Ta "lijepa vijest" je već 2 godine stara.
Samo dako ne bude shortly za 2 godine..
Oce li mi rec ko kako da iskoristim novac koji imam na paypal koji su mi skinuli kad sam sa entropaya prilikom registracije imam 3 dolara a taman mi toliko fali
2. Da li treba kad nesto kupujem da prebacim nekako novac sa entropaya na paypal ili kad kupujem na paypal se automatski vuce novac sa entropay vize? Pomagajte
EDIT: Napisite mi neke dobre sajtove za kupovinu djelova za mobilne telefone?
Last edited by guns roses; 31-08-11 at 11:41.
Jel ovo odavno il od skoro?
@Saruman
A sto je too
Njak Njak Njak
Pogresno sam se izrazio, mislio sam da kazem da taj zakon o taksama pocinje toga dana. Ali sam fino postavio link pa si mogao sam da zaključih na osnovu teksta iz linka, mogao si tu da pročitaš. Mislim da nam je svima u interesu da počne što prije da funkcioniše kod nas. Prema tim informacijama Crna Gora je već uvrštena u prvu zonu po taksama. To ne znači da ćemo odmah biti primljeni ali mislim da je ovo do sad najveći pomak što se tiče paypal-a. I smatram da jedna greška u postu ne moze da zbuni ljude koji su uključeni u ovaj problem od početka.
Ali ako je tako izvinjavam se što sam se pogrešno izrazio. Moja greška.
Zna li mi neko reci sta da se radi kad je posiljka refundirana nije stigla u predvidjenom roku,
ali poslije toga mozda nedelju ipak isporucena znaci i pare su tu a i paket.
Da vracem nesto mi ne ide ispalo bi mi preskupo, asos je u pitanju
i sta njima uopste znaci ''lost in transit'' po toj logici oni se jedino mogu uzdati u ''postenje'' primaoca jer ovako svako moze tvrditi da mu nije stigao paket, ili grijesim ...
Ti ako si posten, vratit ces njemu pare jer je on ispao maksimalno korektan... to sto je kasnilo nije do njega, to sto ti je stiglo je dokaz da je on svoj dio odradio maksimalno korektno...
Vrati mu pare i posalji mu "transaction id" i reci mu fino da ti je stigao paket koji je refundirao, pa da mu vracas taj novac. Barem ja ne bih mogao zaspat razmisljajuci kako sam smrad ispao.
A druga stvar, ako je posiljka sa brojem za pracenje, moze se provjerit jel ti stigla...
Njak Njak Njak
Ma iskuliraj samo... U sustini, ako je nesto vrijedno u pitanju, oni mogu slati poseban dopis posti da provjere sta je sa posiljkom, al pod uslovom da posiljka ima tracking number... Ako je obicna posiljka, bez tracking numbera, onda se moraju uzdati u postenje, mada ionako je sva roba njima na neki nacin osigurana, pa ce dobiti oni opet pare od osiguranja, i tako u krug... Neces ih puno ostetit![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
A to da je posteno od tebe da im posaljes pare nazad preko PayPal-a, to stoji, al samo kazem da nema posledica u ovom konkretnom slucaju po tebe ako samo iskuliras...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
aha to me zanimaloplacanje je odradjeno karticom zato i ne znam na koji nacin bi uplatu ponovo odradila i bez track. je.
Inace Tara je zensko imeeto znam cesto da zalutam ovdje a vidim da je uglavnom musko drustvo, tako da it's ok...
Mozda nisi procitao do kraja sta sam napisala ali ne radi se o ebayu vec ASOSu tako da ova procedura nije bas primjenljiva.
Hvala obojici
Ima li koji sajt dobri da salje iz Evrope gaming slusalice trebaju mi neke Roccat
Ne moze mora minimum 15 dolara da se uplati :P a i muka mi je do banke da idem sad no cu morat
Dajte neku finu stvarcicu za 3.9 dolara :P
Meni su sad problem napravili zbog 10 centi.....izracunam tacno koliko mi treba i ubacim 1 euro vise na entropay.....medjutim oni mijenjaju dolar po nekom svom kursu i ispadne da mi hvali 10 centi....i onda sam morao na entropay da uplatim 15e (minimalna uplata) zbog jebenih 10 centi :/
Btw prosli nalog su mi blokirali na Sloveniu.....sad sam stavio na Bosnu i Hercegovinu msm da ne bi trebalo posto smo blizu sta vi mislite?
Jel moguce da se proda nesto na Amazonu, ne sitnis, nekih 500-1000eur...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks