Page 210 of 715 FirstFirst ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... LastLast
Results 5,226 to 5,250 of 17863

Thread: Kosarkaska reprezentacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

onaj dašić ne treba da se bavi profesionalnom košarkom, ne mogu da vjerujem da je onoliko loš...
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prilicno ima stvari za popravit za iole ozbiljan nastupp na to jEvropsko.....ali imaju i vremena pa nek prionu!
    Ono sto ne mogu nadomjestit je ocajna spoljna linija, 1/13 trojke, to nam je sto nam je.
    Dragicevic standardno najbolji, Pekovic malo bolji od Rudeza:fatigue:.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Ra's_Al_Ghul View Post
    onaj dašić ne treba da se bavi profesionalnom košarkom, ne mogu da vjerujem da je onoliko loš...
    Istina onaj sut mu je svaki put drugaciji sutira kao neko dijete kad na kos ispred zgrade proba razne stilove pa od 5 stilova 4 ne dobaci do kosa ili pogodi onu konstrukciju iza table

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesam nezadovoljan partijom koju su pruzili nasi momci. Rezultat je na kraju bio previsok u korist Hrvata. Igrali smo kos za kos i onda smo izgubili dvije lopte i primili dvije trojke. Odlijepise se i vidimo se... No, nije to toliko ni vazno. Meni samo nije jasno da Dasic, pored svih, ima onoliku slobodu. Zali boze sto nema Jeretinov mozak... ili Jeretin njgovo tijelo?!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Sto čini ovaj Jeretin..ahahha...treba neko da mu kaže da je ovo turnir prijateljski

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,888
    Thanked in
    2,708 Posts

ne vidjoh o cemu se radi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto iskljucise Dasica?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ma Jeretin "klepio" ovoga jednoga rukom malo jače (namjerno),onda ovaj htio da se kao tuče sa njim pa ga neko od naših uhvatio za vrat,itd,itd...predpostavljam da je Dačić to bio..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako Pekovic uvati onoga za vrat citav vrat mu u jednu ruku stade

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kriminalno igramo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

alo bre igramo sa slovenijom, sta je sa vama? jos u gostima a drzimo se dobro! ovo je par promasenih slobodnih. bice bolje u drugom!
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

da je Vujosevic odje dobili bi ih minimum 15 razlike

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa jes, ali dobro ide sve kako treba, imamo dobrih minuta a i losih trenutaka, nekonstantnost i nedostatak sutera glavni problemi. ovo prvo ce se srediti do prvenstva, ali protiv zone tesko mozemo igrat bez nekog dobrog sutera...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije ovo loše... Peković je bio znatno bolji u odnosu na juče... i trebalo bi da taj šut(i bacanja i trojke) dođe na svoje kako pripreme budu odmicale... i da, navlačilo se za Sloveniju, ne drastično, ali dovoljno da se primeti i utiče na rezultat, doduše to je bilo i očekivano...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li ko koliko Pekovic ima kg sad ?
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Igramo previse predvidljivo.
    imamo li alternativu? ako imas 1,4,5 moraš igrati predvidljivo, tu ne mogu ništa nažalost da izmisle. Noćas je išlo Borisovu, da nije imali bi u napadu dva igrača manje nakon isključenja Jeretina i Dašića.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos uvijek nijesam siguran da li sam gledao kosarkaski ili ragbi mec... Ako me sjecanje dobro sluzi, bilo je 68 faulova, od toga cak 77 slobodnih bacanja. Sudije su nas kidale kao da im je bio Dan Republike, tj. gay parada. Ne razumijem cemu onakvo domacinsko sudjenje i onolike tenzije izmedju igraca. Da nije Dubrovnik bio slovenacki? Da nije Maljkovic srpski spijun koji pokusava da zavadi dva bratska naroda, slovenacki i crnogorski? Drogira li se onaj Dragic? Odbrana Slovenije je bila kriminalna u prvoj cetvrtini! Ona drzanja, laktanja, povlacenja za sorceve jos nijesam vidio. Prednjacilo je malo zuto ***** od Dragica u toj 'vaterpolo odbrani'. Onda su i nasi, isprovocirani, poceli agresivnije da igraju i doslo je do cega je doslo. Jeretinu dadose dvije tehnicke, iskljucise Dasica, 4 slobodna i lopta sa strane za Sloveniju, a na njihovu stetu samo iskljucenje Smodisa. Jos onaj smrad udara covjeka sa ledja, a ono ***** zuto se nesto koprca... Pih! Svaka cast Pekovicu na onom potezu. Kako su se smirili u pola sekunde! U drugom poluvremenu sviraju Jeretinu neki bzv faul i daju mu tehnicku zbog prigovora. Kad je igrac Slovenije 10-ak minuta kasnije dobio peti faul, nekoliko sekundi je aplaudirao arbitru i nije dobio nista.
    Veliki minus i za trenere koji su, pored sudija, trebali da zatraze tajm, smire malo igrace i objasne im da su ratne sjekire davno zakopane.
    Jedina svijetla tacka nocas je onaj comeback nakon -15. Tu se vide velike ekipe. Opet nas je protivnik ukopao trojkama, a i svaki sledeci ce, ako budemo nastavili da igramo ovako losu odbranu. Jedino je ona presing zona fino funkcionisala. Ako nista, bar je kratila napade protivnicke ekipe po 10 sekundi.
    I naravno, ne umijemo sutnut'... Realno, ova ekipa mora da igra iznad svojih mogucnosti (koliko god glupo zvucalo) da bi napravila neki znacajan rezultat na predstojecem EP-u. Ne pricam samo na osnovu ovih prijateljskih utakmica, naravno. No, i dalje vjerujem u njih, a kako god prosli, za mene su sampioni...

Jos uvijek ne mogu da se naviknem na cinjenicu da imamo svoju reprezentaciju. Svaki put kad istrce na teren i cujem himnu... Priceless!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hrvatska i Slovenija su realno kvalitetnije reprezentacije. Njima udju neki epizodosti i bucnu po dvije trojke lagano.
    Ali mislim da je problem u tome što bi Vujošević prilično sakrio neke naše nedostatke (bek šuter!!!) i izvukao maximum iz ekipe, dok je Radonjić majstor da iz ekipe ne izvuče ni pola mogućnosti. Znači, sinoć: dva minuta do kraja, neriješeno. Kao da sam gleda Budućnost od prošle sezone. Lagano serija 7:0 za Slovence.
    I garantujem da ćemo u neizvjesnim završnicama imat samo jednu akciju. Da se lopta spušti za Pekovića i da on proba. I nećemo imat alternativu pa sve da će svih pet igrača bit na njega. Bojim se da tako Radonjić samo skida odgovornost sa sebe.
    Samo poslušajte tajm aut Radonjića i Maljkovića. Pa zacrveniš se!!!
    Posle ovih utakmica čini mi se da treba da budemo zadovoljni ako budemo treći u grupi, ali vidjecemo.
    Ima sigurno još dosta prostora za napredak, ali sam prilično skeptičan.
    Što se tiče sastava sigurno bi mi Vraneš bio prije Golubovića. Vučević mi se čini solidan. A strah me da je Šćepanović bogomi za penziju. Krivo mi je što ne pušti malo više braću Bakić, da vidimo može li se računat na njih.
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Nijesam bio kod kuće, pa ne mogu komentarisati meč, ali sam mislio prije meča da će nas Slovenija lagano dobit jer su imali puno pripremnih utakmica za razliku od nas koji smo prvu odigrali prekjuče. Pošto vidim da je poraz tijesan od tako jake i uigrane reprezentacije, razloga za zabrinutost nema. E sad, za nešto više nam treba bek šuter koga nažalost nemamo. Pomirimo se sa tim bez obzira na našu megalomaniju.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bih se slozio da nemamo bekove sutere.Nisu neka klasa to je jasno,ali sa druge strane nije ni da ne mogu da pogode otvoren sut ako se ukaze prilika.Ne moze me niko ubijedit da Jeretin ne moze da pogodi otvoren sut,Bojan Bakic takodje,Scepanovic koliko god star bio vjerovatno nije zaboravio da sutira,Borisov solidno sutira.Cak je i Sehovic znao trojku da pogodi i davao je za Bosnu 12 poena po utakmici kad su igrali NLB.Kao sto rekoh svi ovi igraci ili su stari ili nisu neka klasa i jao majko ako bi oni trebalo da nose ekipu i da se individualnim kvalitetom bore za pozicije,ali valjda bi trebali da iskoristimo to sto imamo dominantne centre,pa da im napravimo nekoliko situacija po utakmici?Koliko su suteva uopste uputili nabrojani igraci na prethodne dvije utakmice,da bismo mogli da sudimo mogu li da pogode ili ne?No je kod nas problem sto je Radonjic izgleda zabranio nekim igracima da uopste pokusavaju,a centri idu na kos pa sve da je pet igraca oko njih,ne bi vratili za spas zivota.
    Last edited by GreatMontenegro; 09-08-11 at 01:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Ne bih se slozio da nemamo bekove sutere.Nisu neka klasa to je jasno,ali sa druge strane nije ni da ne mogu da pogode otvoren sut ako se ukaze prilika.Ne moze me niko ubijedit da Jeretin ne moze da pogodi otvoren sut,Bojan Bakic takodje,Scepanovic koliko god star bio vjerovatno nije zaboravio da sutira,Borisov solidno sutira.Cak je i Sehovic znao trojku da pogodi i davao je za Bosnu 12 poena po utakmici kad su igrali NLB.Kao sto rekoh svi ovi igraci ili su stari ili nisu neka klasa i jao majko ako bi oni trebalo da nose ekipu i da se individualnim kvalitetom bore za pozicije,ali valjda bi trebali da iskoristimo to sto imamo dominantne centre,pa da im napravimo nekoliko situacija po utakmici?Koliko su suteva uopste uputili nabrojani igraci na prethodne dvije utakmice,da bismo mogli da sudimo mogu li da pogode ili ne?No je kod nas problem sto je Radonjic izgleda zabranio nekim igracima da uopste pokusavaju,a centri idu na kos pa sve da je pet igraca oko njih,ne bi vratili za spas zivota.
    To je to! Mi nijednom u ovim utakmicama nismo napravili akciju da se neko ostavi sam i šutne trojku. Realno je da nam je centarska linija jača, ali ako Radonjić nastavi da je ovoliko forsira biće prelako igrat odbranu protiv nas.
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

nekako sam se nadao da ce Vujosevic biti vise ukljucen ( a i dalje se nadam). ne velim da Radonjic nema kvaliteta, njegovi rezltati sa kk Buducnost dovoljno govore, ali dali ima kapaciteta za nesto ovako veliko, nisam siguran...no, kako god mislim da nije toliki pocetnik pa da strategiju za nasu igru gradi na centrima - unakazili bi nas koliko god da je Pekovic dobar, ne moze sam. ove dvije utakmice su pokazele, makar se mene cini, vise prednosti nego mana ako se uzme u obzir da su nam ovo prve utakmice posle bazicnih priprema. egal smo igrali i sa Slovencima i Hrvatima ( iako po njihovih portala gledam neku prepisku kako su oni igrali sa pola snage, da je najbolji tim igrao nekih desetak minuta - mene se ne cini tako). imali smo u mecu sa Hrvatima nekih sramnih ispadanja odbrane (sto na EP-u se nece dogadjati siguran sam, makar ne u tolikoj mjeri), procenta suta za tri poena ocajan (nema sanse da se tako nesto ponovi u Litvaniji). napad lise nekih perioda i promasaja otvorenih suteva (sto je rezultat opet toga sto se malo radilo sa loptom) i nije bio toliko los. nekoliko dobrih kombinacija sam vidio, i siguran sam da ce ih biti na prvenstvu mnogo vise. cinjenica je da nam bekovska linija malo skripi ali sam sigurna da ce se neko vec iskristalisati do EP-a kao sto sam i siguran da ce mo svi biti ponosni na njihovo izdanje tamo.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Što napraviste od Radonjića, ni da je Fil Džekson došao ne bi za 10 dana i to uglavnom bazičnih priprema uspio da promijeni koncepciju igre. I prošle godine se kad se lomi rezultat lopta davala Pekoviću pa što uradi. U utakmici sa Izraelom u Morači po trojica su ga čuvala pa je kad promaši Dragičević hvatao i pogađao. Dokle god ne budemo imali igrače koji mogu konstantno da budu opasni spolja, naša igra mora bit predvidljiva jer se sve zasniva na igri centara.
    Za sad nije loše na ovom turniru, izgubili smo od realno jačih ekipa, a valjda do prvenstva i ovi spolja počnu da pogađaju ponešto

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Meni je reprezentacija sasvim dobro igrala ipak su ljudi sa planine šljegli bez ijedne kontrolne utakmice bili ravnopravni i sa Hrvatima i sa Slovencima po tridesetak minuta.Ako se uzme da su ove dvije rerezentacije već u jeku priprema dobro smo prošli.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Mnogo bi nam znacilo da nam proradi sut za 3...tek bi se onda otvorio prostor za centre...ali primjetio sam da vrlo malo sutiramo za 3, na pr. Dragicevic i Vucevic nisu sutnuli, cini mi se, a i jedan i drugi znaju da pogode trojku, posebno Vucevic...

Page 210 of 715 FirstFirst ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)