zna li ko sto o ovim englezima da daaa dva para da se upari to sa ligom sampiona i da se dodje do paAAAra.
Ja rekoh da momak na srecu pogadja.
Hull 2 sa 50e
Lyon H1 sa 100e
Srecno!![]()
zna li ko sto o ovim englezima da daaa dva para da se upari to sa ligom sampiona i da se dodje do paAAAra.
nije to taj no ovaj sto je orgullo stavio,a ovaj sto je potrefio dvije daje zenski fudbal glasgow 2 i stavlja 2,5 kvota a kvota 1,01
A nebitno koji je. Svi su oni isti. Ubodu dvije svi ih prate i onda cao.
Arsenal 1 1.50
Kopenhagen 1 1.70
2.55 kvota
dobra kvota na hull 2,9 u meridian![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
i pogodi ovaj lik burghausen 1-x![]()
![]()
opet sam se usrecio
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ovo je samo ono sto sam na bet uvatio odigro jos singl u meridian + sto sam na par tiketa povezo sa drugim utakmicama![]()
![]()
![]()
![]()
Bet Confirmation - PC97654472II - Internet Time of bet: 16/08/2011 17:24:09 Print
Selections
No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result
1 Wacker Burghausen - Draw Wacker Burghausen v VfB Stuttgart II
(Half Time/Full Time) 16/08/2011 None 13.00 Won
Stake: 5.00 To Win: 60.00 Returns: 65.00
Ja odigrah Kopenhagen x-1 na osjecaj i ono sto je kotoranin rekao x-1 i naravno on je promasio, a kopenhagen eo ga ppx pa ga cekam na drugi tiket al me tamo jebe onaj Bate dako dobiju...
Para vrti dje burgija neće.
Ajde da otvorimo jedan topic samo za dojave sa fb-a, da stavljamo likove koje pratimo..Koji pogadjaju,da smo svi u toku,moze ?
kakve nesrece od hull-a, ka da su njima falila cetvorica a ne leeds-u
Who let the dogs out
bolje da si west ham igrao, jes da je manja kvota bila, ali je mnogo sigurnije bilo.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
A ja sam naravno od svih zilion engleskih meceva izmislio golove na Yeovil - Dons
A real PRO.
Armero je paklen igrac,svaka mu cast!
Zvezda tacan rezultat 2-1 ...
Reko cikica fino : http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=7644
Para vrti dje burgija neće.
stavih sve pare sto sam imao po online kladionica da ce biti minimum 2 gola na arsenal-udineze.... i prc. a svo vrijeme kao da je visio u vazduhu, sto bi sofro rekao.![]()
Ufatih Liona H1. U meridian kvota bila 2.50, i ja da uplatim zove me drug i veli da je u book 3.20. Te ja podjoh i stvarno bi ovolika, te ja tamo odigrah. Pa vas pitam je li realno da bude tolika razlika u kvotama?
Shvatio bih da je u meridian bila 2.50 a vamo recimo 2.7 ali da je razlika 0.6 :shock:
danas ko ima racune otvorene u azijskim kladionicama mmmbet,ibcbet,sbobet,12bet,188bet bice uzivo kladjenje na cg ligu.i to bi trebalo da bude na sve meceve,tj.ja im nisam obezbedio prenos iz budve ali za ostalih 5 meceva bice uzivo kladjenje,pa ko voli nek izvoli![]()
Last edited by Bookmakers; 17-08-11 at 09:29.
danas:
cardif 1 / x-1
blackpool 1 / x-1
fluminese 1
leicester 1
gulbene 1 ft4:1 win![]()
Last edited by Shadow'91; 17-08-11 at 20:15.
Nesto mi je ovaj Dinamo Zagreb prije 0-2 no 1. Veliki pritisak je na njih, jer realno ako ove godine ne prodju ovo kolo nikad nece.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks