Srbijanska policijaci i carinici. U sred sezone kolona 5 km na granicu, 30 autobusa koji chekaju da udju u Srbiju i taman toliko da izadju iz nje... Kurchenje istih.
Ne radim sad, nego imam nekih obaveza.![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Srbijanska policijaci i carinici. U sred sezone kolona 5 km na granicu, 30 autobusa koji chekaju da udju u Srbiju i taman toliko da izadju iz nje... Kurchenje istih.
Slazem se.
mrzim kad mi stave kečap na pizzu ili pirošku i ako ne tražim, a ne stave mi šlag na ness kafu![]()
Pospanost...
Što ne mogah da zaspim do ko zna kad sinoć i kad konačno zaspah probudih se zbog nekakvog košmara sva prestravljena, pi! :grumpy:
Ranjenje... Kašnjenje...
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
kad (mi) kasni...
Sell the Vatican, Feed the World!
meni odavno ne kasni, ali me to ne nervira. nervira me što to postoji uopšte...
nothing comes from violence and nothing ever could
mene nervira kad mi stave a ne pitaju me... Mozda ja ne volim komade voca u cistu kokakolu?
Onda moram da svakom naglasavam "kokakolu ........... e stani, ali nemoj limun da mi stavljas" , u pola kafica sluze bez u pola sa... i onda se nekad zanesem i samo kazem "kokakola" pa mi donese casu sa limunom i ledom preko, i taman pomislim
-kako sad ovo da maknem iz case u pm, treba da muljam prstima po ledu da dodjem do limuna...i kad pomislim da ne moze gore konobar uzme moju kokakolu i krene da mi je sipa u casu
aha, hvala, slobodan si
Njak Njak Njak
postovi jedne forumasice! izludjese me!
a sto ti smeta voce? fino je sa limunom i pomorandzom. Najjace da ne volis limun ili pomorandzu![]()
volim ja i kremic a volim i kecap, sto ne znaci da volim da ih mijesam...
Kad narucim kokakolu, ocu kokakolu, necu kikiriki, cips, limun u casu, ocu kokakolu, ako je ljeto moze led, ako je zima necu... jednostavno
Njak Njak Njak
sve nekakve bezvezne obaveza, a tako bih uživao i ništa ne radio.
The more things change, the more they stay the same.
Nervira me sto je grad mrtav..A ja treba da sam u njemu jos 10ak dana...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Izguracu jos ovih 10 dana pa onda kao covjek da zivim ...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Teskog dana, da ga Noc ubije.
Ni disat, ni cigare zapalit.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Muva.
Nervira me sto zivim u stanu, ne moz' covjek na mir slusat muziku.. Stalno se komsije zale!
P.S Ocu u kucu da zivim! :listening_headphone
trenutno, samo ucenje...taman se covjek odvikne posteno od ucenja..i opet mora da 'zagrije stolicu', htio to il ne... :culpability:
ne mora zlato..
Executor, potvrdi..![]()
odma tu ispod nicka..![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks