:d
:*******
:d
:*******
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Dvoje su se tako smuvali...
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
copyright to eto tako!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ne znam sto se ljudi toliko frce oko tih kazni...Grdno je kad ti uzmu vozacku na licu mjesta, ali ovo placanje kazni... macku o rep. Stvarno ne bih bio normalan kad bih im platio sve sto sam "duzan".Prije bih sebe castio nekim egzoticnim putovanjem.
Znaci, opet ne vazi zakon za ove momke, a?
Danas, Velji Grad, kupamo se, kad ono, dodje Ranko u S8 i Benz iza njega, ful pratnja, pa jebenti, ko daje pigs ass for that long hair mofo?
I pogledaj scenu:
have a bit of that!
Vjerovali ili ne, gume na Audija su ispod granice.
Dalje, sto ce Ranku jebena pratnja?
Posli da jedemo, kad ono, tjelohranitelji (po 200 kila each), ful tetovaze, pistolj na stol a Ranko ispod nas ladi muda...I mean, wtf?
TAKUMI
trebao mu je do po' gepeka uci
the World's leading dance event
Sensation
mozda voli da se guzi :mrgreen:
šupka se šefu, standardno
stuži mi se đe živim kad god vidim da su za službeno vozilo kupili sportski auto..
She is only here to annoy herself!
Gdje vidis sportski auto?
TAKUMI
a sta je S8 sa V10(valjda) motorom i tolikim tockovima i tvrdim ogibljenjem?
Veliki auto koji bi trebao da bude tih i udoban, a nije nista od toga.
TAKUMI
a je li ko ''popio'' prijavu zato sto je preticao motorom na punu liniju, a pri tom je isao po punoj, znaci ne u drugu traku????
po zakonu ne smijes je tac
kako se pos*ra u njega
![]()
Zna li Ranko na kakve se gume vozi?
glibave su previse inace nisu bas toliko lose, a njih i tako boli uvo ako udare zbog losih guma nece iz dzepa placat...
to je nula , nego je top stvar sto je ranko zvao jednoga lika sto ga ja znam , dok je josh prije vozio onaj stariji a8 da mu u njega ugradi woofer ito vjerovali ili ne ona SAL sa onim plavim neonkama ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Losa zvucna izolacija.
TAKUMI
A kad se razumijete u ove kazne, da ne znate koliko treba da se plati okvirno na sud, uzeli su mi vozacku polovinom jula na Brajiće, na tri trake, vozio sam 83 km/h
sad za neki dan treba da idem u Budvu za nju...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks