Kako otkljucati htc wildfire?Jel isto prosto kao za ZTE ili kako?
Kako otkljucati htc wildfire?Jel isto prosto kao za ZTE ili kako?
bilo mi je bitno samo kako se zove aplikacija![]()
![]()
Hercules mi je dao ime progama i nasao mi je u Market, a ja se malo potrudio i nasao na google free
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
posto uglavno skrecemo sa teme eo nadjoh nesto zanimljivo vezano za igrice za androidu pitanju je patch koji sluzi za igranje igrica koje su dizajnirane za tegra procesore na telefonima koji imaju slabije procesore. Program se zove Chainfire3d. Probao sam nekoliko igrica i mogu reci da sam odusevljen grafikom i zvukom i igrivoscu. Pogledajte:
pominjao sam vam ja to ranije!
pored redukovanja kvaliteta (ako igrica kochi) postoji mnogo mocnija stvar kod tog programa...
npr ako je igra napravljena samo za nvidia gpu (tegra2) u chainfire-u se pokrene plugin za nvidia i igrica poznaje vash telefon kao tegra2!
chak postoji fix za market da sa izabranim pluginom i market prepoznaje kao izabrani telefon!
poshto kod gameloft hd igrica za svaki GPU postoji odredjena "verzija igrice" npr
Modern Combat 2 Black Pegasus HD v3.0.4 je za tegra 2
Modern Combat 2 Black Pegasus HD v3.3.0 je za i9000 (powerVR) ...itd
vi sa ovim programom mozete porenuti bilo koju!
al to je za fanatike koji bi odma da probaju da ne chekaju da izadje verzija za "svoj telefon"!
evo plugins
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?p=783548
koju igricu sa kojim telefonom?
pazi ima igrica koje zahtjevaju armv7 cpu, a to mislim da ne mozesh "lazirat"....
E ovako ljudi, posto se ne razumijem u telefone, interesuje me koji je najbolji tel koji ima u sebi android? Treba mi za firmu, da bude sto veci da bi mailovi mogli odlicno da se citaju, a opet da ne bude sad preskup.
kolko preskup?!
ako ne bolujesh od "boja displeja" (amoleda)
najradije bi ti preporuchio
motorolu atrix (ali nje kod nas nema)
a od ovih na nashem trzishtu "najvishe za najmanje para":
samsung i9003 galaxy SL ispod 300e
LG p990 Optimus 2x ispod 350e
Last edited by SFU; 27-08-11 at 08:44.
50 60e je razlika izmedju s5830 i i9003
mogu neki utisci o ovome wildfire s-u ... nikad do sad nisam koristio android, a vidi da je ovo neki kao 2.3 ... koja je razlika... kako, sto ? i tako, ko sto ima rec![]()
I don't suffer from insanity.I just enjoy it every moment.
We are all anonymous.
Po meni wildfire ima premali ekran.
Ne idi ispod 3.5" ili 4" ako imaš mogućnosti.
Taman 3,5 je granica, nije lud apple!
Premalo je to za te pare...
ja sam ga dobio tako da ... ne mogu se pozalit... mada jes mali ekran stvarno ... a softver i to ? :P vidim stvarno da ima dosta mogucnosti, ista cega treba da se pazim jer kao sto rekoh stvarno novi sam sto se tice androida, i od prvog dana mogu rec, pregazio je ostale operativne, ali nadam se da cu to i kasnije moc rec s obzirom da ga cackam tek par dana![]()
I don't suffer from insanity.I just enjoy it every moment.
We are all anonymous.
na onaj wildfire i nije toliki probolem velicina ekrana koliko je problem rezolucija koja je 240x320 , i onda i to sto prikazje je nepregledno strasno
iphone je po tom pitanju zgazio definitivno na 3.5 inches 640 x 960 pixels, bash me interesuje kakva ce situacija biti na novi model sa 4'
Last edited by Stivi; 28-08-11 at 10:02.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
momak ima wild "s" dobra je rezolucija hvga
@sfu: gdje si nasao i9003?
na jednom bilbordu u Bg-u skoro vidjeh reklamu, nacionalno takmicenje u ANGY BIRDS RIOzna li iko ista vise o tome?
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Završeno je talmičenje. Tačnije bile su kvalifikaicje u 8 većih gradova u Srbiji Beogradu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Nišu, Novom Pazaru i Kruševcu. Pobjednici gradova su se takmičili u Beogradu, gde je sinoć održano finale.
Finalista koji je stigao iz Kragujevca, Vladimir Marinković, pokazao najuspešnijim u vođenju ptica kroz Rio avanturu, a kao nagradu dobio je put u Rio de Ženeiro. Osim toga, organizator šampionata, kompanija Nokia, njemu je, kao i svim igračima koji su se kvalifikovali za finale, poklonila telefon Nokia X7.
Ma što kažu iznad, kakve veze ima koja je marka i model, samo da je Android, ne gledaj ti previše da ti ne ispadnu oči, prvi koji ubodeš na eci-peci-pec, uzimaj...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ili Aino, al je njega tesko nac, jer ko ga je kupio, ne prodaje ga za manje od 'iljadu :mrgreen:
(nečitko)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks