Tema je zatrpana bezpotrebnim stvarima kao i svaka. Tako da se tesko sto moze nac![]()
Koristi search opciju!
\\OFL•GIC
Tema je zatrpana bezpotrebnim stvarima kao i svaka. Tako da se tesko sto moze nac![]()
A svi bi na tanjir?
\\OFL•GIC
Nije svako tehnički potkovan kao pojedinci, a istima ne bi bilo teško za sekund pomoć čovjeku, kojem bi trebali dani da pronađe informaciju.![]()
Globetrotting
Zar ne bi bilo ljepse da je preglednije i da se sve odma moze nac a ne da se chatuje na ovu temu. Ima facebook skajp, msn...
Ako zelis ljepse i preglednije imas Google, nisam ja izmislio internet kupovinu, kao ni otvaranje naloga na PayPal i eBay... Ovo je tema za razmjenu iskustava, i pomoc na konkretnim problemima, zato i ima dosta neformalne komunikacije... S obzirom da si neko ko je juce dosao na forum, mislim da bi trebao imati malo vise postovanja prema njegovim starosjediocima...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
sto ovo placanje opet ne radi, sve im na svijet. ovo je da coek poludi nacisto. :hammer:
Ni meni ne radi, al procedura je sledeca: Ako proizvod ne zahtjeva placanje istog trenutka, vec ima opcija "Commit to buy", po kupovini proizvoda poslati poruku prodavcu kako imate problema sa placanjem na eBay, i da vam posalje PayPal adresu kako bi mu direktno preko PayPal-a uplatili novac. Onda kad vam da adresu, ulogujete se na PayPal, idete na Send money, onda tu ukucate email prodavca koji vam je dao, i svotu koju mu uplacujete (ukljucujuci shipping naravno). Na ovaj nacin prolazi bez problema, samo obavjestite prodavca da ste mu poslali pare, a proizvod oznacite kao "Payment sent"...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Salje li amazon racunarske komponente za cg?
niujedne mi gace lastike nema
Stigao mi je jedan dio za telefon ali je malo ostecen tako da ima prekide kad radi... Ako im napisem mejl da su mi poslali pokvareni dio da li ce mi poslat novi dio? Ili vratit pare?
Kontaktirao sam prodavca i rekli su mi da ispunim nesto na sajtu i da im posaljem proizvod na njhovu adresu i oni ce mi poslat novi proizvod. Koliko bi kostalo to da posaljem u Englesku? Sa obzirom da je taj dio oko 10 eura radije bih mozda kupio novi nego da se cimam sa njima![]()
Stoji mi ovo na tracking poste nase, posiljka je 9tog avgusta napustila kinu hmm:
DATUM POSTA MJESTO SLUZBA OPIS
16-08-2011 15:20 INO Razmjena 30-Prispece u izmenicnu postu 16-08-2011 16:20 INO Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju 16-08-2011 16:20 81102 PODGORICA 2 Razmjena IPS domaci saobracaj 17-08-2011 18:39 81000 PODGORICA Dostava Prijem posiljke 17-08-2011 18:39 81000 PODGORICA Razmjena Posiljka Preuzeta 17-08-2011 22:40 INO Razmjena 301-Zatvaranje vreca i otprema
Nista mi nije stizalo?
rm -rf /
Narucih InvisibleShield za Xperiu Play sa http://www.mobileden.co.uk/ prije mjesec dana i nije stigla.Koriste Royal mail preko koga mi je ShopTo poslao 20 igrica.
Zalio sam im se i slao mailove medjutim niko ne odgovara...vazno da su mi ukrali 20 eura![]()
Meni za svako cudo posiljke nenormalno brzo stizu u poslednje vrijeme, sve obicna posta, singapur, kina, USA, engleska, sve po max 10 dana cekanja, kako i sto ne znam![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Iz izraela obicna registrovana posiljka za 3 dana...
Njak Njak Njak
kasni li kome posiljka sa tinydeal? prije je za 10ak dana stizala a sad ni za mjesec
meni danas posle 12 dana stigla
Njak Njak Njak
Trebalo bi mi par sajtova odakle bih mogao kupiti majice (t-shirts) direktno sa visa electron i free shippingom po mogućnosti.
Hvala!
Globetrotting
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks