U mobilelend su jeftiniji telefoni no u po crne gore i garantovano ce normalno radit . Po tender oglasima je tada bio koji euro jeftiniji a nedje i skuplji . Stivi , o kvalitetu iphona necu da pricam, padne telefon pukne to kvalitetno staklo sa obije strane , stisnes telefon u ruku padne mu signal . Iphone je sve samo ne telefon ^^ . Bas sam jedan video o tome na drugu cijenu stavio . Spomenuo si americke plate , a tamo kod njih je iphone mnogo jeftiniji no odje . A za aplikacije , Nijedan put force close dobio nisam , e sada to da neces na aplikaciju koju placas dobiti force klose je normalno , a to da svako malo update prave znaci da nisu savrsene , a sa parama koje uzmu moraju pravit update . E sada , na android mozes nac svaku aplikaciju koju imas na ios i isto je platit , sa time sto imas jos 10000 besplatnih , od kojih neka mora zabagovat , jer je svako moze postaviti na market , ako ja ubacim aplikaciju neku naravno da nece valjati k i da ce zabagovati . Istina zbog toga mi je bolji iphone market ali android je takodje i za korisnike koji nece da placaju .

Reply With Quote
Elem, jel ko dobio na svom fonu ovu novu verziju marketa? 

Bookmarks