HSV - Herta, preludih 1.90 na domacina.
Lester (1.80) bi, takodje, trebalo da lagano rijesi mec sa Redingom, kojeg je napustio najbolji igrac u timu.
HSV - Herta, preludih 1.90 na domacina.
Lester (1.80) bi, takodje, trebalo da lagano rijesi mec sa Redingom, kojeg je napustio najbolji igrac u timu.
Last edited by [kinetic]; 13-08-11 at 09:53.
procitah prije neki dan da je HSV prilicno oslabljen ove sezone,mislim da se ne bi trebalo zalijetat
Ne znam, otisli su Trohovski i Matijsen valjda, doveli su Mansijena.
Napad - Gerero, Petric, Berg, Elija...
Zanimljiv mec Hartpul - Volsol, krajem 2008. upao prelaz 1/2, prosle sezone 2/1. Poluvrijeme 0:1, kraj 5:2.![]()
Oce li mi neko rec mogu li na meridianov sajt da se gledaju rezultati onog virtuelnog fudbala ? Jutros da sam znao kako obogatio bi seBio im nesto zasteka sistem i mogao si da odigras meceve koji su vec odigrani (MISLIM NA VIRTUELNI FUDBAL), sad im se sajt vratio u normalu i ne moze vise... Nadam se da ce opet tako neki kiks bit tako da postoji li mogucnost?
Para vrti dje burgija neće.
hsv ima dosta izostanaka: Nicht dabei: Stepanek (Reha nach Knie-Op), Arslan (Knöchel-Probleme), Sala (Aufbautraining nach Muskelbündelriss), Guerrero (Muskelfaserriss), Kacar (Muskelverhärtung im Oberschenkel), Castelen, Besic, Nagy, Behrens, Sternberg, Bertram (alle HSV II)
Danas opet igraju zene,bice prava golijada.:mrgreen:
http://www.rezultati.com/table/QyzdDoI1/A7nNVZFe/
2o:oo Kortrik - Serkl Briz.... gostima nedostaju trojica igracha iz napada..ja cu tuci 1 kv.2.25
bajern vjerovatno bez robena danas
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
ima li ko olimpove kvote da mi da sifre i koliki su koef. seltik, rendzers, bazel, buducnost?
hvala
hvala................
njemački dubl za početak
A.Achen-Cotbus tim1 2+
Osnabruck-regensburg tim1 2+
kv.5 Olimp
Meni treba ovo danas![]()
Polonia.W - 1
Djer - 1
Lyon - 1
Paks - 1
ClubBrugge - 1
VAlaj bi trebalo ovo doc ,sta mislite ?
Dajte jos nestoo momcoVI![]()
Marko smradu odg na fb gadu jedan gnjili
Buducnost igra sa kim i kad ?![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Bokeljom 17.30
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Kvin of Saut - Rejt Rovers
X/1
1.55 na FCF
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Liverpul,Buducnost,Salke i Kopenhagen izgledaju fino za danas
Predlozi za danas: Sahtjor 2 (1.80), Blekburn 1 (2.1), Bajern 2 (1.9), Lion 1-1 (1.85), Rudar 2 (2.2), Liverpul 1 (1.55), Birmingem 1 (1.80), Vest Hem 2 (1.95), Hamilton 1 (1.7), Tuluz 1 (1.65), Polonia W 1 (1.35), Seltik 1 (1.3), Hamburger 1 (1.95).
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Smederevo - Bsk Borca 1 1.75
milvol 1x
leeds 3+
dundee 1
nots county 3+
Who let the dogs out
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks