Kod kojeg auto mehanicara da povedem Citroena 91 god da je dobar majstor a da ne dere za pare???
:*
I dje da operem motor? Smijem li to, nesto ce mi crc'!![]()
A kako da ga ocistim jer je sav mastan pa ne znam da li pusta ulje i ako pusta dje pusta???
Pa operi ga onda, ali ne vjerujem da ce ti upalit posle pranja.
Najbolje je da upalis motor i da ga tako operes, na ove self wash.
TAKUMI
Hvala vam. Samo sto nemam pojma sta su bobine komutatore alternatore i sl. elektricne sensore... Ali potrudicu se da zastitim sve sto nije masno. Dje ima taj sprej? I mozete li mi preporuciti nekog mehanicara, napisao sam iznad post ali niko ne odg.
daj zaguglaj sta je sta i naci ces sve na netu sto trebas za pranje motora,sprej ces naci u autodijelove ili autokozmetiku...
Obavezno ga upaljenog peri i to vidji da bude dobro zagrijan, po mogucnosti na radnu temperaturu.
A koje druze ostavi to kako je dje vrelog da ga peres
Vjerovatno ste već postavljali i u ovoj temi, a vjerovatno i u temi "predložite majstora" ali da se ne bih ubio tražeći, postavljam pitanje ovdje.
Potreban mi je dobar plastičar, imate li da mi preporučite nekoga, a i da nije baš pretjerano skup.
Hvala!
probaj kod dragana milacica u zagoric, naspram bis marketa odma , onoga ka pruznom prelazu sto radi nedje do kasno navece , udji u tu ulicicu i odma desno pitaj, ima par servisa
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ne radi mi desni far na W211, zamijenih sijalicu ali opet ne radi. Dje mogu trgovat balast (elektroniku) za taj xenon, jer mi nista drugo ne pada na pamet da probam da zamijenim?
Fala Sparco...
Na ovom forumu se reklamira jedna firma iz Bara, ali imaju sjediste i u PG, prodaju balaste, xenon kitove i sve ostalo sto ide uz to. Evo ti link pa pogledaj.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...xenoni-za-auto
Kod bilo kojeg majstora za klime, on ti vidi na aparatu pritisak i da li ti vrti ventilator.
Konik, desno kod Crkve, prva desno, 100 metara, vidjeces tablu lijevo.
Pitaj Uzelca.
Kako da provjeri sa obicnom sijalicom?
TAKUMI
Ja provjeravih napon, on ga na trenutak dobije ali ga odmah iskljuci.
Cim dobija barem nekakav napon, onda vjerovatno nije osigurac...
Ma balast je.
TAKUMI
pa i do fabrickog xenona dolazi 12 v prije balasta![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Frende kuliras me. mislio sam da si jos u roamingu..
pitanje glasi: di da nadjem fioku (polovnu jeftinu) u pg? toskic i ivanovic provjereno nemaju.
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks