lacio 6 komada rabotnickom, komsije izgubile od slovana.
Pa ovo je realno.Nekima su toliko porasli apetiti,pa nisu ovi iz neke znj lige.Najjaci mi je komentator - Ren vrlo slabo igra kuci,nije dobio jos od februara...Zvezda moze dobiti Rena u gostima,to su uradili prosle sezone i Nansi i Lorijen,ekipe koje su mnogo,mnogo slabije od Zvezde.
Malo kasnije - Ren odlicno igra kuci,veoma tvrdo,prosle godine su imali najbolju odbranu u ligi i primili su najmanje golova.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
lacio 6 komada rabotnickom, komsije izgubile od slovana.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Dade ga lane za 1-2 jebo ga liverpool sto ode tamo..
Fulham FC 3:0 Idemooooooooooooooooooooooooo!
ima li ko link highlits lazio-rabota?
Šanse za prolaz su gotovo minimalne, ali treba vjerovati u Robija.
ren popio 4 komaTa od monpelijea-arena*ima da im *****o mater u 4ak :mrgreen:
1993-2020
nisam gleda u letoniju...je li ovaj komentator onaj ljepotan s kosicom,kako ima predivan glas,prosto se topi dok prica.
a treba stvarno bit pacijent da ne razlikujes njih dvojicu.ima jedan na arenu ali sam zab koji je jer nemam arenu neko vrijeme,kako taj lik lupa gluposti,bez imalo pardona,mozda je to taj isti.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
na kraju ispade odlucujuci becov gol za prolaz u CL![]()
Ovoga Rukavinu bi muchio za ona 3 zicera, pa ono ne mozhe profesionalni fudbaler da ne realizuje, znachi ne 1 nego 3 komada, sam ispred golmana 1v1, sam pred gol bez golmana samo stoje 2 igracha na gol crtu...
I ovaj tip koshta 3 miliona eura, sachuvaj bozhe, svaku utakmicu Dinama evropsku koju odgledah momak ne mozhe opepelit.
Rukavina definitivno nije igrač za ovakav Dinamo, pogotovo ne za CL. On može igrati u HNL ali Ligu prvaka nikako. Ako Mamić misli da Dinamo osvoji koji bod mora podhitno dovest nekog kapitalca. Šuškalo se o dolasku Raula ali je Mamić to demantirao. Nadam se da ima nekog asa u rukavu inače će se Dinamo provest ko bos po trnju. Bećiraj još i može proći, ali ne ide ga ove sezone. Večeras je bio solidan ali je zamijenjen jer je zbog isključenja Vrsaljka trebalo pojačat sredinu. Uglavnom Dinamo je prošao, 10-tak milijuna eura su u blagajni pa neka se Mamić isprsi.
Mislim da je dinamo favorit za osvajanje![]()
Zato Zvezda i Partizan jesu. Gazice u LS ove godine. Sta radi Chedo... :joint:
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Neka ti, 10 milijunčića je u džepu. Past će još 20 kad se prodaju Sammir i Badelj, kupit će se još kvalitetnih igrača, pa se skupilo i nešto bodova za Uefinu listu, pa će Dinamo opet dogodine biti među nositeljima, pa će i dogodine ako Bog da u CL. I tako to. A ti i dalje grizi nokte![]()
Last edited by bracodubrovnik; 24-08-11 at 01:48.
Kako igra onaj Viljareal, stvarno ih je milina gledat. Imaju cak i finu ekipu, dosta tehnicara, a zadnji vezni i kapiten neunistivi Senna![]()
A najjači su mi ovi što dođu samo da pljunu na bilo koji hrvatski tim, da se nadaju porazu njihovom, a kad dobiju onda se sordaju! Kakvih bolesnika imaOpterećenost do maksimuma.
U nekom normalnom svijetu, Sammir ne bi kostao preko 5 miliona. No, danas Pastore kosta 42 miliona i Sanchez 40 miliona.
U nekom normalnom svijetu onaj bi Sammir koshtao 2-3 miliona, jer onakvih igracha u Brazilu imaju na izvoz, ali Mamic to fino radi, nabudzi mu statistiku, sve penale shutira, kapitenska traka, golovi (koje mu nije bash toliko teshko davat u HNL ipak je Brazilac) i onda ga samo fino uvali nedje.
Samir je ok igrač, 15 miliona svakako ne vrijedi, ali nije mala stvar bit najzaslužniji za plasman nekog tima u LŠ nakon toliko godina.
Meni je recimo Badelj dosta kompletniji i zanimljiviji fudbaler, koji tek treba da pokaže od čega je napravljen, u nekoj od najjačih evropskih liga.
Njemu možda astma snižava cijenu.![]()
Mamić je kralj ovoga posla. Neće on Sammira sad prodavat, nije budala. Čeka da Sammir u 11. mjesecu napuni pet godina neprekidnog boravka u Hrvatskoj pa da može zaigrat za reprezentaciju. To će mu još podići cijenu, a i par utakmica u CL također. Prodat će ga negdje s nove godine i uzet barem duplo više nego što ovaj vrijedi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks