Ao... čoko moko, najjači sladoled![]()
ovaj step = fresh step protiv vonja nogu
kakav otrov..
ahahahaahaha, i cuveni PEZ..![]()
Ao... čoko moko, najjači sladoled![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Kapri najjaci :mrgreen:
A jel se neko igrao balvana???![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
to neka beranska igra? :mrgreen:
nije ga to u masline dolazilo![]()
ahahahahahahhaah kakvih balvana hahahhahah e sislo je dosta Beranaca u Podgoricu ali nam igru balvana jos ne pokazase..
Ahahahahhaha………koja je to sprdnja bila, skupi se nas desetoro na veliki francuski krevet od roditelja, najveci i najjaci igra balvana i valja se po krevetu dok ostali skacu……..ahhahahahahah suze mi krenu kad samo pomislim kako bjese :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Zmurke na loptu,pa samo li se ovaj malo odalji od lopte,neko uzme loptu,pa mu je opali u picku materinu pa dok je ovaj nadje mi se sakrijemo bog te pita dje..znala je jedna partija da nam traje sat-dva
$eca li se ko jezero-more,prije partije fudbala![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Tooooo![]()
![]()
![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Играње рата, а пиштољи су нам били руке, па удри рататататататтата...А ја сам први пуца, ниси но ја итд :d
не пада ми на памет ни један потпис
ja i drug smo pravili auto od drevetaznaci slicno je bilo reno-u 4, ali nam tockovi bili od kolica za bebe, uski pa nam propalo u livadu
eeee, lijepo li je bilo...
a kilikeri, kako mi je bilo krivo kad izgubim poruculanca, ima sam iz koze iskocit...![]()
Tu es mon héro!
ja sam odrasto na ulici i uz ritam turbo folka
kokakola malboro suzuki
http://img142.imageshack.us/img142/9709/birdsds5.gif
i mi smo pisale leksikone ispred zgrade, pa se kikotale na pomen simpatije, a oči prevrtale na omiljenog glumca ŠvaJcenegera :lolblue: Još uvijek imam tu svesku.
Moji su, da ne bi vikali sa šestog sprata, kupili pištaljku i dovoljno je bilo samo jednom da se čuje, nema onoga još 15min nego trk kući. Igrali smo i lastikejoj, kad se sjetim da sam mogla dosta da skočim, sad više i ne skačem...na lastiku
sjećam se da smo upadali oko Doma vojske, pa su nas vojnici sa puškama jurili. Klošarčići maleni
Jedne nove godine se u istom tom Domu okupilo puno djece i roditelja, jer su se dijelili paketići (koje su roditelji kupili svojoj djeci). Prozivali su po imenima sve dok u jednom momentu nije cijela sala krenula da trči i da se grabi za kese. Strašno. Jedna komšinica je stalno htjela da se igra sudija
kao mi smo advokati i sudije hahahaha uff, kako je njenaq baba pravila kremić, njam. Eee, kakav sam šamar jednom dobila, jer sam petljom od kaiša otključala zastavu na parkingu i ostavila je tako, klošar!
Igrom slučaja (ili je to sudbina) često sam u istoj zgradi, gledam većinu te "djece" koji su ostali tu da žive. Neki su bolji nego što su bili, neke su slomile devedesete, a neki više nisu među nama...
Kako god, pomjerila bi momenat kad sam odrasla za jedno 10god. da mi može bit'...
Last edited by goozica; 14-08-11 at 11:30.
nothing comes from violence and nothing ever could
ja nisam imao djetinstvo nego sam morao sa 10 godina da idem u sumu drva da segam cijepam i vucem
mi smo ispred zgrade , gdje sam zivjela do '99, imali mačku i psa ja mislim... hranili smo ih, i posle nekog vremena su uginuli. zvali su se tom i džerinaravno, igrali smo i lastike
![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
nemoj jednu,pusti dvije![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
hahahahahahaha![]()
Eh. Izaći 90-ih ispred zgrade sa ogromnim parčetom domaćeg hljeba namazanim kremićem, ljepota! :mrgreen:
Last edited by puppy; 15-08-11 at 01:25.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
bande koje su se skupljali da igraju klikera dok sam ja uvjek igrao protiv svih (nisam imao konkurencije) neopisivo...
fatalice na cijevni cim bi pao mrak...
a tek sto se na Zabjelo cinjelo hahahahh kad se sjetim...lijepa su to vremena bila...a onda u centar,kod stare vatrogasne...ihaaaaa![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks