dajte nesto za nocas![]()
ima li ko nocas lise mene da je igra singl na Udineze?![]()
katastrofa kako me nece ove zadnje dane ... bas sam uvatio neki crni niz... pi ! :cower:
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ovi CL usraše, sve kontra
Half Time Bristol City 0 - 0 Swindon
za sad dobro ide![]()
A ja mrtvoga Boltona 4+ igram
uh kako nece doci ovaj arsenal,sve mu jbem
ima jos nade,ostali rezultati fantasticni za sad
hahahaha,pa jel moguce ovo da me sad zeza copenhagen samo...... arsenal povede
zajebace me samo bristol izgleda
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ispromasivah se posteno. padoh singl na bristol, jedan tiket na siroki brijeg i drugi tiket na udineze 1x. Sve po jedna utakmica...
Stvarno nije fer više!
U posljednjim trenucima mi dođe Benfika-Tvente IIGG, Plzen daje dva gola; prije pogođen Arsenal 3+ i Everton 4+ ; i promašim Mildzbro 4+, ostane 0:2 s poluvremena.
e pa pakao na dva tiketa me bristol valja
na jedan 1 na drugi D1+ nidje veze dodo samo da malo dignem kvotu..
sve mi se cini da bi ovaj real mogo doc 2-1![]()
Ljudi ne varajte se. Williams je kladionica iz Sirokog Brijega. Oni nekad bubnu dojavu na Siroki, a narod navali![]()
plzen 2-1
udine 1-2e pa sou sto se cini
vatam ih gg3+ i naravno nedaj boze da west ham dobije
aj preporucite nesto da se uzmu pare... 7 - 8 kvota...
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Naleceh na fb na reklamu ove stranice http://www.dorianbet.bloger.hr/ , daju tipove na sms servis, pogodili 4 dana zaredom, i za danas imaju analiziran tiket..., posaljem poruku bez veze, cisto da vidim lazu li ili bas salju porukei stigne mi odgovor:
Rennes - C.Zvezda 1
Schalke - Helsinki 1
Gl. Rangers - Maribor 1
Bartoli - Cetkovska 2
kvota na bet365 na ovo bi bila 6.21. Sad ovo za fudbal je realno, ali posto se ne razumijem u tenis, pogotovo ne zenski, sta mislite - zbog cega 2 na ovu Cetkovsku? Ja iskreno nikad nisam cuo za nju, a za ovu Bartoli jesam, igrao sam jednom Woznjacki-Bartoli 1 i jedva je Woznjacki dobila....a i cini mi se da sam gledao jednom kad je dobila Anu Ivanovic.
Dinamo Bucharest-Vorsk 1........... 1,55
Spartak M.-Legia 1...................... 1,45
O P S-Viikingit 1......................... 2,10
Sampdoria-Padova 1.................. 1,85
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Obratite paznju na mec Anderleht-Bursa. Bursa je svaki mec u Evropi do sad napravila prelaz 1/2 ili 2/1
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks