mora da ga povede nedje.
jedino kod nekog majstora da valja da pođete
mora da ga povede nedje.
a ovi cudni zvuci koji su se javili. imas li ti ideju sto moze bit??
Zna li neko dje ću kupiti maglenke za e36 one skroz prozirne, ovakve:
http://www.bavtoys.com/e36fogs.php
trba mi pomoc od vas! naime, audi b4 2.0 sa plinskom instalacijom. Malo...mali fali mi rashladne tecnosti. pregledao sam pazljivo sva crijeva i ne mogu da vidim nidje da pusta. kontrolisao nivo ulja i boju ulja da vidim da mi slucajno ne mijesa nedaj boze. strah me da nije otisao dihtung na glavu pa tecnost zavrsi u neki od cilindara. nisam primijetio vodu na auspuh posto ona nebi izgorela. zna li neko sta moze biti u pitanju? jeli moguce da voda ispari nekuda i kuda kad je to zatvoreni sistem. hvala vam unaprijed...
Koliko gubis rashladne na 100 km?
Kad si mijenjao zadnji put rashladnu tecnost?
Njak Njak Njak
trenutno je voda nije g12. nije skoro mijenjana. na 100km otprilike "ispari" mozda 1 decilitar. ima li kakve veze to sa plinom, klimom..? na sta sumnjas?
ima sa vodom
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
ne razumijem? mislis ako sipam anifriz da nece isparavat?
isparavat...gdje?
Njak Njak Njak
mora da se gubi malo rashladne tecnosti, kako i dje ne znam, na novo auto mi je bio do maximuma, ona crvena tecnost, auto mi je preslo 110.000km i sada je tecnost mozda 2 prsta preko minimuma, knjiga servisa mi kaze da se rashladna tecnost mijenja svake 160.000km ili svake 4 godine. Necu dosipat nista nego kad dodje ispod minimuma, zamijenit komplet.
potpuno ispravno, ako je sistem ispravan tako ide zamjena , do tad ce taman spasti na minimum, plus ti je relativno nof auto ,tj nof je
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a tesko ces provaliti dje pusta....to ti je najbolje kod majsotra da ti nabije pritisak u sistem pa da pokusas tada da vidis mozes li primjetiti dje pusta...
isto tako, ja sam se jednom o jadu zabavio da vidim dje mi auto gubi vodu, kad ono na vodenu pumpu, koja je bila toliko nepristupacna da je i ne mzoes vidjeti ovako gledajuci
I dajte tacne informacije ili nemojte da zbunite covjeka. Vode ne smije da fali (ako ne pusta negdje), nikad. Ona se ne trosi, ne pari jer je zatvoreni sistem, a temperatura vode se vrti od 85 do 95 tako da...
TAKUMI
Zna li neko gdje mogu da mi zamijene grijac koji je blokiran unutra? Cuo sam da ima neki Zlatko u Masline/Zlaticu.
TAKUMI
na semafore na zlaticu skrenes desno, prva lijevo,pa druga desno. i tu pitaj pokazece ti
f6
1.9 tdi motor star 15 godina.
Sto ce ulje u siroko crijevo koje stoji iznad (iza) motora?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks