Ne vjerujem da ima takvih.
Ako pare nisu problem, onda ides van i kupis ga.
a jel neko zna postoji li nedje u C.G ocuvan (kad kazem ocuvan mislim na bas u top stanju) neki e36 coupe 318is,320i u ///M3 Optiku a da je na prodaju pare nisu problem ako je auto sa dobrom opremom i u top stanju?
Ne vjerujem da ima takvih.
Ako pare nisu problem, onda ides van i kupis ga.
TAKUMI
Bi ja da nije euro 2 motor u njega i da se moze cariniti...
OK, mozemo ovako.
Ti dovedi bilo koji model, dodjes kod mene, ostavis kljuceve i ja tebe zovem posle 10 dana da dodjes za auto, na tvoje ime, na nase tablice - i castis me 500 eura. Moze?
TAKUMI
xaxax fabia ja hocu regularan auto a ne auto koji ce mi uzeti na prvoj graniciajde molim te objasni mi na koju foru ces ti meni da registrujes euro2 kad je norma euro3 d4 za uvoz... jos za 500e ?
![]()
da ćeš kupit više to auto da počinemo..
She is only here to annoy herself!
NSX kupio sam ja auto pa prodao pa opet ocu da kupim auto a jel imas ti problem sa tim?![]()
imam..sexualni
naime, jebe mi se za to
She is only here to annoy herself!
NSX nema ovde hljeba za tebe izadnji na ulicu pa nahvataj nesta![]()
a jeli moguce da qwert jos trazi auto
///M
moguce je qwert vazda trazi auto kupi jedno voza ga pa mu dosadi proda ga pa oce da kupi drugo i sve tako redomhuricane jesi prodao tvoga BMW?
qwert ako i ovaj forum pukne i za 30 godina ga otvore kao ovo predstavništvo bmw u Kanadi ti ćeš opet tražit E46 ili E36 da je dobro očuvan, malo prešao, cijena povoljna, na tvoje ime, da ga nije vozio Vasilije...
Gadafijeva blindirana sedmica, sjebali je pobunjenici![]()
Kakvi su to pacijenti..
You'll Never Smoke Alone..
kraci post a tezi za procitati nisam gledao...
Koja je preporuka za motorno ulje 2.5i M54 ?
Do sad sipano BMW 5w30
Mobil 1 0-40
Castrol Edge 0-30
Amsoil 0-40
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks