carapic ivan, jedan je carapic ivan, caraaaaapic iiiiiivaaaaan, jedan je carapic iiiivan!
carapic ivan, jedan je carapic ivan, caraaaaapic iiiiiivaaaaan, jedan je carapic iiiivan!
Sinoć gledah OFK Beograd protiv Partizana. Kecojević je čak bio kapiten na tom meču, ali je dosta loš bio. Zaista, ovakav maler da nas zadesi je nevjerovatno. Opet Bataka gledamo. Neka nam je Bog u pomoć.
Dick Laurent is dead!
Prelijepo.
Cico ce definitivno morati da pozove nekog igraca. Taman bi mogao to da bude ovaj Bojovic ili Tomasevic kojeg je prije pozivao.
Zashto Batak zashto, shto je muka da ti se povrijede prva 2 shtopera 3-4 dana pred najvazhniju utakmicu u kvalifikacijama, jel moguce ovoooooooo alooooooo
Pa kaze " DAJ GOL BATAČE BATAČE BATAČE .DAj GOL BATAČE BATAČE BATAČE ! "
Auu sto smo se istrip[ovali ko da prtiv Spanaca igramo a ne protiv velsana .Ja sam siguran da cemo pobjediti vels cak i bez ovih tako da smireno momci ako budemo u napad imali nas trio to je to ne treba mi da se plasimo velsana no oni nas mi smo prvi a oni zadnjiu grupi i imao misu
sa ovakvom odbranom moracemo igrat za gol vise, tako da je tezak posao na napadacima ///
AJMO CRNA GORO !!!
trening je danas u 19i 30
nemo mi ga quotovat bez majke osta. kakav je djordje crnjak sve se plasim da ce nas torpedovat sa 2-3 komada...
Ako Batak bude igrao u prve predvidjam da cu televizor slomit vec do poluvremena.
Ali ja se uzdam u Cica. Izmislice on nekoga na tom mjestu. Siguran sam u to.
sto vam je ljudi igrat ce savic i jovanovic centralno a balic lijevo i zverotic desno i odlicno
Evo Svajcarci ostaju bez Barnete na pola godine, mora na operaciju koljena.
Dzudovic lagano trenirao tako da mozda i zaigra
To bi vec bilo dosta drugacije.
Nadam se da ce uspijet da ga "osposobe" do petka.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks