ali to sto on pruza je sad vec malo.Damjanovic je odlican i pouzdan igrac.I treba ga sto vise koristit to jos malo sto moze da igra.
    Znaci,nista ovo eksperimentisanje sa zilion napadaca,bez pravog veznog reda.Cvrsta odbrana,Boze zdravlja pa budemo kompletni,jak srednji red,presing i samo tako cemo se vratit dje smo stali.to mi uopste nije jasno cemu ovo sad odstupanje za Vels.ajde da smo imali sistem a nismo nego smo se prosuli.Mirka i Damjana u spic,Jovetic i Simon na sredinu,angazovaniji Drincic,to nam treba.Nije ni ovo sinoc losa zamisao bila,ali su se malo pogubili.Ne moze Djalovic da igra po krilu,ne moze Mirko da se vraca na sredinu i ne moze se bez brzine i kretanja nista.Sinoc su igrali nerealno sporo i nije bilo trcanja bez lopte.kad se to sve vrati u red bice nesto od nas.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Po meni kljuc svega je sto nam nisu igrali Pavicevic i Jovanovic, koji su vrlo bitni, ne samo u odbrani...Kad je usao Jovanovic sinoc, odmah se vidjelo da smo dobili na kvalitetu...Jednostavno, Balic i Zverotic nisu doprinosili napadu ni blizu onoliko koliko doprinose Pavicevic i Jovanovic, i mislim da je to bio najveci problem...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Aj da se i ja ukljucim i iznesem svoje misljenje.
    Simon se trudio sinoc i to se vidjelo, Jovetic takodje nije lose odigrao i odlicno postigao gol. Vucinica necu da komentarisem, vec ste sve rekli o njemu. Ocajan... ocajan, sutevi sa 5000 metara i 3 km od gola! Takava igracina da nije jednom pogodila okvir gola nego svaka leti van stadiona?! Batak i Balic...vidimo se. Savic je dobro odigrao. U svakom slucaju, da ne pricam pojedinacno o svima, da su igrali makar jedno poluvrijeme kako su igrali zadnjih 15 minuta, mogli smo im dati i 3 gola. Ali su oni usli kao favoriti, svi su ih hvalili, vjerovatno su im i malo glave bile u oblacima, ali ih je Bale spustio na zemlju. Onaj momak je odlicno odigrao utakmicu. Znaci samo da su igrali kao sto su igrali zadnjih 15 minuta, kada se sve vrcelo oko 16-erca Velsa mogli smo da imamo pobjedu. Sad cekamo Englesku ovdje, koju necu da budem nerealan, ali tesko da cemo izvuci i remi, obzirom da su englezi ubili bugare, a mi se namucili sa njima da drzimo nerijeseno. Tako da mislim da nam je jedina nada Svajcarska, ali opet svi zamo i kako svajcarci igraju. Samo neka je sreca uz nas.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

vidim, svi se kao nesto nadate u Bugare. volio bih i ja tako, da mi moze biti. sagledajmo relano, bugari se raspadaju. nakon ovog poraza od Engleza gdje su im ocitali lekciju na njin teren nije realno ocekivati da ce oni nesto da se dignu sad, a da pri tom pronadju neki motiv da nesto pruze u Bazelu. na kraju, cuo sam da se i kadrovski raspadaju. brat mi je cuo juce na dnevnik da su neki igraci napustili trening jos prije utakmice sa englezima tako da....
    mislim da nam je zagarantovano da se u zadnjem kolu protiv svajcaraca borimo za baraz. volio bih da ne bude takoz, ali mislim da je to nasa relanost.
    p.s. neko je pitao gore na kojoj poziciji igra Sepp Blatter i koji nosi broj? iskreno se nadam da se salio covjek.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ali dizanje lopte mi nikad nece biti jasno.nikad. ka da imamo klosea, drogbu i kolera naprijed. jovetic i vucinic treba da igraju jedan blizu drugog i samo i samo lopta ne zemlju i sto jednostavija dodavanja. nista pete, rabone i ostali matraci. vukcevic se trudi ali tim trudom nista ne postize - svi previse ocekujemo od momka. beciraj? ako je zbog neke nediscipline izostavljen onda ok , u suprotnom on igra skoro svaki mec u dinamu i morao bi da igra. vukcevic ga ne pepelji i ne moze d aigra.

p.s komentatori i gosti u studiju sinoc - kretenizam opsti.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

malo da odem u off, cisto da na tren relaksiram temu, citam kometnare na jednom portalu i evo jedan biser: " Savic posto ne igra u mancester city-u POMALO KONFUZAN".
    momak odigrao bez greske, gotovo da se moze reci da je bio jedina konstantna svijetla tacka u nasoj reprezentaciji...
    sto rade strucnjaci majko mila...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

nema veze sto nismo dobili bugarsku,sto skacete odma,dobicemo vels baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Vučinić, kao i Dejo svojevremeno, previše lako psihički padne i postane beskorisan. Ivica Osim je pričao jednom koliko je morao da sprema Deja na psihičkom planu, njemu ne prođe jedan dribling i možeš ga zamjenit. Vučinić je tu neđe.
    Ko god ga je gledao u Romi prošle sezone je to mogao da vidi. Fulao je jedan zicer i podlegao je pritisku toliko da se mučio do kraja sezone.

Sa druge strane Mirko je fenomen koji svaku utakmicu može da riješi ako dobro krene i ubjedljivo najbolji igrač kog imamo. To je dokazao više puta.

Ono što mene čudi je vezni red koji je mnogo bolje igrao bez Drinčića dok su se vrtjeli Peković, Novaković, Zverotić. Oni su navodno manje kvalitetni od Drinčića ali su pokidali kako su odigrali u prvoj polovini kvalifikacija. Volio bih ponovo da ih vidim u startnih 11.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Page 682 of 2251 FirstFirst ... 18258263267267867968068168268368468568669273278211821682 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)