eo i ja sada sa ebay.com i radi sve kako treba...,a prije 3 dana nije odmah izbacivalo gresku.. neko na sami kraj, na zadnji klik i trt. sad eo sve ide kako treba :-D
Jesam ja, dvije stvari sam kupio sinoc, jednu sa ebay.co.uk, drugu iz USA na ebay.com, obadvije bez problema do kraja placeno.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
eo i ja sada sa ebay.com i radi sve kako treba...,a prije 3 dana nije odmah izbacivalo gresku.. neko na sami kraj, na zadnji klik i trt. sad eo sve ide kako treba :-D
Ja danas nikako da prodjem sa adresom u Srbiji, morao sam na BiH pa da saljem poruku prodavcu da posalje paket kao poklon u srbiji, nije valjda da se to samo meni desava...![]()
zna li ko moze li kako da se promjeni adresa na paypal, tj ona dje pise HOME? i koliko treba dana kad prodavac vrne pare , da legnu ovamo meni na racun da ih mogu podic?
Pratim vas dugo ali ne komentarisem. Cekao sam da ce neko od vas naci rjesenje za placanje preko paypala.
Kad ono proradi u medjuvremenu....:victorious:
Ljudi mogu li da narucim patike sa amazona.co.uk? je li ko narucivao sa tog sajta. cijena je Ł51.19
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Može li se sad otvoriti PayPal bez virtuelne kartice? Ili su nas provalili
PS.
Nemoj da je nekome palo na pamet da kupuje preko DinoDirect
Last edited by Rakun; 12-08-11 at 12:26.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
paypal-open case. kraj...
Njak Njak Njak
meni ne pada napamet da kupujem ista preko icega osim paypal-a... ko nema paypal (ili slican servis) taj nije za mene ozbiljan prodavac
Njak Njak Njak
Kako da provjerim je li mi proradio ebay a da ne moram nesto da kupujem i crnjacim se sa prodavcem ako ne uspijem...![]()
markiraj nesto sto si prije kupio "unmark as payment sent" i onda probaj da platis to, ako dodjes do ovoga prozora sto je incognito attachovao, znaci da moze... na kraj vrati payment sent...ili nadji nesto sto se mora platit odma, pa klikni buy i probaj da platis, ali nemoj finisirat placanje, osim ako neces da kupis :P
Njak Njak Njak
mogu da kupujem i preko ebay.com i preko ebay.co.uk
Meni je pay pal na hungary od kad sam ga napravio ima 2 godine....
Uh dobro je, moze..Kupih nesto za 3 funte samo da vidim ;P
opet ne moze.
xaxax
dugo su nas pustili da se ponadamo
proradilo proradilo
evo ja sad kupio nesto za tel i sve proslo ok, samo je sad malo drugaciji prozor za paypal i ono ebay confirm
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa radi li paypal sad za Crnu Goru ili pricate o Ebayu?
O Ebay-u
pricamo samo o ebay ovo do sad sto je bilo a sto se tice paypal-a josh uvijek nista nazalost
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ljudi... na brzinu kupih nesto drugu preko e-baya. Medjutim ispostavi se da su lose proracunali shipping i oni mi odradise refund.
Tamo mi u history stoji 'refund xxx para' ... Dodushe paypal balance mi je 0.00 $, ista stvar i sa karticom koju koristim za paypal.
To se desilo prekjuce.
Sta da radim? Zasto te pare nisu u 'paypal balance' ? Treba li da prodje odredjeno vrijeme (sto mi nije logicno).
Dje su mi pareeee?![]()
Originally Posted by my name is ...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks