mene interesuje ovi sto rade dubinska na koji princip rade i sa chim
mogu li ja to doma odradit sa Kirby-em , treba li da skvasim i isprskam prvo sa chum siceve ili kako je najbolje![]()
samo da zahwalim fabiji na preporuci za spustanje auto,extra je ispalo u sta se i sam uvjerio![]()
mene interesuje ovi sto rade dubinska na koji princip rade i sa chim
mogu li ja to doma odradit sa Kirby-em , treba li da skvasim i isprskam prvo sa chum siceve ili kako je najbolje![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mislim da mozes sa kirbyem
trile vozi to auto ne aveta'![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Tek sam provalio juce, kilometri se 'obrcu' ali ne mogu da ih ponistim jer ne radi dugme za ponistavanje kilometraze.
:*
fabia zar si stvarno pomislio da ide cijelih 100 ? da krene da koci sa tako sunovratne brzine , zabo bi nedje odma![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Treba mi neki veliki auto otpad u NK,pa ima li ko slucajno broj telefona ili da zna dje se nalazi pa da podjem?
znam da ima zoran radovic u brezovik..broj telefona ne znam ali ga ne mozes promasit. tacno na krivinu na brezovacki pravac.
Daj molim vas pomagajte dje da popravim to dugme za reset kilometraze???
:*
Jedno pitanje - dje bih mogao da saniram dva udubljenja koja imam na autu - prvo mi je na vratima od 2-3 cm ( malo al jako me iritira), a drugo pozadi na gepek me zakacio neko i ravno je udubljenje od 7-8cm. Nedje mi je "neki strucnjak" rekao kao ne isplati ti se to radit, jer bi morala kao cijela vrata da se rade i sve to da se farba, a to stvarno ne zelim jer je auto novo.
Zahvaljujem.
sto ima veze ako je auto novo? taman ti se nece poznavat nikakva razlika..
kako bi ti to da rijesis??to mora da se ispravi da se kituje smirgla ...
Ja mislim da ce ti biti odgovor kao sto si i sam rekao, ako hoce da se uradi kvalitetno da se ne vidi moraju se farbati citava vrata. Ja te poslove imam dzabe ispravljanje/farbanje i kada mi se slicno desilo odradili su mi tako. Znaci nije ono da majstor hoce da uzme pare pa ti radi citava vrata.
zavisi koji majstor ti radi...
Ako se ne bi farbala citava vrata, onda bi se vidjela razlika. Posto svi farbaju citava, onda se razlika ne moze vidjet, osim u slucjau da je neki majstor bas prelos. Znaci sve se farba.
Koje auto i koja boja ? Mozhe da se radi "fleka" ali se ista mora zavrshit do nekog preloma jer, koliko god dobar bio majstor, mora postojati mala razlika u nijansi, vidljiva naravno samo ako se fleka prekine na nekoj ravnoj povrshini...
Ako nisi shvatio, vecina hauba ima centralni izbacheni dio i sa strana udubljeni dio...ako si ogrebao iznad fara, neces farbat cijelu haubu nego taj udubljeni dio ali chitav i "fleka" ce se zavrshiti na prelazu s izbachenim dijelom haube tako da se ne vidi razlika jer je razlichito prelamanje svijetla...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Sto rece stevann stoji, jer ti kazes i da ti je auto novo, znaci da je farba u fabrickom stanju, nije izblijedila ili sto... Na auto ti stoji zapisan broj boje, i lakirer samo napravi smjesu po tom broju, i on ima onda istu farbu kao sto je tvoje auto, nece on to od oka da radi, nego je to sve precizno...
Cijena... lupam, ali ono pretpostavljam da bi za vrata bila ~50e.... ako nije nemoj me lincovat, samo od prilike lupam cijenu
Njak Njak Njak
ja bi ustvari kupio nova vrata, iste te boje, i nece ti se poznavat
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks