Vidim da je gopodin pato predlozio 3 para pa dodao bartoli i na nju pao.![]()
Ispravite mi ako grijesim.
Danas mi Italijani koji dozvoljavaju Srbima jedno 4-5 serija od po 10:0 uzese pare iz dzepa.
crna gora - vels 0 - 2 .
evo neka ispucalica za śutra
granollers 1
gulbis 1
gasquet 2
melzer 2
lopez 1
v.haugesund 1
i ja metnuh ove Grke sa hendikepomdanas po meni poklon Dasic 10,5 poena odigrat vise... ne velim da ce dat sad 20 ka juce ali vala 11 lagano ... takodje mozda probat Bo-a McCaleba 16,5 na vise... takodje Njemacka 2 1,55....
Prijatelji, razmislite malo o predlozima:
Letonija - Srbija UP<154.5
Portugal - Spanija UP<147.5
BiH - Crna Gora UP<141.5
Bugarska - Belgija UP<140.5
Ukupna kvota: 11.71
Crna Gora danas vise nego solidna 1.5 kvota.Svidja mi se.
Juče uvatih Poljsku na +23 hendikep protiv Španije,valja i Portugal probat danas tako +30.5 je hendikep.Jes da je Portugal raspad totalni ali ne vjerujem da Španci oće previše da se umore.
Rep. of Ireland U21 vs Hungary U21 1 ft2:1 win
Georgia U21 vs Spain U21 2 ft2:7 win
Luxembourg U21 vs Austria U21 2 ft1:4 win
England U21 vs Azerbaijan U21 H1 ft6:0 win
kvota: 3,24
Last edited by Shadow'91; 01-09-11 at 22:02.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
6 ili 7 zadnjih tiketa padam na po jednu kombinaciju, sramota... Da je jedna bar dosla, min 100e u plus bi bio...
Para vrti dje burgija neće.
Anderson 1
Granolles 1
Cilic 1
Lambda
Njemacka,Hrvatska i Cilic
sto mislite ovu CETSKOVSKU protiv ANe ??? dobra je kvota na cetkovsku,privlacim me da je odigram ,sto mislite?
Lambda
Bači me Moladavija-Portugal iz 2 u 2![]()
Od kad se Pato vratio na temu jednog tiketa nisam ufatio. Dok je on tu ja na temu necu dolazit. Ono sto budem igrao poslacu na pm nekim momcima.
Mad Dog nadam se da imas neki tiket za reprezentacije sjutra. Ako imas sibni mi ga na pm.
Pa kad ga neko banuje ili ode sa teme onda cu se vratit. Jer veceg malera ovaj forum nije gledao odavno. I jos je danas htio da igra protiv Brinete. Kakav kiks.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks