jel svi noviji aparati imaju iste velicine (dimenzionalno) one memorijske kartice, kao sdhc? (osim sonija :P )
E da popijemo po jednu kad je blazo nabavio aparat. Hladan znoj me je oblivao nekoliko puta gledajuci covjeka kako muci teske mukeSa srecom, dobro svijetlo te pratilo
![]()
Eo uzeh i usbFala OCTAVIAN
![]()
Kupih Nikon D90 konacnooo![]()
Pa me interesuje da li je moguce da nema mogucnost da fotografise u black and white?![]()
Ima li makar u kolor da snima fotografije?
![]()
![]()
![]()
\\OFL•GIC
A dobro to za photoshop, nego sam mislio da ima odmah da se slike u bw. Ok. Hvala
Koliko si ga uz'o? Ako nije tajna?![]()
![]()
Ada nije tajna940e
ovaj komplet
http://pcfoto.biz/nikon-d90
Koliko vrijedi Nikon D3, nov....ali bez garancije (i računa :barbershop_quartet_ )?
a pa taman kao nov, ajde eto nekih 100e nize mozda, jer nema garanciju.
Je li radio ko od vas kad update firmware na dslr?
meni su u Axelu updateovali firmware na 7d, tako da ja to nisam morao, ali se preporucuje. . .
mozes preko EOS Utility-a to da uradis koliko se sjecam![]()
Stone the crow
A ja sam skinuo i ima uputstvo ovamo , ali ja ne mogu da kopiram fajlove na memorijsku dok je u aparat, a drugacije ne znam kako da kopiram kad nemam citac za kartice...
zobla, tek ti je stigao aparat a vec prckas po njemu
primiri..
radi fotke..batali update firmware-a
^ zbilja, pusti update firmware-a, tek sto si uzeo aparat, i oces neku muku.. slikaaaaaj coveceeee
Cisto da se informisem momci, polako samo![]()
dje biste mi preporucili da trazim CPL filter 67mm? Imaju cokin u foto boni za 40 eura.
Znate li ima li dje sto bolje/povoljnije?
Drugo, koristite li linearne filtere i kad/dje? i sta jos koristite od dodataka?
nah, pravi muskarci nemaju sig...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks