Uk...
Okle je poslato?
rm -rf /
Uk...
Mada je meni prosli paket stigao za 15 dana :mrgreen:
rm -rf /
Do sada sam naručivao nekoliko puta sa TinyDeal-a i uvjek mi je stizalo u roku od 20-tak dana.
-Stun Gun 5000KV(Tejzer 5 miliona volti)
-Toyotin Privezak za ključeve
-Kućište za Samsung Omniu II
-Stun Gun 7000KV (Tejzer 7 miliona volti)
-Zaštita za ekran za Omniu II
- Reket za Stoni Tenis (Pokazao se baš dobro)
Čekam 2 privezka za ključeve
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
1 pitanje, ima na sajt 2 shippinga, First class without i with tracking, jedan je 2.50 funte drugi 5.50. Ovako na prvi pogled to je isto samo ovo pratis, ali da li ce ovo skuplje brze stic? Znam da su prije imali non signed for i signed for i da je ovo drugo brze stizalo :S ali 5.50 funti uh
rm -rf /
samo cu ti reci da mi se desilo da mi je invisible shield stigao prije neki dan, a u maju je narucen, a nisam bio stavio tracking sasvim slucajno... tako da vise bez trackinga nista, barem mozes da ih cukas da ti nadju paket... kontakirao sam dealextreme posto je proslo vise od 30 dana od slanja posiljke i evo sta sam dobio kao odgovor:
Dear Customer,
Sorry for the delay.
But you know,the delivery time is unstable and many reasons can affect the delivery time .
So please don't worry and kindly wait for some more time patiently.Then contact us for further assistance.
Thank you very much for your patience.
Sincerely yours,
Shelley
Posle koliko opet da ih smaram ako ne stigne?![]()
Citao sam i javljali su se ljudi kojima je stiglo u roku. Meni je trebalo da stigne maksimum za 10 dana. Ovo onda ne valja nista kad ne zna cojek kad ce mu stic![]()
nije nego ti je pogresan datum i vrijeme na komp, pa kad narucujes tebi kasni jer nisi sinhronizovan
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
meni je paket koji je poslat prvog avgusta,, stigao 5-og. ja se zacudih
E kad ti je milicajac reka to mora da je tačno.
Ima ga je neki glavonja iz specijalne, al to je neđe donio iz USA sa obuke. Međutim taj je košta preko 100$ tad i bača je u nesvijest, proba ga je pošto je radio ka izbačivač. Moraćemo neko magare ili krme nać da vidimo valja li to što
![]()
Platim liku preko paypala za neki ekran za mob. I tad me je pitao da mu potvrdim adresu slanja i ujedno on meni potvrdio da je primio transakciju. Danas mu pošaljem poruku da vidim dal je poslato a on se pravi blesav, kao ne zna za tu transakciju. Pošaljem mu screenshot transakcije sa sve ID, datumom, mailom(sve što dođe na onoj stranici) i on opet da nema evidentirano. Sad sam mu posla i njegovu poruku đe piše kako je primio transakciju od mene. Koliko vidim u dnu strane na PP ima opcija resolve problem pretpostavljam da je slična stvar kao i na ebay-u. Neka mi neko potvrdi ako je to radio već.
NEWS
Ljudi, ne znam za vas, ali meni je proradilo placanje sa ebay.co.uk. Kad sam presao na onu stranicu da platim sa PayPal-om prikazalo mi je ovakav interfejs:
http://i54.tinypic.com/vfwfbs.png
Prije toga sam izabrao na eBay moju pravu adresu u CG, a ne onu sa PayPal-a iz Slovenije.
Probajte i vi pa javljajte radi li!
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Radi, tj i meni je pokazao taj interfejs, ali nisam nista kupioracunam da je to to sad.... ti si kupio tj narucio na svoju adresu?
Njak Njak Njak
Da, na moju adresu u Crnoj Gori... Evo screenshot:
http://i53.tinypic.com/2cmklkn.png
I jos jedna novost... Kako sam koristio ovu adresu, u racunu koji mi je dosao sa PayPal-a se nasla umjesto Slovenije, ova adresa sa eBay-a (doduse Srbija i Crna Gora umjesto samo Montenegro):
http://i55.tinypic.com/21mdhc5.png
Bitno da je proradilo, ole! :P
ps. Posto nisam skrivao licne podatke, mozete na ovu istu adresu slati neke manje poklone :P
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pa meni je uvijek na racun na paypal bila adresa crna gora... jer je on povuce sa ebay-a...
Odlicno, sad da opet snjuvam ebay-omvec sam krenuo na tinydeal da trgujem, i tamo je ovakav interfejs primijetio sam...
Njak Njak Njak
aj fala qrcu vise...bas htjedoh da pitam je li krenulo sto naprijed![]()
Last edited by Rakun; 11-08-11 at 10:17.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Da li je neko kupovao i plaćao do kraja na ebay...
Prodje sve dok se ne potvrdi kupovina na ebay i takodje izbaci error....
:apathy:
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks