za sada samo 6000 karata prodato za mec sjutra, a stadion prima 26000
znaci bice kao na wembley, dje su 2000 ljudi vise navijali nego 80000
ljudi ja prognoziram 3-2 za nas.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
za sada samo 6000 karata prodato za mec sjutra, a stadion prima 26000
znaci bice kao na wembley, dje su 2000 ljudi vise navijali nego 80000
oko 200 je otputovalo a bice dosta nasih iz Londona
.
" Utakmicu u Kardifu posmatraće i troje đece iz Dječijeg doma za nezbrinutu djecu Mladost iz Bijele. Vaspitačica Slavica Ilić kazala je da su navijači Velsa tokom gostovanja u Podgorici posjetili Bijelu i obećali da će četvoro đece iz Doma biti njihovi gosti tokom gostovanja Crne Gore u Kardifu.
’Obećanje su ispunili, poslali su nam pozive da posjetimo Vels i budemo gosti nevladine organizacije Gol, koja je sve to finansirala. Nadam se da ćemo donijeti sreću našoj reprezentaciji’’, rekla je Ilić. "
Svaka cast.
________
Crnogorski fudbaleri odradili su večeras na “Kardif sitiju” jednočasovni trening relaksacije, upoznavanja ambijenta i stadiona.
Cijeli trening, pod punim opterećenjem, izdržao je i defanzivac Miodrag Džudović, čiji je nastup postao izuzetno značajan nakon povreda i suspenzija (Pavićević, Baša, Jovanović) koje su značajno oslabile jednu od najčvršćih odbrana u evropskoj zoni kvalifikacija.
Trening, međutim, nije isto što i utakmica, večeras nije bilo ni jakih duela ni klizećih startova. Dilemu da li će Džudović na teren vjerovatno će otkriti sjutrašnji dan. On gori od želje da nastupi i trvdi da je spreman.
"Spreman sam da igram, iako osjećam malu bol. Na selektoru je da odluči", izjavio je Džudović po završetku treninga.
Negativan rekord
A više je crnogorskih novinara danas u Kardifu posjetilo konferenciju Zlatka Kranjčara nego što je velških predstavnika medija bilo zainteresovano da sluša obraćanje njihovog selektora Garija Spida. Taj detalj valjda najbolje odslikava u kakvom rasploženju dvije selekcije dočekuju sjutrašnji obračun na stadionu “Kardif siti”.
Ni u lokalnim medijima ne pridaje se puno značaja meču da Crnom Gorom. Obilčno u dnu strane, u novinama koje se štampaju u Londonu i drugim engleskim gradovima, sabijen je mali tekst u kojem se obračun sa liderom grupe tretira isključivo kao uvertira predstojećeg derbija sa Englezima.
- Ne znam da li će biti remi, ili će biti pobijediti Crna Gora, ali Vels sigurno neće dobiti ovu utakmicu – komentarisao je novinar “Goal.com-a” iz Kardifa.
Kakav derbi Velsa sa Engleskom, ima da im se naguze kao i uvijek, svi sem Belamija.
Zato će protiv nas da daju sve od sebe da pomognu Englezima.
Zna li neko treba li da se rezervise mjesto na skaline, il je dovoljno doc ranije?
Nerviraju me ove priče o tome kako se Velsu ne daje šansa i kako ih niko ne prati, nikog ne zanimaju. Previše to uljuljkava u neki osjećaj sigurnosti, to ne volim nikako.
Nadam se da neće donijet' neki loš mojo momcima ta priča i da će ih prešegat'. Vrijeme da se Jovetić upiše.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
ne mora se joveta upisat, 2 asistencije su jednako dobre![]()
Stone the crow
Slazem se nacelno. Ipak, mozda je tako nesto selektorov trik... u situaciji kad razlika izmedju 1 i 0 bodova nije velika, kad nam u sustini trebaju 3, zasto da se momci ne osjete superiornim? Mada, ovo je sve filozofsko ******, preveliki su oni profesionalci da bi sve ovo ozbiljno uticalo. Nadam se barem.
p.s. agreed za jovetu![]()
You trying to say Jesus Christ can't hit a curveball?
joveta prvo da se upise pa onda kako oce![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zverotic na Bejla, Savo ga je dobro cuvao u prvoj utakmici. Da bi dobili utakmicu treba nam veci posjed lopte, ali imamo klasu u napadu, nadam se da ce to prevagnuti.
F*** you belami, belami, belami![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Ja vas pozdravljam! Idem za Vels sad, čekam avion! Odigrao sam 2, fina kvota, 2.40 u Šansu danas, očekujem go Đalovića!![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks