View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 661 of 2251 FirstFirst ... 16156161165165765865966066166266366466567171176111611661 ... LastLast
Results 16,501 to 16,525 of 56263

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    1,837
    Thanked in
    929 Posts

Što se jedan moj drug zajebava veli da damo Mateji Kežmanu državljanstvo on još nije igrao za Srbiju a kako stoje stvari ni neće, a iskusan je napadač sa Mirkom i Jovetom bi bili ubitačni.Jes naučna fantastika ali je i izvodljivo:biggrin:
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Sto mi se brise post ? Beciraj nam nista ne treba i do sad smo bez njega igrali !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Sto mi se brise post ? Beciraj nam nista ne treba i do sad smo bez njega igrali !
    tako je srbine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    Dok god Mirko bude radio sto mu je volja, nikad necemo imati pravu atmosferu u ekipi. Za to je krivac Cico, jer mora jednako da tretira sve igrace.
    Potpuno je normalno da se Beco buni, a Cico ako ne dobije Vels moze da kupi kofere. Ionako mu je jasno da mu Dejo nece ponuditi novi ugovor pa sve i da odemo na EP, tj. odradio bi EP i poslije toga pravac Zagreb. Pa neka tamo prodaje maglu...
    Dobro su kod vas pojedinaca porasli apetiti. Da sam na Cicovom mjestu poslije ovakvih komentara ne bi razmišljao ni sekunde. On će svakako naći puno bolje plaćeni posao. Što se tiče prodaje magle evo jedan podsjetnik kako je bilo kad je Cico preuzeo CG reprezentaciju, a kako je danas:

Fifa ranking:
    72. mjesto (peti šešir) Crna Gora (2/2010.) - u šeširu uz Albaniju, Estoniju, Gruziju, Moldaviju, Island, Armeniju, Kazahstan i Lihtenštajn
    16. mjesto (drugi šešir) Crna Gora (6/2011.) - u šeširu uz Srbiju, Sloveniju, Rusiju, Francusku, Švicarsku, Slovačku, Dansku i Švedsku

Eto, vi nađite boljega za ovoliko novaca koliko njega plaćate. Taj vam neće prodavat maglu. A Cico je u Zagreb vazda dobrodošao da nam "prodaje maglu".
    Last edited by bracodubrovnik; 19-08-11 at 17:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne znam zbog cega ste zapeli za beciraja.meni ni on ni djalovic ne bi zaigravali pored delibasica koji u malom prstu ima i iskustva i fudbalskog znanja ko ova dvojica zajedno.covjek koji svake sezone uvede po jednu ekipu u prvu spansku ligu.mirko ima malo ozbiljniji fudbalski zivot i od vukcevica i od beciraja pa nema kad protiv svakakvih debilnih reprezentacija koje bez njega ne dobijamo(albanija).vucinic,jovetic,savic i basa su ljudi koje ne bi trebalo kuditi kad je reprezentacija u pitanju.ka ni trenera koji nas je doveo dovde.imao je i prethodnik iste ove igrace pa smo ga vidjeli.volite vi beciraja zbog vasih razloga ali nista nije cudno sto nije pozvan.igra u hrvatskoj ligi i to u losoj formi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Braco, vidis li koliko je bilo reakcija na taj post? Nula. Zasto kvaris sjajnu statistiku?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Armage_Don View Post
    ja ne znam zbog cega ste zapeli za beciraja.meni ni on ni djalovic ne bi zaigravali pored delibasica koji u malom prstu ima i iskustva i fudbalskog znanja ko ova dvojica zajedno.covjek koji svake sezone uvede po jednu ekipu u prvu spansku ligu.mirko ima malo ozbiljniji fudbalski zivot i od vukcevica i od beciraja pa nema kad protiv svakakvih debilnih reprezentacija koje bez njega ne dobijamo(albanija).vucinic,jovetic,savic i basa su ljudi koje ne bi trebalo kuditi kad je reprezentacija u pitanju.ka ni trenera koji nas je doveo dovde.imao je i prethodnik iste ove igrace pa smo ga vidjeli.volite vi beciraja zbog vasih razloga ali nista nije cudno sto nije pozvan.igra u hrvatskoj ligi i to u losoj formi
    Delibashic je davno isprdio, zato i igra vjechito i igrao po spanskoj drugoj ligi, a spic koji ne mozhe davat golove u spansku drugu ligu, (znajuci kakve su odbrane vecini timova u Primeri) mozhe da se penzionishe odma, to jedino nije poshlo za nogom ovome invalidu od Glushchevica shto je igrao za Albasete pola godine prosle sezone.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

definitivno nisu gore nego u hrvatskoj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Armage_Don View Post
    definitivno nisu gore nego u hrvatskoj
    Muka je shto se ovamo forsira josh igracha da bi se prodalo, tipa Sammir na primjer, zna se kako Dinamo posluje, dok tamo Delibashic ima ulogu startera.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Dobro su kod vas pojedinaca porasli apetiti. Da sam na Cicovom mjestu poslije ovakvih komentara ne bi razmišljao ni sekunde. On će svakako naći puno bolje plaćeni posao. Što se tiče prodaje magle evo jedan podsjetnik kako je bilo kad je Cico preuzeo CG reprezentaciju, a kako je danas:

Fifa ranking:
    72. mjesto (peti šešir) Crna Gora (2/2010.) - u šeširu uz Albaniju, Estoniju, Gruziju, Moldaviju, Island, Armeniju, Kazahstan i Lihtenštajn
    16. mjesto (drugi šešir) Crna Gora (6/2011.) - u šeširu uz Srbiju, Sloveniju, Rusiju, Francusku, Švicarsku, Slovačku, Dansku i Švedsku

Eto, vi nađite boljega za ovoliko novaca koliko njega plaćate. Taj vam neće prodavat maglu. A Cico je u Zagreb vazda dobrodošao da nam "prodaje maglu".
    I ja da sam na Dejovom mjestu bih mu dao otkaz cim je kroz medije poceo da place i trazi novi ugovor, misleci da je Dejo govedo pa da pod pritiskom javnosti padne na takve fore. Dje si vidio da selektor neke reprezentacije konstantno forsira pricu (namece se) kroz medije kako zeli da se vrati u neki klub, odnosno da preuzme reprezentaciju svoje drzave. U bilo koji ozbiljniji fudbalski savez, dobio bi odmah otkaz. Za tvoju informaciju, Bilic ima skoro istu platu kao Cico, tako da batali tu pricu kako za te pare ne mozemo nikog dovesti.
    Pola ekipe sa spiska je odbilo da dodje na okupljanje pred Albaniju, a ovaj prodavac magle je nasao da se istresa na Beciraja. Niko ne spori da je uradio sjajne stvari sa reprezentacijom i hvala mu na tome, ali da se ne smije kritikovat' to se samo moze ovdje procitati.
    Last edited by good; 19-08-11 at 19:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

I ja da sam na Dejovom mjestu bih mu dao otkaz cim je kroz medije poceo da place i trazi novi ugovor, misleci da je Dejo govedo pa da pod pritiskom javnosti padne na takve fore. Dje si vidio da selektor neke reprezentacije konstantno forsira pricu (namece se) kroz medije kako zeli da se vrati u neki klub, odnosno da preuzme reprezentaciju svoje drzave. U bilo koji ozbiljniji fudbalski savez, dobio bi odmah otkaz. Za tvoju informaciju, Bilic ima skoro istu platu kao Cico, tako da batali tu pricu kako za te pare ne mozemo nikog dovesti.
    Pola ekipe sa spiska je odbilo da dodje na okupljanje pred Albaniju, a ovaj prodavac magle je nasao da se istresa na Beciraja. Niko ne spori da je uradio sjajne stvari sa reprezentacijom i hvala mu na tome, ali da se ne smije kritikovat' to se samo moze ovdje procitati.
    Samo ti kritiziraj, nitko ti to ne brani, ali ako to već radiš onda daj neke malo jače argumente. Slavena Bilića i Zlatka Kranjčara, kad pričamo o selektorskom poslu, samo neznalica stavlja u istu rečenicu, jer Zlatko Kranjčar je selektor, školovani trener i Bog za Slavena Bilića, a Slaven Bilić je šprdalo koje je na račun neke stare slave (igračke, ne trenerske, jer kao trener je imao iskustvo koliko i ja kao astronaut) postavljen na mjesto izbornika. Slaven Bilić je, ja mislim, jedini europski selektor koji ima savjetnike (njih četiri) jer sam se NE BI ZNAO popišat a kamoli voditi reprezentaciju, a i ti savjetnici imaju finu plaću. Unatoč tome Slaven Bilić nema skoro istu plaću kao Cico, nego ima skoro duplo veću. Ovakvu plaću kakvu ima Cico imaju samo selektori nekih reprezentacija iz petog ili šestog šešira, nipošto iz drugog, a njegovo je pravo da sebi obezbjedi sigurnu budućnost i da predsjednika nogometnog saveza CG pita što će biti s njegovim ugovorom, pa ako treba i preko novina, jer tko ima imalo mozga u glavi taj će se na vrijeme osigurati pogotovo ako ima rezultate kakve ima Cico s vašom reprezentacijom.
    Last edited by bracodubrovnik; 19-08-11 at 20:42.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Realno, Cico je prodavac magle, a Filipovic profesor doktor dekan ministar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Samo ti kritiziraj, nitko ti to ne brani, ali ako to već radiš onda daj neke malo jače argumente. Slavena Bilića i Zlatka Kranjčara, kad pričamo o selektorskom poslu, samo neznalica stavlja u istu rečenicu, jer Zlatko Kranjčar je selektor, školovani trener i Bog za Slavena Bilića, a Slaven Bilić je šprdalo koje je na račun neke stare slave (igračke, ne trenerske, jer kao trener je imao iskustvo koliko i ja kao astronaut) postavljen na mjesto izbornika. Slaven Bilić je, ja mislim, jedini europski selektor koji ima savjetnike (njih četiri) jer sam se NE BI ZNAO popišat a kamoli voditi reprezentaciju, a i ti savjetnici imaju finu plaću. Unatoč tome Slaven Bilić nema skoro istu plaću kao Cico, nego ima skoro duplo veću. Ovakvu plaću kakvu ima Cico imaju samo selektori nekih reprezentacija iz petog ili šestog šešira, nipošto iz drugog, a njegovo je pravo da sebi obezbjedi sigurnu budućnost i da predsjednika nogometnog saveza CG pita što će biti s njegovim ugovorom, pa ako treba i preko novina, jer tko ima imalo mozga u glavi taj će se na vrijeme osigurati pogotovo ako ima rezultate kakve ima Cico s vašom reprezentacijom.
    Ja sam citao da Bilic ima 100.000 kuna, a to je 13.000 eura, sto nije duplo nego za 30% veca plata. Isto kao sto Cico ima pravo da preko medija trazi novi ugovor, tako ce isto Dejo da mu zahvali na saradnji cim zavrse kvalifikacije, naravno ako ne odemo na EP. U slucaju da odemo ostace do zavrsetka EP i to je to, cak i da osvoji EP
    Filipovica kojem je sastavljao ekipu Dejo nije htio ni da nazove i kaze mu da nece da mu produzi ugovor, nego je ovaj iz medija saznao da Dejo trazi novog selektora, a ne da ponudi novi ugovor Cicu poslije svih provokacija kroz medije na njegov racun..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Ja sam citao da Bilic ima 100.000 kuna, a to je 13.000 eura, sto nije duplo nego za 30% veca plata. Isto kao sto Cico ima pravo da preko medija trazi novi ugovor, tako ce isto Dejo da mu zahvali na saradnji cim zavrse kvalifikacije, naravno ako ne odemo na EP. U slucaju da odemo ostace do zavrsetka EP i to je to, cak i da osvoji EP
    Filipovica kojem je sastavljao ekipu Dejo nije htio ni da nazove i kaze mu da nece da mu produzi ugovor, nego je ovaj iz medija saznao da Dejo trazi novog selektora, a ne da ponudi novi ugovor Cicu poslije svih provokacija kroz medije na njegov racun..
    Samo ovo i neda mi se više: 85.000 eura godišnja plaća, znači 7.083 eura mjesečno, što je 52.700 kuna ili skoro duplo manje od 100.000 Bilićevih kuna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cico ima minimum 100.000e godisnje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Nema.

Sve navedeno ipak će teško pokolebati Savićevića u namjeri da što prije zaključi suradnju s izbornikom, kojeg godišnje plaća 85 tisuća eura plus premije.
    http://www.jutarnji.hr/cico-zasluzio...awatre/951445/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cico ima ovih 7 hiljada mjesechno, shto braco pomenu.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ma kakav Cico, znate li sta je File.

E, pa svasta ..

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Citajuci bracove komentare rekao bih radi se o nekom Kapelu..Kad je toliko strasan kako zapade nas jadove?

Thanks Thanks Given 
    154
    Thanks Thanks Received 
    1,682
    Thanked in
    1,053 Posts

Ako ovaj odvede CG na evropsko a Dejo ni ne pokuša da pregovara sa njime, onda mu se ja prvi po*išam po sred Saveza. Ne znam koga bi boljeg moga nać. Dok god reprezentacija ima šanse da ode na Evro Kranjčar je neprikosnoven.
    Ista je priča bila i za Vujoševića, što ne zove ovog ili onog, što ne igra ovako ili onako a on nas odvede na evropsko i to kroz kvalifikacije lagano.
    Laprdajte posle Velsa,Eng i Švajc. a ne sad. Mene je jedino mrzno Bataka viđet onamo a zašto to nikom ne moram objašnjavat,barem mislim tako.

Thanks Thanks Given 
    9,361
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    2,693 Posts

i pejovica takodje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i djalovica takodje. covjek koji svaki put pravi presing na golmana kad ima loptu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Citajuci bracove komentare rekao bih radi se o nekom Kapelu..Kad je toliko strasan kako zapade nas jadove?
    Ne znam odakle si izvukao takav zaključak (osim ako si zlonamjeran), ali kad već pišeš da ti odgovorim - za ovoliku plaću teško, jako teško da ćete naći boljega od Cica Kranjčara.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Batak ne bi trebao da udje zar ne ? Nida bog ako on udje, napravice penal ili tako neku glupost kao sto sam on umije i zna. Beciraj nikad nije dobijao puno prostora da igra, zasto i kako ne znam. Kontam zbog zalaganja Djalovica koji stvarno je veliki radnik, al nema kvaliteta dja'o popio... Beco je eksplozivan,brz,jak i po meni je bolji od od Djalovica, ali opet CICO bolje zna. Na njemu je da sastavi reprezentaciju, a ne na nama, on posle ovoga sto je uradio ima MOJE (sto opet ne znaci mnogo) povjerenje, a cini mi se da bi trebao i ostalih.
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Najjace da mi Beciraj igra a Burzo maradona ne.
    Pa najjache da nece igrat, onaj neka se utapa u sake-u gore i da mu je dobro.

Page 661 of 2251 FirstFirst ... 16156161165165765865966066166266366466567171176111611661 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)