ako pg cg 001 odustane radio je tvoj
Ipak se on prvi javio
Inače je radio u Podgorici....
uzimam radio ako je u pg
Per aspera ad astra...
ako pg cg 001 odustane radio je tvoj
Ipak se on prvi javio
Inače je radio u Podgorici....
178. Poklanjam mikrotalasnu Gorenje, model MO200DGE, radi, grije, odmrzava ali joj se ne okreće ona staklena tacna, pa se zato neravnomjerno zagrijava. Ovlašteni serviser to nije mogao popravit, pa smo dobili novu kojoj se poslije 2 dana pojavio istovjetni problem. Po svoj prilici je u pitanju serijska greška. Inače spolja izgleda "ka' puce".
178. uzimam
odustajem od 178.mikrotalasne , prastajte.
178. mikrotalasna uzimam
178. ako i ti odustanes ja uzimam :P
Ok :d
174. Monitor pokljonjen Emilu zaboravio sam da napisem![]()
ljudi, ako ima neko crt monitor a da mu ne treba, neka mi javi. jes'' da je nesojski s moje strane sto ovako 'trazim', ali cekam evo po'' godine i nikako da zakucim neki
179. Total TV resiver neispravan, racuni nisu placani mislim da je i kartica blokirana
180. poklanjam radio kasetofon za nissan almeru
slika:
Uploaded with ImageShack.us
Last edited by refan; 22-08-11 at 23:40.
Moze li ovo da radi na neko drugo auto (seat ibiza stara), ako moze uzeo bih.
Kako god da se uglavi samo da ne ispada i da se moze radio slusat. Tisina ubija![]()
Ako muziku za kola ne uzme Gad meni bi valjala za jedan experiment
tvoja je, gadu. Javi se na 067/219-836 u pg.
Last edited by refan; 23-08-11 at 12:57.
Ima li neko za mene radio jedan???
:*
Mikrotalasna poklonjena R_Lost-u.
181. CD plejer Kenwood-ov, loše očitava diskove, i ne radi izlaz za zadnji lijevi zvučnik, malo slomih onaj držač pločice pa ne može uć, al se može zalijepiti. PREDNOST: Forumaši koje poznajem (i po dobrom pamtim)
182. CRT monitor Samsung 17", crka mi je pred mnome, prije par dana... Prije toga je imao neke linije po ekranu. Bijeli je, mislim da je SyncmaSter 753DFX ili tako nešto. Ona extreme serija.
Moze se to sve napravit![]()
koji je model tog kenwood-a zbilja, necu ga, nego cisto eto da vidim sta se danas moze dobit za dz![]()
Njak Njak Njak
181. CD plejer Kenwood - uzimam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks