Nije sve tako crno, ne vjerujem ni da ce Jovanovic igrat![]()
Auu lose prelose sto otpadose Basa i Dzudovic ovo je veliki udarac za zadnju liniju widjeli smo kako smo u Skadar kad je Batak usao na stopera odmah primili dva gola.Cico neka nam je bog u pomoc al treba vjerovati momcima.Mada ja mislim da nas napad u ovoj utakmici mora i moze da ti vise golova no sto ih mozemo primiti
Nije sve tako crno, ne vjerujem ni da ce Jovanovic igrat![]()
Bez Baše, Džudovića i Pavićevića, Jovanović pod znakom pitanja. Ne može grđe da *ebe majku! Bićemo pozadi ka protiv Albanije, viđeli smo na što je to ličilo...
Ne mogu da vjerujem da smo ovakvi maleri. Igraće Batak kukala nam kuka.
igram 1 na vels.. :P
Batak je shef, rodjen da se preporodi protiv velsana, zapamtite.
Ajde da vidimo sad najozbiljnije, koga bi ste vi zvali u reprezentaciju umjesto Bataka?
Realno, nema ga. A znam koliko je Batak los.
I bez prica, trebali smo zvat ovoga ili onoga na vrijeme (Vujadinovic, Knezevic). Nego sta sad uradit?
Jovanovića na štopera sa Savićem u par, Zverotić i Balić bekovi. Samo da Bataka ne gledam![]()
luka pejovic
e ovo je nevjerovatno, svaki put ista priča!!! kad treba nešo veliko da se postigne, povrede ili svađe.......
igraće batak i tu nema priče..
mada bi selektor treba rizikovat sa nekim mlađim i bržim štoperom pa što bude!!
Ko zna mozda naknadno tomasevica zovne
blažo rajović..![]()
John Tery![]()
goran je u penziju..
a korisniji bi bili i blažo i đikanović kakvi god da su od bataka..
Ne zezate se ljudi ja msm da je jedino iole normalno da Tomasevic igra jer je imao nekolika treninga sa A timom pa koliko toliko se moze uigrat sa savicom . Sto se tice zadnje linije bolja od ove ne mze zverotic tomasevic savic balic
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks