Šteta što su tu foru sa Anđelima iz "Blinka" kasnije potpuno upropastili zajedno sa Matt Smith-om kao blijedom kopijom ranijih glumaca.
banovace ti curu :lolblue:
PS Thundercats poceli dobro, ali onda odmah nastavili sa filler epizodama (eps 3 i 4, prva je bila dupla i bila je). Samo da ne nastave tim tempom, blah...
(nečitko)
Šteta što su tu foru sa Anđelima iz "Blinka" kasnije potpuno upropastili zajedno sa Matt Smith-om kao blijedom kopijom ranijih glumaca.
Ne shvataj život previše ozbiljno i tako se iz njega niko živ nije izvukao.
jel doctor who djetinjast kao buffy? ako jes, da gledam i to![]()
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
whatevs.
nego, zavrsio sam buffy nedavno. zadnje 2 sezone su osjetno losije. mislim da je sve krenulo nizbrdo kad su od spikea odlucili da naprave jednog od glavnih likova. kao sporedni je bio potpuni car. takodje, nisam siguran sta da mislim o dawn. na momente me nervirala, ali generalno je ok lik, i guess.
anyhoo, sad treba da nadoknadim propusteno u ostalim djetinjastim serijama, tipa warehouse 13, eureka i white collar. a onda cu da predjem na nesto ozbiljnije, posle ljeta. samo ne znam sta bih![]()
dobro
Doctor Who (ovaj noviji) je meni debilna serija. Svaka prica koja se oslanja na to da glavni lik u svakoj sezoni spasava svijet 3 puta je losa prica. Ne postoji izgovor za tako glup scenario.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Yeah, ok, whatever. Ubrzo će vam "2 1/2 Men".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Pogledah par epizoda 2 and a half men i nije nista prespecijalno, tipican predvidljiv americki humor, ali mogu zabosti poneku dobru foru, tako da se moze lagano gledati tokom ljeta. Doduse, za nekoliko klasa ispod nekih sitkoma tipa Friends, TBBT i sl...
jel gledao ko LIE TO ME...oce li biti nove sezone...nekako mi se bzv zavrsilo u trecoj...
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Inače, gleda li ko nešto sa neengleskog govornog područja.
Moram priznati da mi zaokuplja pažnju njemačka Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei (English: Alarm for Cobra 11 – The Motorway Police)
The more things change, the more they stay the same.
svi gledaju Ezela :mrgreen:
(nečitko)
Pocheh sinocj Rubicon ... nije loshe ovo prvo 3-4 epizode...
One Ring to Rule them all...
chekajuci nastavak:
Community, Detroit 187, Fringe, Game of Thrones, It's Always Sunny in Philadelphia, Justified, Mad Man, Parks and Recreation, The Killing, The Mentalist, Men of a Certain Age, Portlandia, Sherlock, Treme, Portlandia..(valjda je to-"to":/)
watching now:
Breaking Bad, Entourage, Suits(ovo valjda zato shto je prava "ljetnja" serijica..ono po 3 min. biznis/manekenska shetnja u super odjeci hodnicima cool zgrade..i sl.pravi brainwash),
e da..nadoknadjujuci propushteno "obavezno gradivo" tek nedavno odgledah Band of Brothers!(valjda zato shto ratna tema..pa mislila da je vec vidjeno i sl...ono je definitivno chekic!Mslm..fenomenalno odradjeno!(Generation Kill I know, i know..David Simon i Ed Burns..al' nekako izmaklo;/ i The Pacific?!..takodje na "have to" listi..)
od ovih laHkih (propushtenih)..Pushing Daisies i Arrested Development..'nako ..tu i tamo..(valjda im treba dat' shansu?!..jer odgledah tek po par epizoda..)
usput..misleci da je tipichna "mushka" serija..(a i jeste brutalna prilichno!)..i da me pricha o bajkerima i sl. bash ne zanima..(nadajuci se da je 'nako za brainwash) tek prije par dana odgledah 1. season Sons of Anarchy! Somehow I like it!..Gluma i sl..haos..posebno Gemma (Peggy iz Married with Children)..tj. Katey Sagal..kakva bjaach! (def. ona i Margo Martindale tj. Mags Bennett iz Justified..zasluzuju ponekog emi-gremija..mslm skeri!). Jes' da nije "ljetnja" ali now i am hooked!
Sori zbog predugog posta..al' kad je vec na muzici onakav haos..valjda je ovo jedini "normalan kutak" na forumu za razmijeniti informaciju i sl..)
two and a half man...svaka epizoda me nasmije do suza
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Two and a Half Men i mene dovodi do suza, ali iz drugih razloga.
preporucujem seriju 'kidnapped'
odlicna glumacka ekipa, i prilicno dobra serija. ne bih rekao bash da je medju najboljima koje sam gledao, ali jako uzbudljiva i zanimljiva. nesto slicno kao 'the killing' [slicno danskoj verziji, za koju i ovom prilikom apelujem na sve vas da je pogledaju]
Jes' da ima više guy-on-guy akcije nego što sam navikao, ali Torchwood: Miracle Day je sve bolji i bolji.
Uporedi mi taj Torchwood sa necim. Nisam bas fan spinofova.
I ko sve gleda tu Parks and recreation, valja li? CKM je pohvali nedje.
Ko rece da je Doctor Who ima glup scenario? To nije stvar ukusa, Epizode DW-a su UDZBENIK sa pisanje sf scenarija i slobodno mogu holivudske guzicine prepravit pokoju epizodu za ljetnji sf blokbaster. Malo je otupe i eto milioni. Tra la la.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks