NENADJEBIVI na 7 poziciji !!! I to sa dva pita!
A vala i vi izvodite, kobaja(g)i je trebao da prikoči
NENADJEBIVI na 7 poziciji !!! I to sa dva pita!
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Opet Kobajagi s leđa, hahahahahahaha kakav bolid
THIS IS WHAT I AM TALKING ABOUT!!!
19 POZICIJA GORE!!!
I mean, how many more do you want???
Jedan je GAZDA!!! Brilijantna voznja!!!
ON i Button objasnili danas.
Hamilton ostao kreten, Lojzek u kitu.
Petronas, ovo je bilo vise nego odlicno!
TAKUMI
Kljuchni momenat ove trke bio je SC. Alonso je tada bio po 1 sekundu brzhi po krugu od Fetela koji se muchio sa gumama. Ovaj, srecnik opet, je iskoristio SC i uzeo nove gume. Nakon odlaska SC sa novim gumama nije se mogao odbraniti.
Kasnije kad se trka ovijala sve je bilo dobro do prelaska na medium gume. Ferrari tj Alonso je cijelu sekundu bio sporiji u srednjem sektoru?
Ne mogu rec da e losha trka za Ferrari, Alonso je dobro napredovao sa starta, ali ni pobjeda nije bila daleko.
Svakako, RB nastavlja po starom, ali su i McLaren i Ferrari izuzetno blizu po performansama. Shteta za Hamiltona, ali mislim da 50:50 je krivica oba vozacha. Ali nekako opet proizilazi da je Kbajashi trebao da ga pusthi jer je bio evidentno brzhi.
Josh par krugova i Webber bi pretekao Fetela
Od Shumija sam i ochekivao dobru trku na ovoj stazi. Svaka chast.
Ako ikoga ima iz BBM-da chita ovo, nemojte vishe RTLov signal uzimat. Reklame po 10 minuta u toku trke budu?!
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Hamilton je kriv 100%.
TAKUMI
Odlican je bio Schumi danas iako je imai na srece na startu kad ih se desetoro posudaralo i kod SC-a. Alu bio je konstanto brz.
Simpaticno iz Mercedesa na kraju:
"You're free to race" pa Rosbergu "Spare fuel, use higher gears". Vise nema direktnih timskih naredbi ali sad se tako radi. Ali, svakako bi ga prosao jer je imao svijezije i mekse gume.
Button super. Paradoks je da je Buttonu i Schumacheru bila prednost sto su krenuli van top ten-a i nisu morali odma sa koristenim mekima a i imalu su jedan set vise.
Release Yourself
Oni su krenuli na MEDIUM i odrali ih posle na mekim.
TAKUMI
jel moguce da je weber pustio lagano da ga vettel obidje bez problema poslije SC-a ?nisu prikazali snimak kad ga je vettel obisao.
hercules
slazem se sa tobom da je alonso vozio perfektno dok nije dosao SC,poslije toga sve je otislo dodjavola
Ima li neko da skida trke sa interneta? Ako imate neki link ili torrent postavite kad nađete ako nije frka
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
pazi samo da ti ne postavi crveni rep sa potpisom NAJVECI !:lolblue:
ti fabia ne vidis dobro
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Ne, corav sam ja.
Samo vi Hamiltovci vidite dobro.
Ja nisam vidio ni ono sa Jensonom u Montreal, ni ono sa Kimijem 2007-e u pit lane, ni ono sa Massom u Interlagos, ni ono sa Maldonadom, ni ono u Japan 2007-e, ni ono u Singapur 2010...
Oces li jos?
TAKUMI
Hamiltonu se moze reci da cesto pretjera u preticanjima ali ne da je pokvaren kao za neke.
Release Yourself
Fabia stvarno nije sav svoj, ali sa njim se ne ulazi u raspravke oko F1, jer momak sve zna, realno.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks