Page 28 of 592 FirstFirst ... 182425262728293031323878128528 ... LastLast
Results 676 to 700 of 14777

Thread: Android

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    a ti se zalis najvise. Ako postoji osoba koju iritiraju svi problemi sa Android telefonima i koja prati svaki bug, to je Fabija :mrgreen:

BTW, jos mi se nije apdejtovao! Izem ti google help
    Ni mene ali ti evo link pa skini i prebaci na tel pa instaliraj i radi kao sat http://db.tt/ADQcxt4

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Brate ja tebe ne mogu da razumijem, koji se tebi os najvise dopada? Android, ios, win mobile, symbian? Maemo, meego? Malo si na strani jednog pa onda pljujes po tom pa po drugom.... Ili si mozda isprogramirao nesto novo?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

kome kazes?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    kome kazes?
    a kenetu..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Nisam na ničijoj strani, samo sam objektivan...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,630
    Thanked in
    2,732 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post
    Vlasnici HTC telefona koji su instalirali novi market, ili im se sam apdejtovao, mogu da primete da im se pojavila nova opcija u marketu “am-android-htc” koja za sada ne radi ništa. Tačnije, kada se uđe u tu opciju, loading stoji i ne pomera se.
    Da li to HTC sprema neki vid marketa u marketu kao što smo viđali kod nekih drugih proizvođača? Ili je ovo neki bag u Marketu? Još uvek nema nikakvih zvaničnih saopštenja ni od Google-a, kao i ni od HTC-a. Tako da nam ostaje da sačekamo.
    Jeste primetili ovu opciju? Šta mislite šta će se kriti iza nje? Optimizovane aplikacije za telefone? Jeftinije aplikacije? Ili samo preporučene aplikacije od HTC-a?
    Isto kao što SE na SE telefonima ima svoj odjeljak i HTC je izgleda odlučio da ima svoj...

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    http://mobile.benchmark.rs/vesti/skype_dvostrani_video_chat_konachno_stigao_na_vish e_android_ureaja

S
    kype sa videom , napokon ...

HTC, Samsung, SE, Acer, i josh po neki ...

meni na Galaxiju radi extra :wink:
    Quote Originally Posted by kenneth View Post
    I kako vam radi taj Skype sa videom, pohvalite se...
    I meni radi super, samo je problem kaerica na galaxyS je sao 0.3 i onda je slika malo zranasta, ali ovo je zaista dobra stvar. I da preko 3G sa obje strane se vuče kao prebijana mačka...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

pa ok je to jer za ove od 2mpx treba 4G mreža...

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Nisam na ničijoj strani, samo sam objektivan...
    bwahahah!

a odakle ti taj info da treba 4G? Ja imam Logitech kamericu od 5Mpix, koja radi i na racunaru sa 3G modemom, a softver sam prilagodjava kvalitet slike u zavisnosti od upload brzine
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

OK. daj speedtest i paste tu... i framerate kamere...

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ocu... cim ti postujes video dje ti poredis meego i android telefone, i dokazujes nam kako je meego oprao android :mrgreen:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

A jesi li ti viđeo kad uživo S2?

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Of kors, sad u IT, a i procitao par review-a na ozbiljnim portalima, a ne gomilu marketinga i budalastina na osnovu kojih neki dulizu u nebo meego i teleglfone koje ili nikad jisu vidjeli, ili jisu jos ni izasli na trziste :-)
    Ps izvinjavam se na stamparskim graskama, kucam sa dhd :-P :afro:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Evo, sasvim ocekivano...
    Vrtoglav pad Symbian OS

Prema rezultatima koje je objavila kompanija Canalys tokom drugog kvartala ove godine širom svijeta je isporučeno 107,7 miliona smartphone uređaja. U odnosu na isti period prošle godine to je rast od 73 odsto.

Najveći broj smartphone uređaja je isporučeno u regionu Azije i Pacifika (39,8 miliona), Evropi, Bliskom istoku i Africi (35 miliona) i Sjevernoj i Južnoj Americi sa 32,9 miliona uređaja. Najveći uspjeh postigli su Google Android OS i Apple iOS, dok su najveći gubitnici Symbian OS i kandaski RIM.

Googleov operativni sistem Android apsolutni je lider na svjetskom tržištu operativnih sistema za pametne telefone. Na osnovu rezultata isporuke smartphone uređaja u 56 zemlaja širom svijeta stručnjaci iz Canalys-a su utvrdili da je Android na prvom mjestu u čak 35 država, što prevedeno u cifre čini 48 odsto cjelokunog tržišta.

Android je isporučio 51,9 miliona uređaja što je rast od 379 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Glavna tržišta na kojima se prodaju Android uređaji su Južna Koreja (85 odsto) i Tajvan (71 odsto).

Drugo mjesto zauzeo je Apple iOS koji je na drugoj poziciji prestigao Nokijin Symbian OS. Naime, Apple je sa isporukama od 20,3 miliona iPhonea imao tržišni udio od 19 odsto na globalnom tržištu. Symbian, do skoro lider na ovom tržištu, je pao na treće mjesto sa nekadašnjih 30,6 odsto na manje od 19 odsto cjelokupnog svjetskog tržišta pametnih telefona.

Jedan od proizvođača koji je imao znatno slabije rezultate je i kanadski Research In Motion (RIM). Udio ove kompanije u prodaji pametnih telefona je pao sa 14,4 na 12 odsto.

Microsoft je zabilježio manje od 1,5 miliona isporuka smartphone uređaja baziranih na operativnom sistemu Windows Phone i Windows Mobile, što je pad od 52 odsto u odnosu na isti period prošle godine.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba mi savjet: u potrazi sam za novim telefonom, i izbor se sve na nekoliko modela: Mileston II, Motorola Droid Pro, Desire Z i eventualno HTC 7 Pro. Obzirom da mi je trajanje baterije jedna od vaznijih stvari kod telefona, buni me sledeca stvar: na svakom ozbiljnijem testu, a za svaki model sam ih detaljno iscitao najmanje po 7-8, podaci o trajanju baterije se drasticno razlikuju, i to za svaki od ovih modela. Neki kritikuju bateriju koja ne moze dan da izdrzi, a za taj isti model drugi kazu kako lagano izgura dva dana normalnog koriscenja. Treci navode da je baterija izdrzala 8 sati. O cemu se ovdje radi? U pitanju su testovi na kojima su uredjaji slicno tretirani. Je li moguce da se trajanje razlikuje od modela do modela, ili se ovdje radi o razlicitim kriterijumima?

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Radi se i o nepotpunim testovima i nazovi strucnjacima koji testiraju to. Takodje, koliko jedan test podrazumijeva operacija...
    Svakako da ces najbolje to vidjeti u zavisnosti od toga koliko ga koristis, da li je povezan stalno na net, push mail, wifi, gps i ostali servisi...
    U ostalom, oni valjda na testu navedu da baterija traje toliko i toliko pod odredjenim uslovima koriscenja, pa pronadjes situaciju koja najvise odgovara tvom rezimu koriscenja i to bi trebalo da bude nekako najbliza informacija..
    Ne znam sta drugo..
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Treba mi savjet: u potrazi sam za novim telefonom, i izbor se sve na nekoliko modela: Mileston II, Motorola Droid Pro, Desire Z i eventualno HTC 7 Pro. Obzirom da mi je trajanje baterije jedna od vaznijih stvari kod telefona, buni me sledeca stvar: na svakom ozbiljnijem testu, a za svaki model sam ih detaljno iscitao najmanje po 7-8, podaci o trajanju baterije se drasticno razlikuju, i to za svaki od ovih modela. Neki kritikuju bateriju koja ne moze dan da izdrzi, a za taj isti model drugi kazu kako lagano izgura dva dana normalnog koriscenja. Treci navode da je baterija izdrzala 8 sati. O cemu se ovdje radi? U pitanju su testovi na kojima su uredjaji slicno tretirani. Je li moguce da se trajanje razlikuje od modela do modela, ili se ovdje radi o razlicitim kriterijumima?
    a zasto ces koristiti mobilni, ako volis recimo i po neku igricu odigrati baterija gori, dakle sprzi se za "sekund". Android i dugo trajanje baterije ne idu zajedno uzmi milestone 2, makar je tenk spolja, kupis na ebay onaj eksterni punjac i jos dvije baterije i rijesio si probleme

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

a ne, ne daj bože milestone da uzme, ogroman je i težak i šta će mu qwerty? Idi na galaksi 2, ima bateriju od 1650 miliampera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igrice, filmovi i muzika (multimedija generalno) su poslednja stvar koja mi treba. Dobar mail klijent, qwerty za sms i mail, stabilan signal, dobar i pregledan browser, editovanje i pregled office dokumenata, pregledan i dobar organizer, podrska za skype - to bi bilo to. Tokom dana mi nista drugo ne treba. Uvece cu se ponekad naravno nakaciti na youtube i web, ali to nema veze jer ce tada svakako biti na punjacu. Samo mi je bitno ako ga uvece napunim da mi sjutradan u 6 popodne ne crkne baterija
    Last edited by OCTAVIAN; 08-08-11 at 19:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ne, ne daj bože milestone da uzme, ogroman je i težak i šta će mu qwerty? Idi na galaksi 2, ima bateriju od 1650 miliampera!
    Otkud ti znas da je za mene ogroman i tezak? I otkud ti znas sto ce meni qwerty? Mislis da sve jace firme imaju po nekoliko qwerty modela zato sto nikome ne trebaju? Ima nas koji za zivu glavu ne bi kupili telefon bez fizicke qwerty tastature. Ako nemas nista pametno i korisno da kazes na zadatu temu onda psssst.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Igrice, filmovi i muzika (multimedija generalno) su poslednja stvar koja mi treba. Dobar mail klijent, qwerty za sms i mail, stabilan signal, dobar i pregledan browser, editovanje i pregled office dokumenata, pregledan i dobar organizer, podrska za skype - to bi bilo to. Tokom dana mi nista drugo ne treba. Uvece cu se ponekad naravno nakaciti na youtube i web, ali to nema veze jer ce tada svakako biti na punjacu. Samo mi je bitno ako ga uvece napunim da mi sjutradan u 6 popodne ne crkne baterija
    toliko moze svaki, kad neces multimediju, 12 sati mora svaki da izdrzi! djevojka ima milestone(prvu seriju) i nema sanse da bi ga mijenjala, meni je pao sa krova od auta u toku voznje i samo se ogrebao, zato sam ti preporucio, ima naravno sve sto ti treba...

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Otkud ti znas da je za mene ogroman i tezak? I otkud ti znas sto ce meni qwerty? Mislis da sve jace firme imaju po nekoliko qwerty modela zato sto nikome ne trebaju? Ima nas koji za zivu glavu ne bi kupili telefon bez fizicke qwerty tastature. Ako nemas nista pametno i korisno da kazes na zadatu temu onda psssst.
    mislim(nadam se) da je kenneth samo ironican, nevezano za tebe nego uopste zvog pomame za s2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    toliko moze svaki, kad neces multimediju, 12 sati mora svaki da izdrzi! djevojka ima milestone(prvu seriju) i nema sanse da bi ga mijenjala, meni je pao sa krova od auta u toku voznje i samo se ogrebao, zato sam ti preporucio, ima naravno sve sto ti treba...
    Ja pricam o 24h? Ne dodjem ja s posla svakog dana u 6, nekad i do ponoci zaglavim... Btw, kako sluzi Lumix?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    mislim(nadam se) da je kenneth samo ironican, nevezano za tebe nego uopste zvog pomame za s2
    Ako je tako onda se izvinjavam Prelistah temu ovlas i vidim ih dosta koji samo palamude, a niko od njih nije u stanju da iskoristi ono sto ovi telefoni pruzaju.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Ja pricam o 24h? Ne dodjem ja s posla svakog dana u 6, nekad i do ponoci zaglavim... Btw, kako sluzi Lumix?
    odlicno mada nije preopterecen iskreno :P zadovoljan sam ipak. ma moze i 24 h, samo malo smanjis osvjetljenost ekrana :P ne znam ja sam na desire-u bateriju trosio i za 5 sati. Na hd2 sa androidom mi moze i dva dana uz povremeno koriscenje wifi, browsera i puno puno poruka i razgovora. Milestone se takodje izbori za 2 dana trajanja. ovo ti garantujem iz iskustva, a za ove nove ne znam ja bih uzeo milestone2...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Prihvatam izvinjenje Inače je to jedini Android qwerty koji bi uzeo...
    Od ne-qwerty, ali to je već velika para i nezastupljenost... SE Ray i Acer Iconia Smart...

E sad, ZTE, to je problem a mogao bi biti no.1 best baj, kada je stigao Blade na Orange (San Francisco) nije mnogo prošlo već je bio kod nas u telenor, a Skate je već neko vrijeme kod njih (iako piše septembar) a nema ga u Telenor...
    Ovo je već nešto... http://www.gsmarena.com/zte_skate-3784.php
    malo jači procesor, veći ekran i AF kamera...

Page 28 of 592 FirstFirst ... 182425262728293031323878128528 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)