necu da cestitam unaprijed da ne izbaksuziram hahaha![]()
poslusah nekog za aktobe, i samo me on baci za 98 eura...
a koga si poslusa' jadan, takvog predloga odje nije bilo![]()
Hvala. Dovidjenja. Prijatno.
daconi nadam se da si me ispostovao
momci zapamtite kad brineta nesto kaze to tako mora i bit'.
Brinete su to.
samo sam te ceka
cestitam i meni i tebi i svima koji su te ispratili![]()
Moras cesce slusat tu brinetusrecno....
![]()
Who let the dogs out
cekam jos austriu al kako je krenulo tesko da ce to ulecet mater im njihovu ....
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
aaaaaaaaaaa j...... im pas mater bečku mutavu
ps. dadose ga![]()
Uplatia posle 2-3 dana...S poslednjih 20 ojra. Na poslu izvuka pet timova koji bi trebalo doci od 0-2, na osnovu prvih meceva. Aktobe, Hajduk Split, Legija, Fulam i Sarajevo. Plus sto htjedoh i Zvezdu 1. Napisao ja to sve fino na listicu, ali me put nania na Olimp. Oni imaju onu 0-3 ponudu, sa finim kvotama. A i vidjeh mec Meksiko Engleska, koji mi se tad ucinje kao 0-2. Dodjoh do zakljucka da sve ih odigram 0-3 i dodam Meksiko 0-2. Zvezdu na kraju ne stavih... Aj bas da vidimo da li me napustio napokon maler... Koliko god da sam osakatio dobitak, ipak je bolje dobiti nesto nego nista.
sklepah ovo za nocas
05-08 02:00:00 Atletico GO-Atletico P
Poluvreme ili Kraj I1*1 1,52
05-08 02:00:00 Fluminense-Internacion
Poluvreme ili Kraj I1*1 1,78
05-08 00:00:00 Mexico U20-England U20
Poluvreme ili Kraj IX*X 1,70
05-08 00:00:00 Argentina U20-Korea DP
Hendikep(-1.0) H1 1,80
05-08 03:00:00 Egypt U20-Austria U20
Konačan ishod 1 1,85
kvota 15.32
da ali zato su Turci dosli kao i uvjek iako je meni njihova liga jedna od najomrazenijih vazda sam padao na njih igram 1 dodje 0-2 , igram 2 dolazi 3-1 u p.m zato ove godine na njih necu nijedan cent ostaviti osim ponekad koji prelaz , od sad cu ispratiti tvoje prelazesteta sto nisam nocas al bice dr put bravo
![]()
gomel - bursa
oba meca dosla prelaz 2/1 i 1/2
Who let the dogs out
kako prodje Velevet je li dobitak sa 3 cifre :P
ja sam bio malo do mora i dosa oko 8 i podjem i ne stignem bez ove u 8:45 i u 9 da uplatim, i izigram ih sve 3+ jedino jadni Sarajevo odigram 4+![]()
Sto cemo za danas momci?
ajmo nesto ahhahaha![]()
ima neki mrzni kup austrije sjutra.... sve nizerazredni. bice golova tu![]()
Who let the dogs out
po meni sjutra Boulogne - Angers 1 2.20, gledao sam ih proslo kolo igrali su u gostima protiv Monaka 0-0, gledao sam samo drugo poluvrijeme uglavnom su igrali zatvorenu varijantu ali imaju nevjerovatno brze igrace i mnogo su opasni u kontra napadima, mislim da ce kod kuce pobjediti ekipu Angersa...
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Bookmarks