View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 440 of 942 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540940 ... LastLast
Results 10,976 to 11,000 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci, i dalje nemas nista konkretno?

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by vikky View Post

s obzirom na podvucenono nema potrebe da ti ja sto bilo objasnjavam nek ostane sve na ovome ...
    dobro eto nije Emil izabran pa necemo imati prohrvatske indoktrinacije ...
    nadam se eto da zna za metode vracanja entuzijazma kao sto zna i za one ubijanja istog...
    Vicevicima je u mali prst vaterpolo tako da steta sto mu sansa nije pruzena ...
    srecno onoj kotorskoj struji koja je ovo postigla,zasladite se na kratko uz moje najtoplije zelje da vam ostatak zivota protekne i najmanje duplo vam se vrne svega onoga sto zelite i Petru Porobicu i Pavlu Vicevicu i Mirku Vicevicu...

Mislim da nema potrebe da svrstavas Vicevice sa Porobicem. Vjerovatno je Mirko slijedeci selektor. Ipak je Perovic postigao uspjeh i morali su ga staviti zbog javnosti. Licno, bih vise volio Vicevica ali... Porobicu svi zelimo sve najbolje,zdravlja i puno uspjeha u karijeri, jedino ne zelimo da nam dalje bude selektor. Ako imas vremena uzmi pa procitaj neke njegove izjave u poslednje vrijeme i bice ti jasno o kakvom se liku radi. Znas li da je jedino on zakucio nesto sto su trebali i igraci da zakuce? A ubjedjivao ih je da im nije preša od toga, sad su izvisili nema vise. Razmisli o cemu pricam a bilo je malo poslije Malage a nalazi se u PG. Ipak su Vicevici entuzijasti za vaterpolo dok ovome iz ociju viri dolar kao Baji patku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bez obzira na imena capro se pokazao kao bolji strucnjk sa vise nrezultata gledana sa trenerske funkcije...i normalno je da bude prva opcija...ove gluposti sto pise ovapacenica vezano za emila i prohrvatsku liniju je samo kompleks nize vrijednosti, kojeg ne treba da bude al vjerovatno samo ona zna zasto ga posjeduje...
    inace ocekujem da ce mirko dobiti zapazeniju ulogu u savezu nakon ˝reformi˝ i volio bih ga vidjeti na klupi pored ranka....uz sve ove igrace lise sefika sa gojkovicem u sastavu ne bi nam iko uskocio u bazen a da se prije toga dobro ne pocese i tamo dje ga ne svrbi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svje je odavno otislo u ... pa nazalost i ovo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ocete li pljuvati capra ako bude 4 ili peti ili se ne kvalifikuje na ol. iki ce biti prvi macici se u vodu bacaju?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ocete li pljuvati capra ako bude 4 ili peti ili se ne kvalifikuje na ol. iki ce biti prvi macici se u vodu bacaju?
    Ako ne napravi nista na evropskom i ne kvalifikuje se na olimpijadu naravno da cemo ga izbukat. Zasto ne? Ja barem ocu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

necemo. jer mi smo svi u stvari instruirani od strane hrvatskog, madjarskog i italijanskog saveza da pljujemo samo po peru, a hvalimo sve ostale. nakon sto su pomenuti savezi, koji nas placaju, odveli sve igrace u svoja prvenstva, pocela je ova, druga faza projekta sprijecavanja nase reprezentacije da pravi velike rezultate. josh su htjeli i hrvata emila nikolica da postave za selektora, nitkovi jedni.

ne, ozbiljno, tesko mi je da provalim u cemu je stvar. jel toliko cudno da se mjenja trener/selektor nakon slabih rezultata? jel cudno da se kritikuje, i da se zeli smjena? i jel stvarno mislite da isto nece snaci bilo koga ko naslijedi pera? naravno da hoce. ja vec rekoh, mi boljeg strucnjaka od pera tesko da imamo, ali mozemo li se slozit da nam je lose islo evo vec 3 godine? i sta je onda rjesenje, ako nikakvog napretka te 3 godine nismo pravili? nije li prirodno da se naprave neke promjene?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro došao Čapro, srećan rad! Pa da nas vratiš tamo đe nam je i mjesto, u vrh evropskog i svjetskog vaterpola...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moje saucesce

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Trebalo bi ovu anketu maknut jer nema veze sa trenutnim selektorom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trebalo bi napraviti novo glasanje, da li podrzavate novo-izabranog selektora...

@bgh

meni ovi iz italijanskog saveza nisu uplatili doprinose za prosli mjesec.

Ipak perovic samo selektor, sto je odlicno, jer nece imati obaveza u klubu.
    Last edited by Fidimose; 15-08-11 at 09:05.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    necemo. jer mi smo svi u stvari instruirani od strane hrvatskog, madjarskog i italijanskog saveza da pljujemo samo po peru, a hvalimo sve ostale. nakon sto su pomenuti savezi, koji nas placaju, odveli sve igrace u svoja prvenstva, pocela je ova, druga faza projekta sprijecavanja nase reprezentacije da pravi velike rezultate. josh su htjeli i hrvata emila nikolica da postave za selektora, nitkovi jedni.

ne, ozbiljno, tesko mi je da provalim u cemu je stvar. jel toliko cudno da se mjenja trener/selektor nakon slabih rezultata? jel cudno da se kritikuje, i da se zeli smjena? i jel stvarno mislite da isto nece snaci bilo koga ko naslijedi pera? naravno da hoce. ja vec rekoh, mi boljeg strucnjaka od pera tesko da imamo, ali mozemo li se slozit da nam je lose islo evo vec 3 godine? i sta je onda rjesenje, ako nikakvog napretka te 3 godine nismo pravili? nije li prirodno da se naprave neke promjene?
    sto se tice trenera nije cudno i neka su ga promjenili,vecina je u pravu jer tri godine nista nije uradio i mozete naci moj post da sam uporedio situaciju sa filipovicem da dok je selektor bilo ko crne gore ja mu nikad necu zvizdati. treba pokusati sa nekim novim i mislim da je capro najbolji za to da ne bude sad da imam nesto protiv njea u ono pitanje. samo malo iritiraju komentari kao slavilo se kao da je zlato u malagi osvojeno i sl. nastavljalo se pljuvati po peru iako nije vise selektor. sa vasom mrznjom i ovdje ste podjelili ljude kao sto vidite i sami a vec sam pricao o tome i nisam sam da vecinom izbjegavaju da dolaze ovdje jer ko nije sa vama taj je odmah izdajnik i sl. ja ni u jednom momentu nisam rekao da ste placenici hrvatskog italijanskog i drugih saveza, kao sto vi meni ili drugima kazete. nego ne najvijam i ne pratim reprezentaciju zbog vas pa me i zbolje. a ja ni po capru necu pljuvati ako budu rezultati losi i zvizdati mu citavu utakmicu.
    p.s. ne odnosi se na tebe ovo sve , prepoznace se ostali
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice trenera nije cudno i neka su ga promjenili,vecina je u pravu jer tri godine nista nije uradio i mozete naci moj post da sam uporedio situaciju sa filipovicem da dok je selektor bilo ko crne gore ja mu nikad necu zvizdati. treba pokusati sa nekim novim i mislim da je capro najbolji za to da ne bude sad da imam nesto protiv njea u ono pitanje. samo malo iritiraju komentari kao slavilo se kao da je zlato u malagi osvojeno i sl. nastavljalo se pljuvati po peru iako nije vise selektor. sa vasom mrznjom i ovdje ste podjelili ljude kao sto vidite i sami a vec sam pricao o tome i nisam sam da vecinom izbjegavaju da dolaze ovdje jer ko nije sa vama taj je odmah izdajnik i sl. ja ni u jednom momentu nisam rekao da ste placenici hrvatskog italijanskog i drugih saveza, kao sto vi meni ili drugima kazete. nego ne najvijam i ne pratim reprezentaciju zbog vas pa me i zbolje. a ja ni po capru necu pljuvati ako budu rezultati losi i zvizdati mu citavu utakmicu.
    pljas, pljas, pljas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedva čekam da vidim Čapra uz bazen kako viče non stop, daje instrukcije, samo što ne uskoči da zapliva, kad treba malo bukanja na sudije nije problem i sl. To nama fali!! Ka onaj Udovičić, samo što je on pregadan lik Porobić od Rima to nije radio uopšte, no ka pokisla mačka se šćućuri na klupu i češka po glavi, zbunjenoga pogleda, zovne tajm aut i u zube nešto promrmlja ako uopšte išta i prozbori, i onda s igračem više ni ne šutnemo na gol...kako sam ludio od toga...

uh, baš sam srećan zbog ove promjene na klupi, taman sam se pomirio bio s crnjakom da nas Pero vodi do Londona, jer očigledno nije sam htio da ide...a ova mu je priča SAD o pripremljenim omčama oko vrata presmiješna, ka onaj Mojsilović iz mogrena, dok je bio trener sve ok, kad su ga makli drvlje i kamenje po upravi...ima li što grđe od toga...treba si da budeš gospodin i povučeš se sam još poslije Zagreba, ali nisi tako da mi te nije žao, dobar si trener pa ćeš nać angažman a mi ćemo počinut od tvojih alibija i priča bla bla...

kad je prvo okupljanje reprezentacije i povodom čega? pretpostavljam kvalifikacioni turnir za London?? jedva čekam da vidim spisak, ako ne bude Šefika znači da je počeo već red da se zavodi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi, sad mi nesto pade na pamet. mozda je ovo planski smisljeno. mozda su namjerno stavili capra, pa ako ne ispuni ocekivanja na EP, da ga smijene i vrate pera s pricom, eto jel vidite da nema niko bolji.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by vikky View Post

s obzirom na podvucenono nema potrebe da ti ja sto bilo objasnjavam nek ostane sve na ovome ...
    dobro eto nije Emil izabran pa necemo imati prohrvatske indoktrinacije ...
    nadam se eto da zna za metode vracanja entuzijazma kao sto zna i za one ubijanja istog...
    Vicevicima je u mali prst vaterpolo tako da steta sto mu sansa nije pruzena ...
    srecno onoj kotorskoj struji koja je ovo postigla,zasladite se na kratko uz moje najtoplije zelje da vam ostatak zivota protekne i najmanje duplo vam se vrne svega onoga sto zelite i Petru Porobicu i Pavlu Vicevicu i Mirku Vicevicu...
    A cek sto je problem sa kotorskom strujom? Pa valjda i oni, shodno uspjesima imaju pravo da guraju nekog svog?
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne sumnjam da ce perovic biti objektivan i da ce sledeci sastav biti u bazenu (ako ne bude problema s provredama):

scepanovic, radic, ivovic, gojkovic, zlokovic, vukcevic, n.janovic, m.janovic, petrovic, jokic/paskovic, dr.brguljan, da.brguljan/radovic, crepulja/danilovic

naravno, tu su jos i ostali konkurenti za drzavni tim, draskovic, cuckovic, subotic, murisic, trajkovic, kralj, sekulic....konkurencija je velika, moram priznati.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    ne sumnjam da ce perovic biti objektivan i da ce sledeci sastav biti u bazenu (ako ne bude problema s provredama):

scepanovic, radic, ivovic, gojkovic, zlokovic, vukcevic, n.janovic, m.janovic, petrovic, jokic/paskovic, dr.brguljan, da.brguljan/radovic, crepulja/danilovic

naravno, tu su jos i ostali konkurenti za drzavni tim, draskovic, cuckovic, subotic, murisic, trajkovic, kralj, sekulic....konkurencija je velika, moram priznati.
    Mislim da ce i Ticic bit na spisku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja u zivotu nikad nikog nisam nazvao izdajnikom [makar ne ozbiljno], prosto jer ne baratam takvim terminima i nisam u dovoljnoj mjeri nalozen na neki ispravni patriotizam da bi se uopste bavio tim kategorijama.
    neki ljudi koji vole vaterpolo su u ove 3 godine razvili netrpeljivost prema reprezentaciji i prema ljudima koji je vode. ja licno protiv reprezentacije nisam navijao, ali iskreno, sve manje me zanimala jer prosto ovakve 'igre' kakve smo mi pruzali od pekinga na ovamo, sa povremenim bljeskovima na svjetskoj ligi, su mi bile sve samo ne uzbudljive. ne zato sto smo igrali lose, pa sam odustao od reprezentacije, vec zato sto smo igrali lose, bezvoljno, beskrvno, a bez zelje da se istini pogleda u oci, da se kaze da smo losi, i da se prizna da se nesto u odnosu prema toj igri mora mjenjati. sad se konacno nesto promjenilo, pa je mnogima drago. ne vidim da iko poziva na linc bivseg selektora ili bilo koga drugog. ali da je promjena dobrodosla - jeste. bez obzira sto, ponavljam, pero jeste najbolji strucnjak kojeg imamo. nije islo, i to je to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadam se da će neko odgovorit na pitanje kad je prvo okupljanje reprezentacije i povodom čega...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Nadam se da će neko odgovorit na pitanje kad je prvo okupljanje reprezentacije i povodom čega...
    Vjerovatno okupljanje pred Svjetsku ligu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post

mislim da su trajkovic i crepulja suvisni na spisku...mada mislim da biu trebali da idu na pripreme, ako nista ovaj prvi period dok capro ne vidi ko je dje i koliko voljan da radfi za repku...a sto kaze perper...ticica ce izgleda jedino povrjeda sklonit iz sastava...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    mislim da su trajkovic i crepulja suvisni na spisku...mada mislim da biu trebali da idu na pripreme, ako nista ovaj prvi period dok capro ne vidi ko je dje i koliko voljan da radfi za repku...a sto kaze perper...ticica ce izgleda jedino povrjeda sklonit iz sastava...
    a znam da ce biti, ali eto, nesto se potajno nadam da ce se i njemu zahvaliti uskoro....zaboravih i klikovca da pomenem.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    trenutno je na putu od port eliyabeta ya las palmas pa nema signala al ce biti obavjesten cim dobije signal...ima se jos i rayplace kad cuje da mislis na njega...
    jes vala.,lak je na suzu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Dobro došao Čapro, srećan rad! Pa da nas vratiš tamo đe nam je i mjesto, u vrh evropskog i svjetskog vaterpola...
    Napokon.

Page 440 of 942 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540940 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)