Čekaj, znači da bi Meego uništio Android, mora da se proda u više primjeraka i da ima više aplikacija jel da?
Sredjeno :-P nego, kako ce to meego da unisti android, kad je nokija vec najavila da nece prodavati n9 na 3 izuzetno jaka trzista: sjeverna amerika, njemacka i uk!?takodje, povlace SVE simbian telefone iz usa, sigurno jer nemaju dovoljne kolicine da zadovolje potraznju u crnoj gori
![]()
Last edited by verbalni_fajter; 13-08-11 at 08:59.
(nečitko)
Čekaj, znači da bi Meego uništio Android, mora da se proda u više primjeraka i da ima više aplikacija jel da?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ne, dovoljno je da prodaju tih 96.000 komada u Juznom Timoru, Trinidadu i Tobagu, i Android je puk'o :mrgreen: A najbolje da ga unisti bez USA, UK i Njemacke. Nokia ce plasirati N9 uglavnom na trzistima dje jos ima jako ime (tipa Rusija i Srbija), a ne dje je jaka konkurencija, tamo nemaju sta da traze...
(nečitko)
ne! prvo treba da bude dobar, pa da zazivi... pa da se neko onda sjeti da napravi aplikacije za njega....
ali naravno prvi korak je uvjek najtezi hahahahahahahhaha
a ne mere nikako da zazivi, kad je davno Nokija najavila da nece biti vise MeeGo telefona, kad je uradjena kolicina koliko se Androida proda za manje od 4 sata na globalnom nivou i na kraju krajeva, kad je daleko iza Androida (sem ako Kennet ne poradi na kernelu i izbaci sam par hiljada aplikacija). Najbitnije je ipak da ce imati Angry Birds With Magic preinstaliranu![]()
(nečitko)
Kojem android telefonu traje najvise baterija?? Imam galaxy s2 ali je losa. Preporucite mi neki android koji je u rangu sa galaksijom ili jeftiniji samo da je baterija dobra ako je ikako moguce to![]()
Nemoguće je... Još sad kad masovno krenu sa 1.2, 1.4, a niko neće gledat može li to baterija izdržat... 1650mah ima S2 i džabe i to smanjenim svjetlom do kraja... Androidi me podsjećaju na moj stari Ericsson T28, samo što je on barem bio šminka i pojam tada...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
A jes gledam filmove po cio dan :P
Ne mogu vidje otic a da ne napunim telefon i to da strepim da se ne istrosi baterija, da mi ruka drhti dok ga koristim.
vrijeme da mices ta gov*a od telefona. Dam ti 100€, kad je vec tako losh! :mrgreen:
(nečitko)
dacu ti ja za njega moj Galaxy S , slabiji mu je malo procesor i malo manji ekran ali zato drzi baterija minimum 2 dana![]()
![]()
hhahahah
ps. Na SGSII bi trebalo da moze isto 2 dana baterija , pokusaj da ubacis zadnji FW , da malo optimizujes telefon i tako to ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
slazem se, aj ti pud teme o ajfonu i dovidjenja, ionako si najavio da neces vise dolazit ako kazem da je volksvagen bolji od alfe
a e72 je zakon sto se tice drzanja baterije, tako da ti nudim zamjenu glavu za glavu :mrgreen: Meni drzi bar 5 dana, prosjek 6-7, idealan tel za tebe![]()
(nečitko)
meni redovno traje sad po 2 dana (moram priznati stvarno da mi je prije malko krace trajala , ali uz novi FW se to popravilo nenormalno i uz Darky's mi je prije dosta trajala)
e sad pazi , meni je aktiviran na m:tel net stalno 3g/hsdpa, kad sam kuci ili na poslu wifi, dosta cesto kontrolisanje maila, net,fb, malo muzika ,cak i kad sam u kola pustam samo sa telefona muziku, poruke, pozivi sve to i izgura 2 dana
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Evo i ja juce postadoh vlasnik ovog momka...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
jel to ajfon? :mrgreen: A nista onda
(nečitko)
ko ne koristi net na telefon neka iskljuci 3g/hsdpa i ostavi samo GSM , produzice mu se josh malo trajanje baterije :wink:
izgasite i GPS da nije stalno aktivan jer i on jede bateriju , ko ima iPhone neka obavezno izgasi uz ovo gore navedeno i SSH
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Evo nesto korisno npr...
Ukoliko titlovi na filmove ne mogu da prikazuju nasa slova ( ščćžđ ) ide sledeci postupak...
Skinete Rock Player Universal odavde http://www.megaupload.com/?d=M5ETOXXF
Onda u podesavanjima ides na opciju "Subtitle Encoding Mode" tu oznacis stavku "windows-1250" i radice svako nase slovo...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks