Zbog opsteg kolapsa danas i pada na 5 ili 6 tiketa, udvostrucuje se ulog na Real.
uvatih 200e na ovu dojavu![]()
![]()
![]()
milina
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zbog opsteg kolapsa danas i pada na 5 ili 6 tiketa, udvostrucuje se ulog na Real.
Realno ako ne dodje Real veceras, ja mogu sam jedan konopac da uzmem i preko drveta da ga prebacim i cao. Na 6 tiketa me jedan par baca. Svi tiketi su igrani sa 50e.
Na jedan salzburg 0-2, na drugi leverkuzen GG, na treci pakos fereira ppx (u 45 gol daju), na dva tiketa zvezda i na jedan celsi. Sve tiketa sa 3 para. Na svaki fatam united nedje 2, nedje gg, nedje 3+ ali kad nece onda nece.
eo ga momciovaj uvacen za 120 a drugi 100 al taj isplatih odma u meridian
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
a je li ti dosla dojava od 2.40 ?
60 kvota jbt na ove 3 i ti stavis samo 2eura...sramota...bez 10e se to ne igra...
ja ovu dojavu kasno vidjeh...a bice valjdda jos koja...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Jes. 5000 sam na nju dobio i sad smrcem bijelo i pijem civas sa orgullom. Orgullo potvrdi.
dobri moj ja nisam toliko gladana da imam para na bacanje igro bi sa velikim uplatama... igram sa kolko imam u tom trenutku i to je to
I ti mos doc ako 'oces. Ima jos dosta materijala.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
'nas kako jeovo je bila FB dojava a svi smo skepticni sto se toga tice pa sam cisto ispratio da ne zalim kasnije sto nisam
eo malo da se smijemo: http://www.nemosvjerovat.com/pogledaj-video.asp?ID=348ovo je pakao
![]()
ko ce ili oce li iko prenosit real nocas ?
Oce sport klub + mater im,ako ko ima nedje link za sport klub + nek ostavi ovdje!
Mozda ovde bude prenos utakmice.
www.veetle.com
Bice na tim stranim sajtovima nego reko' ako neko nadje link za nas sport klub + pa zato![]()
Ovako cu ja veceras ako real ne dobije
Brate jel ovo Orlando Duke ? Mozemo zajedno slobodno, samo sa one druge strane da bude sigurno da necemo prezivjet hhNije mozda za neke previse al eo 4-5 dana 150 eura sam u minus
![]()
Para vrti dje burgija neće.
je li moguće, da si na po tri tiketa igrao sa 50e?
SEST tiketa sam igrao sa 50e moj daconi![]()
svaka čast kako se još održavaš u životu, ja bi odma pucao sebi u vugla ...
ja sam danas pao samo na čelzi i to sam igrao sa 2e pa se nerviram
A ne znam ni sam kako sam u zivotu, al eto.... ako ne dodje ovaj real mogu samo da pjevam onu lukasovu sada pao sam na dno
@ my name is
Koliko pratim ovaj forum dobre si pare uzimao,ao i ko ne riskira ne profitiraDako se izvadis!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks