View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 662 of 2251 FirstFirst ... 16256261265265865966066166266366466566667271276211621662 ... LastLast
Results 16,526 to 16,550 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    24
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    10 Posts

Nije mi jasno zasto se u medijima stvara slika da u slucaju pobjede nad Velsom obezbjedjujemo jedno od prva dva mjesta ? Zar ne moze da se bude iskren i kaze da ako ne uzmemo vise od 3 boda u sledeca dva meca(realno idemo od minimuma 0 bodova do u najboljem sl 4 boda,ne vjerujem da se mogu obje pobjedit ni u najboljem slucaju) a Svajcarska uzme max od 6 bodova u svoja dva meca(dom Bugarskoj i gost Velsu),imamo baraz prije baraza u sred svajcarske pred 50 000 njihovih navijaca i vjerovatno pristrasnim sudijama(Sep Blater,vec u vise navrata nesebicno pomogao svojoj zemlji,baraz za euro 2008,dobijanje eura etc etc) i ukoliko izgubimo ni baraz nemamo i sve sto se uradilo pada u vodu(da ne pricam da nam drugi sesir u zrijebu i nije pomogao mnogo,jer smo propustili da izvucemo lake ekipe izuzev zadnja dva sesira)
    Tako da se iskreno nadam da Svajcarska u sledeca dva meca kiksa makar jednom,a najvise u bugare imam povjerenja,jer je Vels stvarno cjelokupne kvalifikacije odigrao nikako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E zato ja kazem da Cico prodaje maglu. Jedini on forsira pricu da nam pobjeda u Vels sigurno obezbjedjuje baraz.. Izgubio je kuci 2 ogromna boda protiv Bugara, i sa pobjedom u Velsu mi bismo zavrsili posao. Sad nam pobjeda protiv Velsa ne znaci nista ako izgubimo od Engleza i Svajcaraca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    E zato ja kazem da Cico prodaje maglu. Jedini on forsira pricu da nam pobjeda u Vels sigurno obezbjedjuje baraz.. Izgubio je kuci 2 ogromna boda protiv Bugara, i sa pobjedom u Velsu mi bismo zavrsili posao. Sad nam pobjeda protiv Velsa ne znaci nista ako izgubimo od Engleza i Svajcaraca.
    To svako zna profesori (za ova 4 boda), nije to nikakav magla nego stimulans, choek podgrijava atmosferu jer on to radi, pripremi ih psihichki za utakmicu jer se ta utakmica mora dobit, ako ne dobijesh Vels ne mosh se nadat da cesh uzet 4 boda iz utakmice sa Englezima i Svajcarcima.
    Ovako dobijesh Vels i treba ti bod iz ove dvije utakmice, to pod uslovom da Svajcarci dobiju sve do kraja a neshto ne mislim da ce im Bugari bit lagan zalogaj.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    A File vam nije prodava maglu?!
    Razumijete li vi da mi boljeg ne možemo nać!!! Mala zemlja, malo para. Imaš gomilu izvikanih stručnjaka al džaba kad ništa ne mogu napravit. Ovaj nam je samo tako diga rejting i vi i dalje prdulecate okolo.
    Da vidimo kako će i što bit u sledeće tri utakmice pa ćemo onda pričat. Uspjeh je i dosad napravljen sa ovakvim rezultatom i očekivanja premašena. Plasman na EP bi tek bio mimo nadanja, šlag na tortu i to poveliku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Razumijete li vi da mi boljeg ne možemo nać!!! Mala zemlja, malo para. Imaš gomilu izvikanih stručnjaka al džaba kad ništa ne mogu napravit. Ovaj nam je samo tako diga rejting i vi i dalje prdulecate okolo.
    Da vidimo kako će i što bit u sledeće tri utakmice pa ćemo onda pričat. Uspjeh je i dosad napravljen sa ovakvim rezultatom i očekivanja premašena. Plasman na EP bi tek bio mimo nadanja, šlag na tortu i to poveliku.
    To je to!

"You must spread some Reputation around before giving it to Dutch again"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To i ja pricham, Cico je odlichan trener, mi nemamo para za neke bolje struchnjake, ima ovih trenera sa Balkana koliko ocesh te su vodili masu ovih Africhkih i Azijskih reprezentacija ali to nisu treneri kao Cico koji ce izvuc maximum iz ove ekipe koja ima masu limitiranih igracha, on je uspio to da sklopi, napali ih sa prichom pred utakmice, momci izadju daju 100% svojih mogucnosti i eto rezultata, neshto ne vjerujem da bi idje drugo od ovih ostalih balkanskih trenera nashli veceg motivatora i boljeg struchnjaka od Cica, o njemu govore njegovi rezultati shto sa Hrvatima repkom i Dinamom, shto sa CG reprezentacijom.

Dovoljno je vidjet dje nam ovi manje kvalitetni igrachi iz startnih 11 igraju, Pekovic u Cvajti, pola odbrane i sredine u Rusiji i Poljskoj i to ovim klubovima te se bore za opstanak, mimo te Jagielonije eto ove i prosle sezone.Boshkovic koji ne mozhe potrchat, prespor momak igra u Americi, Pavicevic koji nam je bio jedan od najboljih do sad igra u Izraelu dje li, golman za koga se interesovalo par klubova iz Engleske Premier lige i Championshipa jer trenutno rezervni golman Videotona a zasluzhuje mnogo vishe, Bozhovic u Rumuniji, Simon nije pepelio 2 godine valjda ga krene sad, Jovetic nam nije bio dostupan chitav period kvalifikacija do sad, Fatic povrijedjen cio zivot itd.
    On nas je sa svim tim mukama doveo do DRUGOG sheshira i top 30 reprezentacija na svijetu, skok od 50tak mjesta.

Imamo par klasnih igracha tipa Vuchinica, Jovetica, Savica, Bashu, tu su josh solidni Pavicevic, Simon Vukchevic, Beciraj moze jos da napreduje, Djalovic i Delibashic prosjek, kao i pola nam sredine terena, za Damjanovica necu nishta prichat jer nije mogao svezat par utakmica zaredom za CG.

Poenta je da ce rijetko ko moc izvuc maximum iz ovih igracha kao shto Cico to radi, alo u DRUGI smo sheshir bili za zrijeb za SP, napredovali smo 3 sheshira za ovih godinu dana, ja ne znam shta ocete vishe od choeka da uradi, da osvoji EP?Ocemo kako necemo, to su se Grci onda ukenjali i nikad vishe.

Ne mozhemo mi imat neke nerealne zahtjeve jer imamo igrache takve kakve imamo, nismo ni Spanija ni Holandija ni neka druga zemlja, tako da je ovo bila fenomenalna godina u svakom pogledu.
    Ja sve te momke shto igraju iz repke volim kao da su mi iz kuce, ali treba ostati na zemlji i ne izmisljat toplu vodu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaboravih da dodam, od kad je Cico doshao imamo neshto shto malo selekcija na svijetu ima danas, pravu atmosferu, duh, zajednishtvo igracha, igra se srcem, za grb i nacionalni dres!

Pogledajte na primjer Francusku i Englesku u kakvom su oni problemu zbog tih odnosa prema reprezentaciji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poslije rezultata iz prva 4 meca, za mene uspjeh moze biti samo baraz a ne trece mjesto! Realno je da imamo bolju ekipu od Velsa, a i od Bugara, tako da trece mjesto jeste dobar rezultat u odnosu na prosle kvalifikacije, ali nije cudo niti nesto cime treba da budemo prezadovoljni!

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Zaboravih da dodam, od kad je Cico doshao imamo neshto shto malo selekcija na svijetu ima danas, pravu atmosferu, duh, zajednishtvo igracha, igra se srcem, za grb i nacionalni dres!

Pogledajte na primjer Francusku i Englesku u kakvom su oni problemu zbog tih odnosa prema reprezentaciji.
    Aha, sklonio je iz reprezentacije Beciraja, kojeg je folirao i obecavao mu da ce igrati, zato sto se pobunio, a pola ekipe mu odbija da se javi na okupljanje i nikom nista...
    Last edited by good; 20-08-11 at 14:03.

Thanks Thanks Given 
    24
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    10 Posts

Ja sa mojom statistikom nisam htio Cica da napadnem,za njegov rezultat imam veliki respekt,al sam samo htio da kazem da mi nismo bas u toliko dobrom polozaju koliko to mediji dizu....A da budemo potpuno realni nismo mi u Velsu nikakvi favoriti za pobjedu,onako iskreno
    Cicu svaka cast i samo nek nastavi kako je krenuo,ali mnogo mana ima nasa ekipa da bi smo gajili utemeljen optimizam i naravno slazem se sa dutch-om da smo sa rezultatima digli rejting i da je sve osim drugog mjesta neuspjeh(pod tim ne mislim da je drugo mjesto i neizboren euro neuspjeh,tuzno bi bilo,ali ne i neuspjeh)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja samo cekam,daleko bilo,da neku utakmicu izgubimo 4,5-1 posle Cica,dako necemo dok je on tu,pa da vidite kakav je prosjek nasa reprezentacija,a koliko svi ti momci daju maksimum i zato smo tu dje smo,i koliko dobar posa Cico radi.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Mi smo nešto poput Slovenije koja je 90tih uspjela da odradi par kvalifikacija na polet i nespremnost drugih ekipa i to je to. I oni su imali Zahovića i još 2 igrača taman ka i mi. Al džabe, megalomanija je kod nas prevelika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta je sa ovom pricom , Ja samo cekam da nam neko da 4,5 ..Mi smo kao Slovenija..... daj batalite te crne misli iz glave i uzivajte sad dok mozete....Imamo super repku i super Cica i batalite te price vazda se nesto negativno razmislja ..pa jbg bice poraza i od 4,5 :1 , i vece repke gube pa nista : )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Da nema megalomanije zavrsili bi kao Slovenija.
    Sustina cijele price.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

citam i ne vjerujem rodjenim ocima da ima ljudi koji su nezadovoljni Cicovim radom??? presmijesni ste definitivno... sad svi kao nesto pametujete i pricate o nekim izgubljenim bodovima protiv bugara? a sta je sa dobijenim bodovima protiv Engleza, Bugara, Velsana, Svajcaraca???? To vam je malo? kako god da se zavrse ove kvalifikacije, a siguran sam da ce mo uzet onoliko bodova koliko ce nam trebat za to drugo mjesto, Kranjcar je napravio uspjeh sa ovom reprezentacijom toliko velik da nam jedino ostaje da se nadamo da ce mo nekad u nekom narednom ciklusu bit u slicnoj situaciji na 3 utakmice do kraja kvalifikacija ( dioba prvog mjesta ).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako odje ima otrovnih ljudi...
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    citam i ne vjerujem rodjenim ocima da ima ljudi koji su nezadovoljni Cicovim radom??? presmijesni ste definitivno... sad svi kao nesto pametujete i pricate o nekim izgubljenim bodovima protiv bugara? a sta je sa dobijenim bodovima protiv Engleza, Bugara, Velsana, Svajcaraca???? To vam je malo? kako god da se zavrse ove kvalifikacije, a siguran sam da ce mo uzet onoliko bodova koliko ce nam trebat za to drugo mjesto, Kranjcar je napravio uspjeh sa ovom reprezentacijom toliko velik da nam jedino ostaje da se nadamo da ce mo nekad u nekom narednom ciklusu bit u slicnoj situaciji na 3 utakmice do kraja kvalifikacija ( dioba prvog mjesta ).
    A đe druže jesi lud, znaš kakvih trenera ima na ovom forumu, ne bi vjerovao. Sve stručnjak do stručnjaka, Cico je za njih malo dijete...

Inče, evo lijepe vijesti, izgleda da sigurno potpisuje...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=536675

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

konacno, srecno mu bilo, samo da se dobro pokaze i vrati u formu
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Simon i zvanično u Blekburnu, ugovor na tri godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post

Fin video samo je kiks trobjoka i onaj krs crveni ko englezi

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Mislim da će se Simon fino snaći u Blekburnu. Mogao bi da debituje već u subotu protiv Evertona ako sredi vizu i radnu dozvolu.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakva je ovo recitacija? O.o
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eooo iz JUventusa rekli da Vucnic ima simptome gripe dako bude neki laksi oblik da ne zakaci i mec protiv Velsa

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ma obicna gripa, vjerovatno ce u nedjelju zaigrati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

nedje se naloka ledne vode ajde
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Page 662 of 2251 FirstFirst ... 16256261265265865966066166266366466566667271276211621662 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)