btw, ko je voljan da malo cacka sa opcijama, moze da proba https://market.android.com/details?i...smanager&hl=en
ja koristim 1 slican prog, pa ne bih da napravim koMflikt![]()
btw, ko je voljan da malo cacka sa opcijama, moze da proba https://market.android.com/details?i...smanager&hl=en
ja koristim 1 slican prog, pa ne bih da napravim koMflikt![]()
(nečitko)
skoro pa da je upravu, a skoro da si i ti upravu jer na blade makar chovjek moze iz prve ruke probat honeycomb
ne znam kako izgleda na bladeu ali na 10.1 sve ostalo je komichno. . .
sad mi sgs2 i galaxy tab izgledaju kao alcatel 908!
Chekamo 3.1 makar na galaxy tab, pa se nadamo i na ostale "obichne telefone"
Last edited by SFU; 29-08-11 at 22:06.
ima li HTC Wildfire S kakav update?
Vec si 2.3?
nisam ja nista dirao od kad sam ga kupio,i nesto se bas ne razumijem u te matrake,mislim da je 2.1 ili 2.2
wildfire s, afaik, dolazi sa 2.3.3, i nema apdejta (makar ne na 2.3.4)
(nečitko)
Ima li neki program kojim mogu da regulisem koji procesi ce da se podizu na startup?
Da maknem sto mi je nepotrebno i td... u neke aplikacije ima ta opcija, u neke ne...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
slabo pratis na chasu, upravo sam za TO postovao link na prethodnoj strani (zadnji post)!Javi i nama ostalima kako i da li radi
![]()
(nečitko)
@Fabia: bash loshe ovo, ima programa za Android, a za simbu?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Bluet...item20bbae4a09
![]()
(nečitko)
@petronas
Startup Manager - Clean up your android system from system startup!
https://market.android.com/details?i...pmanager&hl=en
Што граете, кои су ви яди?
SFU, kao strucnjak za telefone, trebalo bi da znas da to i nije bas isto, narocito za apps koje se same restartuju nakon autokill, a takvih je tona. Takodje, koriscenje task managera za killovanje taskova nije bas preporucljivo...
(nečitko)
svi procesi koji meni smetaju "meni" se ne pale!
koristim rythm task manager
Al znas sto je cool? Sto ga pokrece HTC Bliss tu koji je slabiji od naseg DHD mnogo... Moci ce izgleda na dosta uredjaja :tickled_pink:
SFU, sto se tice procesa za startup, ja sam procesljao one sa marketa i nijedan fino ne radi svoj posao... Onda, ima nekih koji puste da sistem podigne sve na default, onda se taj program posle 10 sekundi od paljenja podigne sam i pobije dio procesa, al ne sve to sto sam htio...
Onda, ima onih koji VIRTUELNO ubijaju te procese, ali oni se i dalje dizu na start up...
Zato sam pitao ima li neko neki provjeren program da zna koji radi glatko i najbitnije - radi ono za sta je napravljen...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
well said, petronas...
(nečitko)
koliko kosta otkljucavanje gs2 ?
Pazi, on kao vjeruje gugel analitiksu jer mu tako odgovara.
TAKUMI
Koji mozak trebaš bit da vjeruješ da ima više ajpeda od symbiana? Samo symbiana u CG ima više od ajpeda u SRB i CG...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ma gugl i wikipedia su se urotili da uniste symbu i nokiju! :lolblue:
fyi, ti siroko rasprostranjeni simbiani su tako "podobni" za surf, da ja na e72 otkako sam je uzeo imam oko 1MB protoka za GPRS/3G data, i brat bratu mozda 50MB preko wireless-a. Vecina ljudi simbiane koristi kao dumbphone, bez ijedne instalirane aplikacije... Evo me danas zovre rodjak za neku nokiju, ima je 2 god (nokia 6720), nije imao pojma da ima simbian i da moze skype da instalira. 2 god! I oce da je se trsi i predje na android. Znaci, Keni, sjajna prilika za tebe, dacemo ti je ispod svake cijene, da se rijesis tog govanca zvanog aino i predjes makar na tel sa kakvim-takvim OS-om :mrgreen:
(nečitko)
Imao ili ne imao pojma da je to symbian, imao ili ne imao nijednu aplikaciju u telefon, to je symbian. To što su ti rođaci sa sela mene ne zanima. Android je linuxovo ružno pače koje nema nikakve hakerske mogućnosti, symbian ih ima daleko više...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks