Ako Svajcarcima i Englezima uzmemo po bod imamo 13, a Svajcarci pobjedama protiv Bugara i Velsa 7 imace 12 tako da idemo u baraz.
Realno biće teško.
Ljudi, mi sa remijem protiv Svajcarske rijesavamo situaciju i sigurno smo drugi, tako da bez panike, jedino sto ce nas unakazit zrijeb za baraz, to jeste rizik! Ali sto cemo sad, pa cak i Engleze da pobijedimo, opet tesko da mozemo bit najbolji drugi!
Ako Svajcarcima i Englezima uzmemo po bod imamo 13, a Svajcarci pobjedama protiv Bugara i Velsa 7 imace 12 tako da idemo u baraz.
Realno biće teško.
e sto je nas yebeni mentalitet. Prvi poraz i odma kuknjava kao da smo Brazil i pa .... Naravno da nista nije izgubljeno i idemo kao prvi iz grupe.
Igra je tuga bila bez volje bez želje dva gola iz polušansi, ovakvoj ekipi Velsa ne ubačiti minimum tri gola je sramota jer smo bolji od njih za klasu.Beskrvnost kapitena, panjina od Đalovića i naravno stari dobri Karabatak sve je to divno dovelo do ovoga bespotrebnog poraza i sad ćemo da ispušimo u naredne dvije utakmice bez problema. Ko misli drugačije samo se zavarava.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Prestanite da pljujete igrace, jesu namrtvo mrzovoljno odigrali, ne znam koji im je **** bio! ALI IDEMO DALJE!!! Nije postojala sredina, bukvalno su nas presegali, Mirko i Stevan nisu mogli od centra preko 6 igraca preci i dat taj go!!! Najveci problem je bilo odsutstvo Sava i Jovanovica!!! Balic vidimo se kralju, jos je nezreo za ovakve poduhvate!
Ali kakav smo go dali i iz kakve akcije, pa ni da smo Barcelona!!!
Citam ljudi vase psotove sad i prije utakmice covjek da ne prepozna odmah napadate momke nisu igrali dobro i to je to sto cemo sad tu se vise nista ne moze. Treba im podrska odlazak na evropsko je trnutno sad misaona imenica baraz zaborvite docice na mneka jaka repka i tresnuce nas lagano.Mi smo se svi zavaravali sa ove 4 utakmici i sami znamo da je tu vise srece ne pomaeti bilo pocev protiv bugara zavrsno sa velsanima sad.Kukali smo svio na bataka a on odlicno odradio posao.
Bozovic svasta bih napisao al ne mogu zbog njegovih priajsnjih utakmica
Savic standardan ko uvijek
BBatak dobar za divno cudo
Balic igrac za nasu ligu ko zamjena dobar ko prvotimac nikad vise bejl ga je tako probijao da je to nerealno bilo
Pekovic kidao po obicaju solidna partija
drincic vidio se nije
Simon najbolji nas igrac fina partija i naprijed i nazad
Joveta odlican plus go
vucinic seka persa igra ko da ima staklene noge da ne dodje mozda povredjen u juve kakva tranja od covjeka
djalovi trci ko konj i promasio priliku dobru go da da
Je li se Bećo dobro zakačio sa Cicom, hoće li se odazvati za Svajcarce? Đalovića bi definitivno trebalo promijeniti. Bećo zabija u Dinamu, valjda će i za nas.
ako me sto nervira to je kad ljudi misle da se englezi dobijaju navijacima na stadion.
aj da je ovo prva utakmica dje se prospu bodovi,jer ovo je prosipanje bodova cisto.ovaj se vels moze dobit.no i protiv Bugarske je ispustena pobjeda.Kranjcar nas je zajeba ove dvije utakmice lagano.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Izgubicemo od Svajcarske zatim od Engleske i necemo se plasirati na evropsko prvenstvo.To sada vec svi znamo poslije ove utakmice i ovakve igre.Smijesno mi je kada neko ocekuje remi ili pobjedu u Svajcarskoj a izgubili smo od Velsa koji mao nula bodova.Kada treba da napadnemo, da vodimo igru vidi se da tu nema stofa bez malog Jovetica i Vucinica(veceras los).
Na kraju sve dodje na svoje.Crna Gora kuci , Srbija,Hrvatska na evropsko prvenstvo.
ooooooooooooooo a sto ste zakukali, sad treba i Kranjcaru dat otkaz odma?! a prosle godine smo ga htjeli za predsjednika, ha?
Jesu kiksali momci, ali siguran sam da je vecini ovaj poraz pao teze nego bilo kome od nas, narocito Simonu i Stevanu!
Idemo dalje ljudi, koja ce nam to super strasna reprezentacija doci u baraz?? Grcka, Svedska, Bosna?!?! dajte ljudi, pa Slovenija u barazu za SP 2010 prosula Rusiju sa onim prslim timom!!! Pa je8em li mu oca, zar baraz ne bi bio uspjeh!?!?!?
Ajde realno, je li iko ocekivao da cemo do baraza dogurat?? u pocetku kvalifikacija realno je bilo NADATI SE da budem ispred Velsa!!!
AJMO CRNA GORA!!!!
Ljudi vi se samo zanosite pad forme je očigledan ovo je bila ključna utakmica za nas mi nismo šansu napravili Velsu osim gola i sad će neko da reče nemojte ih dirati ne gluprajte se, Švajcarci će nas dobiti taman ka Vels a englezi isto ako im bude trebalo.Kakvi navijači pod Goricom doći će tri iljade engleza neće se ovi naši manekeni čuti od njih.
Mi smo se posteno zajebali protiv Bugarske NA SVOM TERENU. Zaleceli se na pobjedu protiv Velsa, ekipe koja ima 2 igraca koja imaju klasu i objasnili nesto veceras. Pa brate da imamo ekipu ka' Spanija ti ne smijes da pricas onako, ides na gostujuci teren, osakacen si, izgubis od ALBANIJE i ti se onako zalijeces i pricas. Kad smo bili outsajderi mi smo igrali, sad se napalili aj zdra'o. I opet, a i cini mi se da mi nikad jasno nece biti, uz svo postovanje njegovog umijeca, zbog cega mirko(malim slovima) nosi traku ? DRZAVNA REPREZENTACIJA TI GUBI, TI NOSIS TRAKU I JEBENO SE SETAS PO TERENU A IMA JOS 20 minuta do kraja... Jeli to normalno ljudi, aloooooooo ?!
Para vrti dje burgija neće.
Ne volim da kritikujem i da budem u prve redove kad treba da se pljuje ali nocas igra i zalaganje kriminalno tj 0 jedna obichna.
Pocevshi od kapitena koji se zalagao kao kod Filipovica dok je igrao, pa Simona Vukchevica ogranichenog momka koji veze nema do ove baksuzne nesrece od Bataka i Drinchica nocas koji se vidio nije.
Nismo mi za te 4-3-3 taktike nema se igracha za tako neshto, fino je trebao poperit u spic Vucinica i Damjanovica i iza njih Stevana, Delibashic/Djalovic da udju sa klupe i to je to, ne nekakvo fantaziranje 4-2-4 to ne mozhe Brazil da igra a ne CG.
I Bonji se desi kiks nocas na odluchujucu utakmicu , samo zato shto mu ne da ona slina portugalska da brani u Videoton.
A i ova smeca iz Velsa slave tu neshto a ice za 3-4 dana golija guzica da se naguze na sred Vemblija, pih.
Ja to pričam ovo što je Obelix reko sve je istina nikakvo zalaganje nikakva borbenost mi moramo ako ćemo da dobijemo da ginemo po terenu a ne da kapiten čuva noge jer je prešao u Juventus i slične stvari.Nije problem izgubiti ali ponašanje koje su određeni igrači pokazali u zadnje dvije utakmice je za osudu.
Ljudi iskulirajte se malo. Veliki je peh kad se igra sa potpuno novom zadnjom linijom. Velšani su imali i tu sreću da im Bonja pokloni prvi gol, plus su brzo u drugom poluvremenu dali još jedan i psihički uništili naše koji su u momentima pokazivali klasu i razloge zbog kojih su drugi na tabeli.
Poraz je užasno težak i nesretan ali šta je tu je. Nije ni u jednom trenutku bilo realno da ostanemo prvi u grupi.
Dobra stvar je što englezi protiv Velsa završavaju posao i utakmica u Podgorici im ništa ne znači. Ako budemo ful kompletni možemo uzet bodove. Baraž će biti težak ali uz kompletnu ekipu i Cica možemo napravit čudo i plasirat se na Euro.
Ništa nije još izgubljeno i batalite malodušnost. Mnogo su nas radovali u ovim kvalifikacijama i treba ih podržat jer je njima sada najteže.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks