Molim učesnike u raspravi da paze na rječnik. Ovo je posljednje upozorenje jer u suprotnom slijede crveni kartoni.
Aj neka ga Damjanović, ko zna što tu može bit. Možda i Bećiraj nešto očekuje, da se prizna Kosovo pa da zaigra itd. Možda računa da je Damjanović ubojitiji protiv Velsa nego što bi ovaj bio.
Al Batak, to mi ne ide u glavu nikako. Ona rupa nad rupama, onako glupog igrača nisam gleda. Veći je rizik imat ga na terenu nego sa igračem manje bit.
Jel Savo Pavićević povrijeđen/suspendovan?
Last edited by Dutch; 18-08-11 at 12:52.
Molim učesnike u raspravi da paze na rječnik. Ovo je posljednje upozorenje jer u suprotnom slijede crveni kartoni.
Dick Laurent is dead!
Zasto Savo Pavicevic nije na spisku za vels?
Sprdate li se da nije Beca zvao za Vels ??
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Mislim da Sava nema zbog kartona, još davno je bilo da neće moć da igra protiv Velsa.
A što ste teški sa Batakom - ima čovjek vezu, pravi karijeru, treba mu da se proda pa ga menadžer gura u reprezentaciju zadnje 4 godine i gotovo. mada ne znam kako se ovi selektori usuđuju da ga zovu kad forumaši znaju bolje. svakako neće ulazit jer će počet Baša i Džudo, a ako bude moralo uskočiće Savić, a Zverotić na beka.
Vjerovatno je ovo posljednja šansa da se vidi ima li kakve koristi od Damjanovića, pa nije zvao Bećiraja jer mu je sad važnije ako bi mogao da se ustali u Dinamu, a u reprezentaciji njih koristi na istoj poziciji bočnih napadača.
Beco nije u formu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
da nije ko bio u ovu Legea prodavnicu i da ne zna koliko kosta dres repke ?
Gledam spisak i ne vjerujem. SRAMOTA!
Grbic i Damjanovic tu a Beca nema. Pi.
Samo da mi je znat jedan razlog,zasto ga nije pozvao.
Pozvat Damjanovica a Beciraja ne. Sramota stvarno.
Bećiraj 10 nastupa 1 go
Damjanović 8 nastupa 2 gola
Nije neka razlika.
Momak gazi u dresu kluba koji igra LS ove godine. Damjanovicu se s druge strane digo kura* da igra ovu, Grbic jos nije odigrao takmicarski mec sa novim klubom, Delibasic ko zna dje je i moze li uopste poluvrijeme jedno istrcat.
A koje kvalitete Beco ima... e toliko vremena nemam.
Jedino sto je po meni logicno odje je neki Dejov inat, foliranje povrede protiv Albanije pa je ovo vracanje.
Bećo je vrhunski igrač kojemu će Mamić podići cijenu za par milijuna eura pa ga prodat. On nije samo igrač, nego je igračina i ljudina. Zagreb i Hrvatska ga obožavaju. Sezona mu nije krenula baš najbolje, ali evo sinoć se iskupio. Treba mu samo mrvica da zabije, jak je na nogama, brz, probojan, pravi gol igrač. Tri puta je bolji od one šlape Krstanovića, a vjerujem da će poslije onoga jučer opet bit u startnoj postavi.
Čudi me da ga Cico nije zvao, pogotovo ako se zna da Mamić voli svoje igrače gurati u reprezentaciju jer im tako diže cijenu. Mora da je došlo do nekog kratkog spoja između njih dvojice, ali Cico to zbog dobrobiti CG nogometa ne bi smio radit. Tko će ga znat.
Nemam pojma što je razlog, mada očigledno da je van forme. Grbić može igrati i kao ofanzivni vezni (krilni) tako da nije neko poređenje. Damjanović prošli put nije pozvan a iz taktičkih razloga. Možda saznamo ubrzo razlog Bećovog izostavljanja. Samo nemojte opet po Deju jer mi izgleda kao dežurni krivac za sve i svašta a znamo da nije selektor. Mada se ja, iskreno ne sjekiram kad su nam zdravi Mirko i Stevan.
Dick Laurent is dead!
Nije mu se davala sansa ni ranije kad je trebalo tako da me ovo ne cudi.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Van forme? Napadac koji je dao 2 gola u svoje zadnje dvije utakmice? A u formi su Grbic i Delibasic koji su zadnje takmicaske utakmice u maj odigrali? Ajde za Grbu i da prihvatim to da je moguce da igra to sto kazes, ali Andrija Delibasic, koliko god mi bio mio, morao je bit izostavljen prije Beca. Momak od onoga gola protiv Grzuije bjese cini mi se, da ja znam nije ulazio. A i fizicki ne moze da se poredi sa Becirajem.
Rekoh da mi je to jedino logicno, ali sam to naravno lupio jer nemam nikakvu informaciju koja bi to potvrdila.
Ali imacu odgovor brzo.
Ispravno sto ga nisu zvali, malo ce se spustit na zemju. Samo toliko.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks