Zvezda je 1 ko kuca. Kao i Rosenborg.
ljudi, rozenborg ili standard?
rosenborg
partizan
celtic
totenhem
***** se u ovaj kup uefa usrani...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sto fali kup uefi rezultati odlicni ali top ! Kad ja cekam AEk i Celtic na koje cu panuthahahaha ali fulham,pfc,ren,totnhem,paok,standard lagano dosli ocekivano
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ulazim u kucu oko 8 i 10. Vidim sta si napisao. Uzimam pare i sprint do kladionice. Ulazim i vidim da sam greskom uzeo 20e umjesto 50e. Te me ova djevojka pusti da igram pa da joj ujutro donesem pare.
Ja vala ne cekah jutro no podjoh doma i odma joj donesoh
Black ocekujem i sjutra nesto od tebe.
haha, svaka mi je ka njegoseva a![]()
Who let the dogs out
Ne mogu dobit 2 mjeseca otkad sam doso,a idem 29 tog taman da pocinem od kladionice
PRobao sam sa 2 eura i 10 centi reykjavik 1/2 hahahahahhahahahah qq majko eo ga 1-2
Ne znam sto bih mogao reci za Partizan, sve sam rijeci potrosio dok je doslo na red da se ukljuci internet.
533e.
Ren 2 i 3+
Hanover 1 i 3+
Rendzers GG3+
i... Partizan 2 i 3+
Ocemo li zapinjat daanas ?![]()
Nadal - Fish(tacan rez.) 2:0 2.7
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Za sutra imam dojavu od provjerenog izvora,do sad mi je sve pogodio bas sve i vidi se da ima info....reko mi je za sutra da je namjesten mec ovo 100 %
Kvota je 3.20 ....sigurnost kaze on 1001 %....ja cu odigrat na 50e minimum... sutra pocinje u 20.00h stavicu vam je u 19h sutra
Što se čini s dojavama...
llaneli 2/1 probat
U jos nesto neka mi se ne javljaju u inbox ljudi sto imaju odje 9 ili 10 postova da mi traze dojavu,oni ce cekat sutra vece odje a mogu mi se javit ovi sto sam sa njima odje non stop. Njima cu dat ujutro da uplate
Monako - Amiens X-1
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Jes izgleda![]()
sharapova 2:0 2.10 kvota bila poklon jos nadal 2:0 da dodje id ase veselimo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks