koliko trosi ovaj motor?
Jel provalio neko dim iznad podgorice? Cuo sam da su se zapalila auta u zetatrans... tj onamo dje su oduzeta auta... kazu da je uzrok boca plina iz nekog auta, i sad sva auta splamcela aj aj aj, aj aj aj, let it rain over me... Zali boze, kakvih je auta tamo bilo...
Zna li ko sta vise o ovome?
Njak Njak Njak
Ne znam jer ga nikad nisam imao ali recimo tu oko 13 kombinovane.
Gorostas, boca teoretski moze da eksplodira od previsokog pritiska (ako to je skoro nemoguce jer kao prvo ima multiventil, drugo tesko da moze da eksplodira boca...) ali kako onda moze da se zapali taj plin ako nema varnice?
TAKUMI
Danas oko 15.30 sati izbio je požar na parkingu carinskog skladišta Zetatransa, u blizini Plantaža 13. jul, u Podgorici.
Ekipe vatrogasaca su na terenu i pokušavaju da ugase vatru, ali kako su rekli CdM-u jak sjeverni vjetar im otežava posao.
Iz policije je saopšteno da požar još uvijek nije lokalizovan.
Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a vatra je izbila u jednoj od cisterni sa gorivom.
Cisterna, moja greska onda, tj greska ovoga koji mi je dojavio..... zali boze tih auta... da je to neko pokrao noc prije pa da ne zali covjek
Njak Njak Njak
ljudi dobio sam ponudu za jednog okasa e200 2002 god. ali je stranac (na slovacke table). moze li? kako? i koliko para dodje da se prebaci na cg table?
skodi li ako u motoru ima ulja preko gornje granice?
Meni su svi iz reda rekli da skodi, a ja sam vozio Civica 2.000km autoputem (nisam ga stedio) sa duplo vise ulja od maksimuma, pa mu nista nije bilo...
Ali generalno, nista dobro ne moze da proizidje od vise ulja od maksimuma...
Originally Posted by Nk-001
auto ima sad neki cudan zvuk kad vuce iz malih obrtaja, kad je pod velikim opterecenjem. a vlasnik kaze da mu se to javilo posle mijenjanja ulja. malo je preko maksimuma.
Da nisu sipani aditivi za povećanje kompresije što se sipa u motore koji su na izdisaju
kad bude zagrijan malo ga žešće provozaj dok motor radi skini crijevo od iberlaufa ako dimi to je to
sipao je samo ona sranja za ciscenje dizni. dimi na iberlauf.
a koje je auto u pitanju
moze li koji majstor da sred i kako, felme od sestice GTI, kolko se sjecam neko rece da je ono polirani aluminijum, imaju po malo ogrebotina i na 2-3 mjesta su otucene ali mislim da ne treba da se ispravljaju?
audi a3 1.8. 2001.
ja mislim da su natezaci.
Da te pitam dali ti na iberlauf dimi malo kao para ili baš dimi ?
koliko je prešao i troši li ulje ?
a da ne znas mozda okvirno koliko bi mi izaslo da ga prevedem na nase table sa SRB?
samo paru izbaca. rekao mi je da mu ne trosi ulje. a za km ne znam stvarno.
prije 30000 km je radio kaiseve i natezace. a bas dusu uzima tom autu,rijetko ga polako vozi,ladnog ga nateze i tako to, bas ga ne pazi.
ako je para to je normalno
oslušni malo da nisu podizači ventila
e to ne umijem poznat.
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Bookmarks