Gdje to mogu popravit i koliko kosta otprilike?
Stigl sam.
Gle, to se moze rijesit, zasto bi kupio drugu?
TAKUMI
Gdje to mogu popravit i koliko kosta otprilike?
:*
Pomagajte ljudi, ne mogu izmjerit koliko mi trosi ako mi ne radi mjerac za kilometrazu, a ostacu nedje u nedodjiji bez goriva, pa ako vam ne smeta da me nosite na dusi???![]()
koje auto, to mora da je sajla od kilometar sata riknula to je prdnjava jedna jeftina moz sam zamijenit, ako nije neki moderan auto ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Nije, Citroen ZX 91 god.
extra idi dje vec kupujes djelove, nauric kilometar sajlu i zamijeni sam, ako ti ne radi za gorivo, prvo otvori podove u gepek, i otori plovak , jedan plasticni poklopac crni na patosu gepeka, prodzaraj ga, ocisti sredi, mozda proradi, ako ne naruci i to
a ova sajla ona ti je kad otvoris haubu , gledaj tacno suprotno od cajgera ima jedna sajla ulazu unutar vozackog prostora, zavidana je najprostije moguce ,
eh da prvo vidi mozda se samo raskacila il slicno
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sta je cajger, izvini ali se ne razumijem bas toliko. Ne znam, mozda nije do sajle jer ne mogu da resetujem kilometrazu, ne znam sta da joj radim.
Nisam htio da otvaram novu temu, iako nema teme o "custom" tablicama (ima je samo u arhivi), pa postavljam sliku odje.
Jedan kuka!
Hehe vidi dje ga ushlika na karabusko polje...
Preporucite mi par najbolji sajtova CRNOGORSKIH za prodaju auta.. Koje vi najvise koristite.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Mozda instrument tabla. Ja sam davno mijenjao na golfa 2, prestao da obrce km, ali je za rezervoar i ostalo bilo ok.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Mislim da je ovaj Masser bio na USA rege...
TAKUMI
E jbm. A dje to da pogledam, ko to zna?
Ovo je PITA.
TAKUMI
Imam jedan problem a ne vidim da je neko pisao o tome.
Toc i mi ulje na intercooler-u!!
Radi se o Golf IV, TDI masina i po malo cirka ulje na plastici ispod intercoolera. Vec sam jednom to krpio kod plasticara prije neka 2 mjeseca ali sam primjetio da je ponovo pocelo po malo da mi toci. Zvao sam plasticara i rekao mi je da nije problem, da svratim i da ce opet dokrpiti. Interesuje me koliko je dobro krpiti to kod plastiocara i da li uopste to ima veze sa njim jer valjda je ostatak intercoolera od aluminijuma. Treba da putujem za inostranstvo za 7 dana i bas me muci sad to tocenje. Da li moze nesto specijalno da mi se desi ako ga ne zakrpim jer imam namjeru da proverdem oko 700km na autoputu, pod velikim brojem obrtaja, tako da bih da otklonim bolio kakve solucije o pucanju, kvarovima itd..
Ajde momci, posto vidim da se dosta razumijete, pomozite, predlozite... Ima li neko da je DOBAR sa tim inrtercoolerimada umije dobro da odradi servis njih itd...
Hvala
kakva danas bijashe jedan Honda NSX bijela na ja mislim USA rege aooo brukica ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da ne zna ko dje mogu nac znak na poklopac porshe za felme?
honda je crna,stavljena je bijela folija
f6
ima li svrhe radit obradu diskova ako su stavljene nove pakne prije nekih 2 mjeseca.
U dobrom su stanju bili prednji pa nisam htio bacat pare.
A sad uzeh pakne i za pozadi pa reko da usput dam sve diskove na obradu.
hm>?
Originally Posted by my name is ...
Refresh.
Tresu li ako kocis pri 100, 150, 200?
TAKUMI
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks