Koliko ti je trosio dok si sa Case-om prolazio kroz centar?
Naravno da gazi, meni je potrosnja trenutno na 18,8 MPG, sa klimom.
Nevjerovatno koliko mi manje trosi.
Jesi li sipao kod njih?
Ja bih volio da vidim to, da sipamo 10 eura na Luk Oil i da vozimo, onda na Castellanu 10 eura i da vozimo.
Nije moguce da ti auto trosi isto, jer vidio sam dokumentaciju - plin koji se prodaje na Eko gas i Euro Gas (od Euro Gasa i od Eko gasa plin dobijaju Luk Oil, Bonus od nedavno, Dekar, CMC, Eko...) dolazi iz Albanije, smjesa se krece oko 5,5% sa 94,5% (vidio mojim ocima) a na Castellanu 35% sa 65%. Aj sad, objasni mi, kako je moguce da ti je ista potrosnja?
Ja ga bas trosim, i za razliku od tebe imam OBC, i auto mi radi OK.
Da ne pretjerujem, sad mi je potrosnja za 1 do 2 lit. manja.
Verbalni, potvrdi.
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-08-11 at 23:53.
TAKUMI
Koliko ti je trosio dok si sa Case-om prolazio kroz centar?
Njak Njak Njak
Mlogo... LOL
Ne, cak sam i njemu pokazao 18.8 MPG.
TAKUMI
Kad bi ljudi znali koliko lazes (ja te nisam upoznao preko foruma, a znam te 10 godina) vjerujem da bi imao po jedan quote mjesecno i to naravno jedino od novih usera...:mrgreen:
A ko laze, taj i krade!
(nečitko)
vec sam nekih 10 puta punio kod njih,i pocinuo sam potrosnja je manja dosta. e sad,jedan moj kolega me psuje jer sam ga poslao na castellanu jer je strasno brzo potrosio to sto je usuo i presao manje nego kad uspe na cmc. prije neki dan sam bio prinudjen da sipam na jugopetrol,e toga *****,nisam moga trecom 200.![]()
Tu razliku sto ustedite mozete da iskoristite za ovakav resho,spojite ga na bocu i kuvate kafu dok idete na more.
![]()
niujedne mi gace lastike nema
ima li neki frizider? to mi treba
Koja je pumpa dobra da se sipa a da je tu u pg ?![]()
Radi li jos onaj Wurth na Cvijetin?
Jebenti, verbo, danas ja i ti u Bimmu, 82 milje, potrosili 11,5 litara plina, okupali se na Mogren 1 (i 2), mesozderali u BD, fukali u Avalu...Can we can call it a day?
TAKUMI
vidjeces danas/sjutra koliko ce mecka malo da potrosi![]()
(nečitko)
Moramo poc na tankanje sa Mećkom, pa opet.
TAKUMI
samo sto ja nemam board comp![]()
(nečitko)
Mozemo rijesit i taj problem, lako.
Vozimo do empty, onda sipamo 15 eura, onda opet do empty.
TAKUMI
dajte dopisivanje na fejsbuk ili u inbox <3
on-topic, 20 litara kroz grad, can we call it a day
Originally Posted by my name is ...
Fakat mnogo moj frende, mnogo, ali...mozetise.
TAKUMI
moze ti se
frende, kad skidamo farove? odlucio sam da ih lakiram a i rece mi da se ne mogu polirat jer ne bi ispali dobro...
Kad se vec chatuje odje, vozi li ko s foruma zutog Audija, ne vidjeh je li 4 ili tetejac.
......................
Ne smijes da ih lakiras tek tako, prvo treba da ih brusis vodobrusnim, ali ja ne znam zbog cega da ih lakiras bezbojnim, kad mozes, lagano, da dodjes po mene, da idemo da kupimo materijal, da sredimo to i nece ti izac preko 15 eura sve, i da ti farovi budu kao novi, i da ti ja dam 10 godina garancije.
I mean, how many more do you want?
TAKUMI
daj mi 3 god i vodim te na cevape kod dzeda![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks